Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewu']Trzymam kciuki z całych sił !!!!

Tak jest!:multi:

[quote name='krakowianka.fr']dobre wiesci
bede myslec jak pomoc, moze bazar albo cos...

Fajnie by było, leczenie Iwanka jeszcze trochę potrwa.

[quote name='piescofajnyjest']trzymam kciukasy caly czas i ciesze sie, ze z chlopakiem lepiej!!!!!:loveu:

Wszyscy się cieszymy:) chociaż to nie koniec

Kolejne wpłaty na maluszka:
B.M. - 30
B.B. - 30
E.R. - 10
A.K. - 50
P.M. - 150
------------
razem 270zł

Aha jeszcze dodam że Iwan dostał surowicę kiedy Labka oddawała krew dla niego.

A to tytuł jednego z przelewów dla Malucha: Sledze przebieg leczenia Iwana na f orum. Widzac poprawe jego zdrowia z radoscia dorzucam kolejna cegielke . Serce rośnie:loveu:

Posted

[quote name='Besti']Tak jest!:multi:

Fajnie by było, leczenie Iwanka jeszcze trochę potrwa.

Wszyscy się cieszymy:) chociaż to nie koniec

Kolejne wpłaty na maluszka:
B.M. - 30
B.B. - 30
E.R. - 10
A.K. - 50
P.M. - 150
------------
razem 270zł

Aha jeszcze dodam że Iwan dostał surowicę kiedy Labka oddawała krew dla niego.

A to tytuł jednego z przelewów dla Malucha: Sledze przebieg leczenia Iwana na f orum. Widzac poprawe jego zdrowia z radoscia dorzucam kolejna cegielke . Serce rośnie:loveu:

BB to ja :)? Czy ode mnie nie dotarła wpłata?

Posted

xxxx52 napisał(a):
Besti -to bardzo dobrze ,ze otrzymal surowice .Jak czesto ja otrzymuje?

Dostał jednokrotnie.

ewu napisał(a):
BB to ja :)? Czy ode mnie nie dotarła wpłata?

Tak Kochana, my wypisujemy inicjały bo wiele osób chce zostać anonimowych, dziękuję ślicznie po raz setny ewu:multi:

Jutro wyciągne nowe informacje jak tam Maluch po weekendzie, napaliłam się pozytywnymi emocjami na jego temat :razz:

Posted

Besti napisał(a):
Dostał jednokrotnie.

Tak Kochana, my wypisujemy inicjały bo wiele osób chce zostać anonimowych, dziękuję ślicznie po raz setny ewu:multi:

Jutro wyciągne nowe informacje jak tam Maluch po weekendzie, napaliłam się pozytywnymi emocjami na jego temat :razz:

Oj ja nie chciałam podziękowań ale ostatnio robię tyle przelewów ,że mogłam o jakimś zapomnieć i dlatego spytałam:oops::oops::oops::oops::oops:
Każdego dnia wpłacam na jakieś biedaki i już mam misz masz w głowie:)

Posted

ewu napisał(a):
Oj ja nie chciałam podziękowań ale ostatnio robię tyle przelewów ,że mogłam o jakimś zapomnieć i dlatego spytałam:oops::oops::oops::oops::oops:
Każdego dnia wpłacam na jakieś biedaki i już mam misz masz w głowie:)

Dobrze dobrze że zapytałaś, wszytko musi być jasne:)

ewu napisał(a):
Trzymam kciuki za Iwanka, kocham rotki i rotkowate( wszystkie psiaki kocham ale takie szczególnie:))

Dzięki za kciuki, potwierdzam że to wspaniałe psiska:loveu:

piescofajnyjest napisał(a):
nocne odwiedzinki u Iwanka:loveu:

Witamy witamy :)

Z nowszych wieści o Iwanku:
Nie ma już welflonu i kroplówek:multi: Najgorsze za nami, teraz trzeba Malca postawić na nogi, powolutku przechodzi na normalne odżywianie. Jest bardzo szczupły a nawet zapadnięty- tyle przeszedł... Do weta za kilka dni. Będzie dostawał Immunodol na odbudowę strat w organizmie. Chyba go odzyskaliśmy:multi: Aż mi się gęba sama cieszy jak to piszę:loveu:

Posted

[quote name='Olena84']Podłączam sie do pytania

Już już mówię:eviltong:

Więc tak, same cudowne wiadomości:razz: Zacznę od tego że Iwanek czuje się naprawdę super, ciągle chce się bawić, widać w nim zasób energii. Dzisiaj był na kontroli u weta, jeszcze nie wiem co konkretnie się działo aleeee jest do przodu. Jak się dowiem to od razu podzielę się nowinami. A teraz druga cudowna, wspaniała wiadomość- Iwan będzie miał nowy domek! Zostanie adoptowany :multi: Najprawdopodobniej pojedzie do woj pomorskiego. Jeszcze doszlifować trzeba tę sprawę ale jeśli wet stwierdził dzisiaj że nie ma przeciwwskazań do "zmian" będziemy działać. Kurczę ten maluch to twardziel i szczęściarz z krwi i kości:) Nooo i na dowód tego zdjęcia z Iwana przyjaciółką od zabaw. Widać jeszcze szczypiorek z niego.