tobciu Posted October 15, 2025 Posted October 15, 2025 Uzupełniłam rozliczenie - jest na 79 stronie wątku. Dziękujemy jola&tina. Napiszę do Pani Emili prośbę o ogarnięcie u Pana Mariana przed 01.11 i zapytam o koszta pomnika, byśmy mogły widzieć cel. Dziękuję Wam. 1 Quote
tobciu Posted January 2 Posted January 2 Dzień dobry Wam w 2026, Uzupełniam rozliczenie. KLIK. Gdyby link nie działał - post rozliczeniowy jest na stronie 76 wątku. Wszystkiego dobrego w kolejnym roku, zdrowia, zdrowia i raz jeszcze zdrowia. I niech los sprzyja Wam i Waszym Czworonogom. Przepraszam, że późno uzupełniłam skarbonkę na pomnik Pana Mariana. Pani Emilka na Wszystkich Świętych posprzątała u Pana Mariana. Przed świętami nie zdążyła, za późno przypomniałam się. Ale powiedziała, że ogarnie po świętach. Pisałam w październiku, że dowiem się o koszty pomnika z odzysku. To byłby koszt około 5.000 zł Mamy 1734 zł na 02/01/2026 Nie wiem kiedy my to nazbieramy. :-/ Od siebie dam 200 zl jak ten cel będzie widoczny. Zdjęcia z ogarnięcia na Wszystkich Świętych 2025 Quote
tobciu Posted January 2 Posted January 2 Wpisuję raz jeszcze mój post sprzed chwili, bo świeci się info - Hidden - This content must be approved before it can be edited. Dzień dobry w 2026 roku, Uzupełniam rozliczenie. Post rozliczeniowy jest na stronie 76 wątku. Wszystkiego dobrego w kolejnym roku, zdrowia, zdrowia i raz jeszcze zdrowia. I niech los sprzyja Wam i Waszym Czworonogom. Przepraszam, że późno uzupełniłam skarbonkę na pomnik Pana Mariana. Pani Emilka na Wszystkich Świętych posprzątała u Pana Mariana. Przed świętami nie zdążyła, za późno przypomniałam się. Ale powiedziała, że ogarnie po świętach. Pisałam w październiku, że dowiem się o koszty pomnika z odzysku. To byłby koszt około 5.000 zł Mamy 1734,92 zł na 02/01/2026 Nie wiem kiedy my to nazbieramy. :-/ Od siebie dam 200 zl jak ten cel będzie widoczny. Zdjęcia z ogarnięcia na Wszystkich Świętych 2025 Quote
tobciu Posted February 2 Posted February 2 Dzień dobry w te mroźne dni, Uzupełniam rozliczenie. Post rozliczeniowy jest na stronie 76 wątku. 1 886,34 zł stan na 02 /02 /2026 Trzymajcie się ciepło. Quote
Poker Posted February 2 Posted February 2 Podczytywamam ten wątek regularnie i byłam/ jestem pełna podziwu dla Was. Zastanawiam się czy wydawanie dużej kwoty na pomnik jest rzeczywiście sensowne? Czy Pan Marian nie wolałby, aby przeznaczyć kasę na pomoc dla zwierzaków? Jemu jest obojętne czy ma nagrobek czy kwiatki na obecnym. 1 Quote
jola&tina Posted February 4 Posted February 4 Dnia 2.02.2026 o 18:36, Poker napisał: Podczytywamam ten wątek regularnie i byłam/ jestem pełna odzewu dla Was. Zastanawiam się czy wydawanie dużej kwoty na pomnik jest rzeczywiście sensowne? Czy Pan Marian nie wolałby, aby przeznaczyć kasę na pomoc dla zwierzaków? Jemu jest obojętne czy ma nagrobek czy kwiatki na obecnym. Opieka nad grobem, porządkowanie grobu byłoby łatwiejsze, gdyby miał trwałe obramowanie. Drewniana skrzynia była wymieniana 2 lata temu i już należałoby ją wymienić. W przeciwnym razie wkrótce nie będzie wiadomo, gdzie położyć kwiatki, zapalić znicz. Tylko czy 5 tysięcy jest w zasięgu naszych możliwości - oto jest pytanie? Quote
tobciu Posted February 4 Posted February 4 Dzień dobry w te mroźne dni, Uzupełniam rozliczenie. Post rozliczeniowy jest na stronie 76 wątku. 2 086,34 zł stan na 04 /02 /2026 Trzymajcie się ciepło. Quote
tobciu Posted February 22 Posted February 22 Dobry wieczór, Uzupełniam rozliczenie. Post rozliczeniowy jest na stronie 76 wątku. Skarbonkę na pomnik zasilił Wojtek wraz z Mamą. Dziękujemy. 2 236,34 zł - stan na 22 /02 /2026 Trzymajcie się wszyscy zdrowo. Quote
tobciu Posted April 13 Posted April 13 Dzień dobry. Witam w połowie kwietnia. Pani Emilka u Pana Mariana posprzątała przed świętami. Jutro, pojutrze wstawię zdjęcie i uzupełnię stan skarbonki. Pan z firmy kamieniarskiej poinformowany by miał w pamięci Pana Mariana, gdyby rozbierał jakiś pomnik. 2 Quote
tobciu Posted May 17 Posted May 17 Dzień dobry, w tygodniu zrobię rozpiskę wpłat. Przepraszam, że nie zrobiłam tego w kwietniu, jak pisałam. Ten czas tak szybko biegnie.. Teraz na koncie jest 3048,52 PLN 1 Quote
Recommended Posts