faith35 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Też trzymam, z niecierpliwością czekam na wieści :) Quote
perpe-tua Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Trzymam kciuki za dobre wieści! Zapraszam na mój bazarek :smile: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/246382-kolorowe-WORECZKI-na-smakołyki"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-na-smakołyki[/COLOR][/URL] Quote
wawer Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Na moim bazarku uzbierało się dla Tymonka [SIZE=3][B]152,70 zł[/B][/SIZE] :multi::klacz::sweetCyb::cunao:. Zaokrąglę od siebie i jutro postaram się wpłacić. Postaram, bo do mojego Citibanku od jakiegoś czasu nie idzie się dodzwonić nawet w nocy :shake:. Właśnie próbowałam i powiedzieli, że akurat połączenie nie może być zrealizowane. Ręce opadają :-(. Ale nic, będę próbować. Tymczasem cieszę się, że aż tyle - dzięki kochany Cioteczkom się uzbierało :Rose: i że moje fanciki wciąż mają wzięcie ;). Oby udało się szybko wpłacić! Quote
zozola77 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 myślałam ze juz cos TU wiadomo....i jakie wiesci z pa?? Tymonie piękny - głaski dla Ciebie Quote
wawer Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (edited) Wpłaciłam dzisiaj 160 zł na Tymona (do fundacji). Edited August 21, 2013 by wawer Quote
faith35 Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Hej, hej :) Mam nadzieję, że to trzymanie nas w niepewności to w związku z dobrymi wiadomościami :) Quote
sylwija Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 ech, bo wizyta nie była w końcu w poniedziałek, tylko wczoraj. wczoraj odbyła się wizyta przed-adopcyjna dla Tymona - wielkie podziękowania dla Paulina W.:) Wszystko wskazuje na to, że Tymon się będzie pakował :) jeśli nie zajdzie nic nieprzewidzianego, to pod koniec września Tymon zamieszka we Wrocławiu u Pani Ewa K. Jednocześnie od Prezes Fundacji ZP dostałam wczoraj info, że z bazarku [B]wawer [/B]wpłynęło 160 zl - bardzo dziękuję w imieniu Tymona :) Ponieważ dlug w lecznicy spłacony, to poproszę o zakup z tej kwoty karmy i szamponu dla Tymona :) jeszcze miesiąc ponad, więc się przyda. Jeśli z dogo zostaną jakieś pieniążki, to może się z Panią Ewą umówię jakoś wpół drogi - będzie mniejszy stres dla Tymona - i byłoby na paliwo..Co Wy na to? Quote
zozola77 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 nooooo nareszcie ;) wiesci fajne..tylko troszkę szkoda ze to jeszcze miesiac cały trzeba mocno kciukac zeby nic sie nie zmieniło..no ale nadzieja jest ..a to też ważne... a co to za domek?? z ogrodem?? jakies inne zwierzaki w nim?? napisz proszę coś wiecej gdzie Tymonek miałby trafic.. Quote
sylwija Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 cyt: [URL="https://www.facebook.com/paulina.wojcik1304"]Paulina Wójcik[/URL] Dzisiejsza wizyta PA u Pani Ewy i jej Rodziny, wypadla wspaniale Chlopak bedzie mial kolezanke Goldenke i pięknego bialego owczarka Bonusa a i 2 kotki do towarzystwa Ja rozmawialam z p.Ewa i BARDZO dobre wrażnienie na mnie wywarła i najważniejsze, ze to przemyślana i przedyskutowana z rodziną decyzja Quote
Ellig Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='sylwija']cyt: [URL="https://www.facebook.com/paulina.wojcik1304"]Paulina Wójcik[/URL] Dzisiejsza wizyta PA u Pani Ewy i jej Rodziny, wypadla wspaniale Chlopak bedzie mial kolezanke Goldenke i pięknego bialego owczarka Bonusa a i 2 kotki do towarzystwa Ja rozmawialam z p.Ewa i BARDZO dobre wrażnienie na mnie wywarła i najważniejsze, ze to przemyślana i przedyskutowana z rodziną decyzja[/QUOTE] HURAAAAAAAA!!!!!:multi: Quote
wawer Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 No to, Tymonku, niedługo już pochodzisz po naszych mazowieckich łąkach. Piękna kraina na Ciebie czeka, śliczny Wrocław. Wiesz, że ci zazdroszczę? Bardzo lubię to miasto i mam miłe wspomnienia co do dawnych znajomych stamtąd i wspaniałych wakacji na prześlicznym Dolnym Śląsku w ostatnim czasie (polecam!). Chętnie bym się tam przeniosła. Pani Ewie wielkie dzięki, tylko szkoda, że ta przeprowadzka musi tak długo czekać. Na pewno są powody, nie wnikam ;), tylko że to jeszcze tak długo Tymonek nie może się przytulać do swojej Rodziny i nawet nie wie o jej istnieniu ;). Quote
phase Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Ale wspaniałe wieści!!!!! :multi: Kiedy Tymonek się przeprowadza? Quote
faith35 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Wreeeeeeeszcie :) Bardzo się cieszę!!! :) Quote
faith35 Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='phase']Ale wspaniałe wieści!!!!! :multi: Kiedy Tymonek się przeprowadza?[/QUOTE] Pod koniec września ;) Quote
perpe-tua Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 o! to może Tymka kiedyś na spacerze spotkam. :) Quote
Martika&Aischa Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='sylwija']cyt: [URL="https://www.facebook.com/paulina.wojcik1304"]Paulina Wójcik[/URL] Dzisiejsza wizyta PA u Pani Ewy i jej Rodziny, wypadla wspaniale Chlopak bedzie mial kolezanke Goldenke i pięknego bialego owczarka Bonusa a i 2 kotki do towarzystwa Ja rozmawialam z p.Ewa i BARDZO dobre wrażnienie na mnie wywarła i najważniejsze, ze to przemyślana i przedyskutowana z rodziną decyzja[/QUOTE] WSPANIALE :multi::multi::multi: Quote
wawer Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='perpe-tua']o! to może Tymka kiedyś na spacerze spotkam. :)[/QUOTE] To go wyściskaj ode mnie mooocno! Quote
Recommended Posts