tobciu Posted October 17, 2023 Posted October 17, 2023 Dzień dobry Wam, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote
tobciu Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Hej. Jutro wstawię zdjęcia. A dziś tak na szybko daję znać, że przed Wszystkimi Świętymi Pani Emilka posprzątała u Pana Mariana, wstawiła świeczki i kwiatek. Dziękujemy pięknie. Quote
tobciu Posted November 5, 2023 Posted November 5, 2023 Dzień dobry Wam, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. U Pana Mariana na Wszystkich Świętych. Quote
tobciu Posted December 19, 2023 Posted December 19, 2023 Dzień dobry Wam, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pani Emilka posprzątała w weekend u Pana Mariana. W święta jeszcze zapali wkłady. Dziękujemy Pani Emilko. Quote
tobciu Posted January 22, 2024 Posted January 22, 2024 Dzień dobry Wam, wszystkiego dobrego w 2024 roku. Dziękuję Wam, że tyle lat jesteśmy tutaj razem. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote
tobciu Posted April 2, 2024 Posted April 2, 2024 Dzień dobry Wszystkim. Składam po czasie serdeczne życzenia świąteczne. A dziś - po prostu wiosenne. Przed świętami Pani Emilka ogarnęła u Pana Mariana. Wstawię zdjęcie, tylko odnajdę kabelek do telefonu, który gdzieś mi się zawieruszył. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote
b-b Posted May 4, 2024 Posted May 4, 2024 Postaram się w maju coś podrzucić na sprzątanie i pomnik. Quote
tobciu Posted August 19, 2024 Posted August 19, 2024 Dzień dobry Wszystkim. Przepraszam Was, że jestem rzadko. Na dogo jestem tylko dla naszego Reksowo-Marianowego wątku. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote
tobciu Posted October 27, 2024 Posted October 27, 2024 Dzień dobry Wszystkim. Ponownie przepraszam Was, że jestem rzadko. Na dogo jestem tylko dla naszego Reksowo-Marianowego wątku. Niezmiennie o chłopakach pamiętam. Poprosiłam Panią Emilkę o zadbanie o Pana Mariana na 01 listopada. Zgodziła się. Pani Emilko, pięknie DZIĘKUJEMY. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Quote
tobciu Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 Dzień dobry Wszystkim. Jak zawsze, niezmiennie i niezmiernie przepraszam Was, że jestem rzadko. Na dogo jestem tylko dla naszego Reksowo-Marianowego wątku. Pani Emilka posprzątała u Pana Mariana na 1 listopada. Pani Emilko, pięknie DZIĘKUJEMY. Minęła kolejna rocznica kiedy Pan Marian odszedł - 29.11.2017 Zbliżają się święta, zapytam i poproszę Panią Emilkę czy nam pomoże z uprzątnięciem grobu. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pomalutku, pomalutku rośnie kwota na pomnik. Quote
tobciu Posted December 11, 2024 Posted December 11, 2024 Zdjęcia z ogarnięcia grobu przed 1 Listopada. Quote
tobciu Posted March 24, 2025 Posted March 24, 2025 Dzień dobry Wszystkim. Jak zawsze, niezmiennie i niezmiernie przepraszam Was, że jestem rzadko. Na dogo jestem tylko dla naszego Reksowo-Marianowego wątku. Niemniej teraz postaram się logować ten raz w miesiącu, by podawać wpłaty na bieżąco - bo patrzę, że ostatnio podawałam w grudniu 24, a w tym czasie kilka wpłat było. Pani Emilka posprzątała u Pana Mariana. Pani Emilko, pięknie DZIĘKUJEMY. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pomalutku, pomalutku rośnie kwota na pomnik. Quote
tobciu Posted March 24, 2025 Posted March 24, 2025 Pani Emilka w lutym posprzątała u Pana Mariana. Pani Emilko - bardzo dziękujemy. 1 Quote
tobciu Posted March 30, 2025 Posted March 30, 2025 Dzień dobry wiosennie, przelałam na konto kilka złoty (przelewam końcówki z konta, nie odczuwam, a zawsze to dodatkowa kropla w skarbonce). I widzę, że są dwie wpłaty od MDK8 i Patrycja96, zatem zgodnie z obietnicą, że będę wpłaty uzupełniać częściej niż dotychczas - niniejszym to robię. Dziękuję Dziewczyny. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pomalutku, pomalutku rośnie kwota na pomnik. Quote
tobciu Posted April 22, 2025 Posted April 22, 2025 Dzień dobry wiosennie i poświątecznie, Pani Emilka posprzątała przed Wielkanocą u Pana Mariana. DZIĘKUJEMY po stokroć. Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pomalutku, pomalutku rośnie kwota na pomnik. Quote
