ALMA2 Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Tosia&Lesio kupiła Panu Marianowi ładne pralinki, by idąc na Wigilię zabrał je ze sobą. Pomyślałyśmy, że będzie się lepiej czuł, idąc z czymś. :) Super, bardzo fajny pomysł :) Quote
KrystynaS Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Jak ktoś rozgryzie jak się poruszać po tym obecnym Dogo to napiszcie proszę Quote
jola&tina Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 3 minuty temu, KrystynaS napisał: Jak ktoś rozgryzie jak się poruszać po tym obecnym Dogo to napiszcie proszę Jeżeli trafiłaś tutaj, to nie jest źle :) Ja trafiłam tylko dzięki temu, że Ty napisałaś. Nie miałam listy wątków śledzonych, tylko listę tych, na których zabierałam głos. I wszystko przepadło. Poruszam się jak we mgle lub zamieci :( Quote
KrystynaS Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Próbuję rozgryźć co jest co i ...po prostu nie rozumiem co oznaczają nowe nazwy. Jolantina spróbuj odszukać swoje tematy w "obserwowana zawartość" - górny prawy róg w okienku z Twoim nickiem Quote
jola&tina Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 5 minut temu, KrystynaS napisał: Próbuję rozgryźć co jest co i ...po prostu nie rozumiem co oznaczają nowe nazwy. Jolantina spróbuj odszukać swoje tematy w "obserwowana zawartość" - górny prawy róg w okienku z Twoim nickiem Problem w tym, że nie mam "obserwowanej zawartości" , bo opcja "śledź to" na poprzedniem Dogo u mnie nie działała. Zanim zdołam odtworzyć listę wątków, na których byłam, to pewnie będzie nowa zmiana Dogo. Dobrze, że Rexia namierzyłam :) Quote
KrystynaS Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 A to będziesz miała problem, żeby odszukać "swoje wątki" 1 Quote
KrystynaS Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 Jolantino wejdź w swój profil (górny prawy róg z nickiem) a potem w "moja aktywność" i dalej z lewej strony wejdź w Posty, tam będą Twoje posty z różnych wątków. Może tak odnajdziesz swoje tematy. Quote
jola&tina Posted January 4, 2016 Posted January 4, 2016 30 minut temu, KrystynaS napisał: Jolantino wejdź w swój profil (górny prawy róg z nickiem) a potem w "moja aktywność" i dalej z lewej strony wejdź w Posty, tam będą Twoje posty z różnych wątków. Może tak odnajdziesz swoje tematy. Dzięki. Będę coś kombinować, może się uda chociaż część wątków namierzyć! Quote
ALMA2 Posted January 5, 2016 Posted January 5, 2016 21 godzin temu, KrystynaS napisał: Próbuję rozgryźć co jest co i ...po prostu nie rozumiem co oznaczają nowe nazwy. Jolantina spróbuj odszukać swoje tematy w "obserwowana zawartość" - górny prawy róg w okienku z Twoim nickiem Witajcie w na nowym dogo. Ja w prawym górym rogu z moim nickiem nie mam obserwowanej zawartości :(. Wszystko znikneło. Na watek Pana Mariana weszłam w Psy w potrzebie - maja dom ale potrzebują pomocy. Quote
Yoko93 Posted January 6, 2016 Posted January 6, 2016 Pozdrawiam gorąco i 3mam kciuki za Pana Mariana i jego psiaka ;) Zapraszam na wątek Pani Ewy i jej kilkunastu podopiecznych :( Quote
tobciu Posted January 9, 2016 Posted January 9, 2016 Jeju.... dlaczego znowu coś zmieniali..? Jak tu się połapać..? Quote
tobciu Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 11/01 wpłynęły pieniądze od ALMA2. Dziękujemy. :) Quote
ALMA2 Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 O 4.01.2016o23:03, KrystynaS napisał: na zdrówko :). powyższego cale nie chciałam cytować samo wyskoczyło, ach nie wiem dlaczego Quote
tobciu Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 15/01 wpłynęły pieniądze od asikowska. Dziękujemy. :) Uzupełniłam rozliczenie o fakturę z zooplusa z zamówienia 29/12/15 Próbowałam dodzwonić się dziś do Pana Mariana, ale nie odbierał. A chciałam zapytać, jak Reks z karma wygląda, bo za tydzień planuję zamówić. Zimno, to worek schodzi mu w miesiąc zapewne. Quote
ALMA2 Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 O 4.01.2016o23:03, KrystynaS napisał: ja nic nie mogę pisać, na tym wątku pojawia mi się tylko dodaj odpowiedź do tematu i cały czas mi wyskakuje cytat z KrystynąS, czy ktoś wie jak z tego wyjść, help. Bo w końcu Krysia sobie coś pomyśli. Quote
ALMA2 Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 sorki, już wiem plusik obok cytuj zamieniłam na V . Pozdrawiam Pana Mariana :) Quote
tobciu Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 o, a mi mimo, że obserwuję wątek, to informacja na maila, że są dodane wiadomości na wątku nie przychodzi. Aj.. co się czlowiek nauczył obsługi dogo, to znowu pozmieniali. Quote
