Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten sensowny telefon miał miec ciąg dalszy , ale jednak nie miał..trudno. Bo miałam dziś tez sporo innych, jutro przyjeżdża po Szejka rodzinka z Krosna, dziś dzwonili kilka razy , ale prosiłam o późniejszy kontakt bo nadal nie było wiadomo co z tym pierwszym domem, no i w końcu doczekali się, że Szejk pozostał nadal "wolny" . Wszystko wygląda dobrze, dom z porządnym ogrodzeniem, poprzedni psiak odszedł ze starości, dwoje prawie dorosłych synów w domu , więc sporo rąk do spacerów i całej reszty...trzymajcie więc mocno za jutrzejszy dzień!!!

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Szejk pojechal dziś do nowego domku, pod Krosno

Ludzie bardzo sympatyczni, wycałowali go, wyściskali, w domu reszta rodziny czeka, mam obiecane relacje i foty, myśle, że to świetny dom, mamy tam zresztą zaproszenia i mam nadzieje, że uda nam sie wysłać , którąś z krosnieńskich ciotek na "kawę" do Szejka :)

Karolciu ta adopcja to w dużej mierze twoja zasługa, miałam mnóstwo telefonów własnie z Krosna, jakoś dobrałaś dobrą fotę na krosno24 ( tam można tylko 1 ), bo wszyscy się zachwycali Szejkiem :)

Dostałam właśnie SMSa, że pieknie jechał autem, śpiąc u Pana na kolanach, a teraz razem jedzą obiad :) .....to mysle, że i wieczorkiem razem wezmą prysznic i pójdą spać na podusie :D

Edited by majuska
Posted

figa33 napisał(a):
oj jakie fajne są takie ekspresowe adopcje !!:multi:
:multi:

no tak, dla takich rzadkich ras są. Popatrz Figuniu na całą resztę kundelków w przytulisku, z tą co mam w domu tez pewnie łatwo nie będzie...:shake:

• 3 weeks later...
Posted

Szarpejos Szejkos pozdrawia z nowego domu

Serdeczne pozdrowienia ze Szczepańcowej przesyła Szejk.Jestem szczęsliwy,dużo biegam, jestem grzeczny i wszyscy mnie kochaja:)
Wkrótce sie odezwę
Pozdrawiam:)

Posted

no pięęęęękny jest !!!!:loveu::loveu::loveu: nasza czekoladka kochana ! i domek taki ,że ho ho !!
bardzo się cieszę
tylko t[SIZE=1]ę kolczatkę mogl[SIZE=1]iby mu odwrócić...

• 1 month later...
Posted

Hejka,
pozdrowienia od Shakey'aJuż dwa miesiące mam swój domekJest super, jestem oczkiem w głowie całej rodziny.Dzieki wrodzonemu wdziekowi czaruje wszytskich.Odzywa sie tez moja mysliwska natura, uwielbiam moje kolezanki sarenkioczywiscie nigdy ich nie moge dogonic,ale ile mam frajdyPrzytyłem 3 kg i przybrałem masy mięsniowejPozdrawiam,zyczę duzo rodzin chetnych na takie szczęscie jak ja

• 6 months later...
Posted

Żeby nie było , to kolejne pozdrowienia :D

Pamiętacie mnie jeszcze ? to ja Shake :) wysyłam wam moje fotki :) jestem bardzo zajety dlatego nie miałem czasu napisac ale zawsze będe o was pamietał, ze znaleźliście mi fajna rodzine:) Kochaja mnie bardzo i pozwalaja na wszystko:) pozdrawiam :*

Lubimy takie domki, co nie ? :D