tobciu Posted May 20, 2025 Posted May 20, 2025 Dzień dobry majowo, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pomalutku, pomalutku rośnie kwota na pomnik. Dziękujemy. Quote
tobciu Posted July 16, 2025 Posted July 16, 2025 Dzień dobry lipcowo, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pomalutku, pomalutku rośnie kwota na pomnik. Dziękujemy. Pomaluśku, bo już tylko 3 osoby się ostały chyba chętnych do wpłat. Potrwa ta nasza zbiórka. Quote
jola&tina Posted July 22, 2025 Posted July 22, 2025 Trafiłam na wątek przez przypadek - bo teraz cięzko na dogo gdziekolwiek trafić. Ja właśnie w sprawie pomnika. Ile by to kosztowało ? Musimy się pospieszyć, bo nie wiadomo jak długo dogo będzie jeszcze czynne Quote
tobciu Posted August 5, 2025 Posted August 5, 2025 Dzień dobry sierpniowo, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pomalutku, pomalutku rośnie kwota na pomnik. Dziękujemy. Pomaluśku, bo już tylko 3 osoby się ostały chyba chętnych do wpłat. Potrwa ta nasza zbiórka. ** Nie pamiętam teraz jaka była cena około za nagrobek rozbiórkowy, 2-2,5 tys.? Nie pamiętam, gdzieś w historii wątku jest. Myślałam, by dociułać do 1500 zł i zapytam o najtańszą opcję rozbiórkową. Przyznam, że nie chcę trzymać pieniędzy tyle czasu, ciułamy, ciułamy, a one tak leżą u mnie na koncie. ** Że jakieś zakusy wobec egzystencji dogomanii są, to nie wiem. Ja tu tylko dla naszego wątku jestem. Quote
jola&tina Posted August 9, 2025 Posted August 9, 2025 Dnia 5.08.2025 o 12:17, tobciu napisał: Dzień dobry sierpniowo, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Pomalutku, pomalutku rośnie kwota na pomnik. Dziękujemy. Pomaluśku, bo już tylko 3 osoby się ostały chyba chętnych do wpłat. Potrwa ta nasza zbiórka. ** Nie pamiętam teraz jaka była cena około za nagrobek rozbiórkowy, 2-2,5 tys.? Nie pamiętam, gdzieś w historii wątku jest. Myślałam, by dociułać do 1500 zł i zapytam o najtańszą opcję rozbiórkową. Przyznam, że nie chcę trzymać pieniędzy tyle czasu, ciułamy, ciułamy, a one tak leżą u mnie na koncie. ** Że jakieś zakusy wobec egzystencji dogomanii są, to nie wiem. Ja tu tylko dla naszego wątku jestem. Ja tez jestem na dogo tylko ze względu na ten i jeszcze jeden watek. Ciesze sie, ze sprawa pomnika aktualna. Proszę podaj mi na PW nr konta, bede wplacac. 1 Quote
tobciu Posted September 29, 2025 Posted September 29, 2025 Dzień dobry sierpniowo, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 79 wątku. Kwota na pomnik rośnie. Dziękujemy. 12 września były urodziny Pana Mariana. Pamiętałam o dacie, tylko nie miałam kiedy się zalogować na dogomanię. Pomachałam Mu gdzieś tam gdzie jest od nas. Quote
tobciu Posted September 29, 2025 Posted September 29, 2025 Rozliczenie uzupełniłam. Daję tak krótko znać, bo post tradycyjnie rozbudowany ma status - Hidden - This content must be approved before it can be edited. Pozmieniało się na dogo. 1 Quote
tobciu Posted September 29, 2025 Posted September 29, 2025 jola&tina - zgodnie z prośbą przesłałam. Dziękuję. 1 Quote
jola&tina Posted September 29, 2025 Posted September 29, 2025 Dnia 29.09.2025 o 11:19, tobciu napisał: Rozliczenie uzupełniłam. Daję tak krótko znać, bo post tradycyjnie rozbudowany ma status - Hidden - This content must be approved before it can be edited. Pozmieniało się na dogo. Dogo szaleje i nikt nie wie, jak to ogarnąć My tego Twojego postu nie widzimy - Ty pewnie widzisz na czerwono. Rada - nie próbuj zmieniać pierwszego postu na wątku (i tytułu też nie zmieniaj) bo zniknie cały wątek (tylko Ty będziesz go widzieć). Już z wieloma wątkami na dogo była taka sytuacja w ostatnich miesiącach. PW przeczytałam i dam Ci znać jak będę wpłacać na pomnik. Quote
tobciu Posted October 15, 2025 Posted October 15, 2025 Hej, a faktycznie, mój post gdzie był odnośnik do rozliczenia świeci się dalej na czerwono. Ok, to będę póki co pisać na której stronie jest rozliczenie. Spokojnie pierwszego postu i tytułu nie zmienię, to jeszcze dawno temu robiła Cudak, która zamieniła się w Tosia&Lesio, bo nie pamiętała hasła ani do dogo ani do maila na którym Cudak zakładała. Dlatego wówczas wątek przejęłam ja. Tosia&Lesio na FB przysłała zdjęcie, ogarnęła 10 tyg temu u Pana Mariana, a że ja na FB wchodzę równie rzadko co na dogo - to zobaczyłam zdjęcie dopiero dziś. Quote
Recommended Posts