tobciu Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Wpłynęły pieniążki od Aga76. Dziękujemy pięknie. :) ** Zadzwonił do mnie dziś Pan Marian. Mówi - załadowałem kartę za 5 zł i dzwonię do Pani Izy. U Niego i Reksa w porządku. Na początku stycznia Pan Marian złapał gdzieś wirusa grypy jelitowej i odchorowal to bardzo. Reksa w mrozy zabierał do domu. Opału w mrozy trochę zeszło. Złożył podanie do gminy i czeka na odpowiedź. Termin do Urzędu Pracy, na podpis ma za 2 miesiące. Złożył Pan Marian Wam wszystkim życzenia dobrego, zdrowego 2016 roku. :-) ** Zamówiłam Reksowi dziś z zooplusa, z dostawą do Pana Mariana : karma BRIT 15 kg, puszki Rocco 6x800 g, puszki Rocco 6x400 g. Razem : 134,84 zł ** Czy może ma ktoś z Was telefon który już nie używa i leży w szufladzie ? Ale jeszcze w miarę sprawną baterią ? Telefon Pana Mariana trzeba ładować czasem dwa razy dziennie. Jemu na telefonie jako takim nie zależy, chodzi o to by był z Nim jakiś kontakt. Jak akurat doładowany, by w razie W mógł wezwać pogotowie (tfu, tfu). Nikt poza mną i sąsiadem i tak nie dzwoni do Niego. Ale jak ten tel rozładowuje się i dwa razy dziennie, to męczące to jest. Mimo, że czasem przez tygodnie i tak nikt nie dzwoni. Jakby komuś z Was zbywał nieużywany tel komórkowy, może by się podzielił z Panem Marianem ? ** Zostało 25 zł w skarbonce. Może załaduję prądu za to ? I podam Panu Marianowi kod. Quote
b-b Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Podeślę jakiś grosik w lutym . Szkoda, ze nie ma Maupa4 bo bazarek by się dla chłopaka przydał :( Jaką pan Marian ma taryfę? Popytam wśród znajomych. Quote
ranias Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Mam Nokię E52, świetny telefon, bateria trzyma co najmniej tydzień. Wyślę gdzie trzeba z ładowarką Quote
ranias Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 do telefonu chętnie dołożę 50zł na koszt rozmów 1 Quote
ALMA2 Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 choroby wirusowe takie z chorym brzuchem i jelit łapią teraz strasznie. Przykro, że i to dopadło Pana Mariana. Pewnie nie łatwo było mu się uporać z ta chorobą, biorąc pod uwagę jego sytuację. Bateria też pewnie krótko trzyma, bo zimno jest u Pana Marina. Fajnie, że Pan Marian otrzyma sprawny telefon, bo to i oszczędność prądu. Podeślę w poniedziałek parę groszy na potrzeby Panów. Ciekawe, czy Pan Marian otrzymuje jeszcze ten zasiłek co dostał w grudniu. Quote
tobciu Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 2 godziny temu, b-b napisał: Podeślę jakiś grosik w lutym . Szkoda, ze nie ma Maupa4 bo bazarek by się dla chłopaka przydał :( Jaką pan Marian ma taryfę? Popytam wśród znajomych. Pan Marian ma telefon na kartę w Plusie. Więc fajnie by było jakby tel tez był w Plusie. Ale jeśli nie to ściągnie się simlocka najwyżej. Ewentualnie nowy numer nabyć z doładowaniem. Tylko, że np. w Eneii ma podany już tamten numer telefonu. 59 minut temu, ranias napisał: Mam Nokię E52, świetny telefon, bateria trzyma co najmniej tydzień. Wyślę gdzie trzeba z ładowarką 54 minut temu, ranias napisał: do telefonu chętnie dołożę 50zł na koszt rozmów ranias - Nokia E52, toż to perełka ! :) I naprawdę świetny telefon. Chyba najlepszy, albo jeden z trzech najlepszych. :) To biały kruk. Na pewno chcesz oddać ? Jak byś wystawiła na allegro chyba byś sprzedała "na pniu". :) Jeśli komórka też była w Plusie, to może wysyłka do Pana Mariana bezpośrednio ? Albo do mnie. A jeśli trzeba by było ściągnąć blokadę, to wówczas napewno do mnie. To zorganizuję. Myślę, że pod koniec lutego znajdziemy czas by podjechać do Pana Mariana. A doładowanie - to może bezpośrednio Panu Marianowi na kartę ? Ja zasilę czasem Mu bezpośrednio z banku swojego. 50 zl, to super, miałby aktywny telefon przez 3 miesiące na dzwonienia i miesiąc potem na odbieranie. :) 11 minut temu, ALMA2 napisał: choroby wirusowe takie z chorym brzuchem i jelit łapią teraz strasznie. Przykro, że i to dopadło Pana Mariana. Pewnie nie łatwo było mu się uporać z ta chorobą, biorąc pod uwagę jego sytuację. Bateria też pewnie krótko trzyma, bo zimno jest u Pana Marina. Fajnie, że Pan Marian otrzyma sprawny telefon, bo to i oszczędność prądu. Podeślę w poniedziałek parę groszy na potrzeby Panów. Ciekawe, czy Pan Marian otrzymuje jeszcze ten zasiłek co dostał w grudniu. Jelitówka - mówił, że łatwo nie było. Słaby. A jelitowka wiadomo litości nie ma. Owidzisz, nie zapytałam Go czy zasiłek na styczeń przyznali ? Zapytałam tylko, czy podanie o opal złożył.. Zapytam w następnym tygodniu. Zadzwonię do Niego jak dostanę maila z zooplusa o wysłanej przesyłce. To dam znać, by danego dnia wyglądał kuriera. Quote
ALMA2 Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 A ja jeszcze w temacie doładowań do telefonu P.Mariana. Ja w Tmobile mam tak, że jak doładuję za 10 zł to mam ważność konta przez 1 m-c. To gdyby telefon P. Marian doładowywać co miesiąc kwotą 10zł, to może miałby ważność przez 5 m-cy, chyba, że w Plusie jest inaczej. Quote
ranias Posted January 29, 2016 Posted January 29, 2016 Telefon nie ma blokady, można włożyć kartę i działa. Nie mam instrukcji obsługi, ale jest prosty, pan Marian na pewno sobie z nim poradzi. Tobciu, to może wysyłka do Ciebie Quote
Recommended Posts