KrystynaS Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 Dobrych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia życzę Quote
ALMA2 Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Zdrowych i pięknych Świat Bożego Narodzenia Quote
Aga76 Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Panie Marianie czas na tęczowy opłatek, na pewno dziś nie jest Pan sam... Kochane Dziewczyny serdecznie pozdrawiam, spokojnych i zdrowych Świąt. 3 Quote
tobciu Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 Mszę zamawiała moja Mama i intencja brzmiała - za Pana Mariana od Wolontariuszy... Nie złożyłam Wam życzeń, zatem złożę na Nowy Rok - Zdrowia. Chwytajmy każdą chwilę i cieszmy się z nią. Życie jest takie ulotne. 2 Quote
ALMA2 Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Życzę wszystkim Zdrowia na Nowy Rok, jak będziemy zdrowi, to będziemy szczęśliwi. No i spokojnej nocy dla Waszych pociech. Quote
Tosia&Lesio Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Witajcie. Nie mialam czasu zaglądać na wątek... Chcialbym Wam wszystkim serdecznie podziękować za pomoc dla Rexa i Jego Pana. Szczegolnie Izie (tobciu), ktora naprawdę odmienila ich życie. Ciężko się pogodzić z tym, co się stało... [*] Quote
tobciu Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Dzień dobry, nie mogę podjechać teraz do Reksa. Poprosiłam panią, która była w nowym domu z pierwszą wizytą - by przekazała worek karmy suchej i puszki dla Reksa. Pani się zgodziła, za co dziękuję. Paczka dotrze dziś zooplusem. I dziś lub w weekend podjedzie Pani do nowego Reksowego domu. Zamówienie. Zamówiłam też dwa wkłady do zniczy i dwie świeczuszki na baterie (one zadziwiająco długo świecą). Mam nadzieję móc za jakiś czas pojechać do Stepnicy, to zaświecę Panu Marianowi od nas wszystkich. Zdjęcie1 ; Zdjęcie2 ; Rozliczenie uzupełnione. Quote
b-b Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 2 godziny temu, tobciu napisał: Dzień dobry, nie mogę podjechać teraz do Reksa. Poprosiłam panią, która była w nowym domu z pierwszą wizytą - by przekazała worek karmy suchej i puszki dla Reksa. Pani się zgodziła, za co dziękuję. Paczka dotrze dziś zooplusem. I dziś lub w weekend podjedzie Pani do nowego Reksowego domu. Zamówienie. Zamówiłam też dwa wkłady do zniczy i dwie świeczuszki na baterie (one zadziwiająco długo świecą). Mam nadzieję móc za jakiś czas pojechać do Stepnicy, to zaświecę Panu Marianowi od nas wszystkich. Zdjęcie1 ; Zdjęcie2 ; Rozliczenie uzupełnione. Dzięki Izo,że tak dbasz o wszystko. Quote
ALMA2 Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Dzień dobry. Fajnie Tabciu ze pamiętasz o Reksie i o Panie Marianie. - dobry pomysł z tymi świecącymi świeczkami. Quote
tobciu Posted February 13, 2018 Posted February 13, 2018 W miniony poniedziałek przesyłka z zooplusa poprzez Panią, co robiła nam pierwszą wizytę w nowym domu - dotarła do Reksa. Zadzwonił do mnie nowy dom podziękować w imieniu swoim i Reksa. Ucieszyłam się, że się Nowa Reksowa Pani ucieszyła. :-) Reks ma się dobrze, może spać u siebie w budynku gospodarczym, albo na ganku w domu. Dołów, jak kopał u Pana Mariana nie kopie - a jednak wolność była tu kluczem. Reks leży na środku podwórka i obserwuje ulicę. Kochane psisko. *** Śnił mi się dziś Pan Marian.. Śnił mi się ganek pana Mariana, wiedziałam, że już Go z nami nie ma. Mam na osiedlu bezdomnego Pana Zbyszka, któremu czasem coś dopomogę. I stałam tak patrząc na rzeczy Pan Mariana i się zastanawiałam czy mogę wziąć je dla Pana Zbyszka. I pojawił się Pan Marian, i taka fala emocji się mi przez głowę przetoczyła - radość, że Go widzę, - żal, bo wiem, że pojawił się, ale już nie żyje, - złość i niedowierzanie, i zwróciłam się do Pana - Panie Marianie, ale jak to się stało, że Pana nie ma, jak, dlaczego, dlaczego teraz, po co, jaki był sens tej śmierci w takiej chwili ? I się obudziłam, bo budzik zadzwonił... i nic mi Pan Marian nie zdążył odpowiedzieć.... 3 3 Quote
asikowska Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 super że domek się odezwał:) a Pan Marian gdzieś tam nad nami czuwa:) 1 Quote
tobciu Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Dzień dobry. Zamówię Reksowi na "Zajączka" obrożę Foresto. Mieszka teraz przy łąkach. A kleszcze już się podobno pojawiły. Zamówię i wyślę do nowego Reksowego domu. Quote
ALMA2 Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 super pomysł. :) Może teraz nowa Pani też zadzwoni jak dostanie obrożę dla Reksa. Tak przy okazji. :):) Quote
KrystynaS Posted March 13, 2018 Posted March 13, 2018 Dobry pomysł tobciu z tym Zajączkiem. Ciekawe co tak ogólnie u Rexa, jak się odnajduje w nowym domu Quote
tobciu Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 Hej. Zamówiłam Foresto, z dostawą do Pani Ewy do Stepnicy. I Pani Ewa zawiezie do nowego Reksowego domu. Później wstawię w rozliczenie (100 zł obroża + 12 zł kurier). https://sklep.mvet.pl/Preparaty-dla-psow-przeciwko-pchlom-i-kleszczom/produkt.2523/ Pani Ewa napisała, że w zeszłym tygodniu widziała Reksa wygrzewającego się na słoneczku, na podwórku. Quote
Aga76 Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Świetny pomysł ! Zdarzają się chwile, kiedy wciąż nie wierzę, że Pana Mariana nie ma tu... Quote
b-b Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 18 godzin temu, Aga76 napisał: Świetny pomysł ! Zdarzają się chwile, kiedy wciąż nie wierzę, że Pana Mariana nie ma tu... Ja też. Ciągle kiedy dostanę coś męskiego najpierw sprawdzam czy nie ma rozmiarowo czegoś dla niego żeby mu coś znowu podesłać ;/ Quote
tobciu Posted March 22, 2018 Posted March 22, 2018 Ja również mam takie uczucia.. często... i takie ukłucie.. ale Jego już nie ma.. był i nie ma.. jak to... Quote
Recommended Posts