Besti Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='sellavie5']Najnowsze wieści: TO DZIĘKI WAM DOBRZY LUDZIE!!! :multi: :multi: :multi: Udaje się! Iwanek walcz walcz Maleństwo!!!!!!!!! Quote
krakowianka.fr Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 dobre wiesci bede myslec jak pomoc, moze bazar albo cos... Quote
piescofajnyjest Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 trzymam kciukasy caly czas i ciesze sie, ze z chlopakiem lepiej!!!!!:loveu: Quote
Besti Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='ewu']Trzymam kciuki z całych sił !!!! Tak jest!:multi: [quote name='krakowianka.fr']dobre wiesci bede myslec jak pomoc, moze bazar albo cos... Fajnie by było, leczenie Iwanka jeszcze trochę potrwa. [quote name='piescofajnyjest']trzymam kciukasy caly czas i ciesze sie, ze z chlopakiem lepiej!!!!!:loveu: Wszyscy się cieszymy:) chociaż to nie koniec Kolejne wpłaty na maluszka: B.M. - 30 B.B. - 30 E.R. - 10 A.K. - 50 P.M. - 150 ------------ razem 270zł Aha jeszcze dodam że Iwan dostał surowicę kiedy Labka oddawała krew dla niego. A to tytuł jednego z przelewów dla Malucha: Sledze przebieg leczenia Iwana na f orum. Widzac poprawe jego zdrowia z radoscia dorzucam kolejna cegielke . Serce rośnie:loveu: Quote
xxxx52 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Besti -to bardzo dobrze ,ze otrzymal surowice .Jak czesto ja otrzymuje? Quote
ewu Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='Besti']Tak jest!:multi: Fajnie by było, leczenie Iwanka jeszcze trochę potrwa. Wszyscy się cieszymy:) chociaż to nie koniec Kolejne wpłaty na maluszka: B.M. - 30 B.B. - 30 E.R. - 10 A.K. - 50 P.M. - 150 ------------ razem 270zł Aha jeszcze dodam że Iwan dostał surowicę kiedy Labka oddawała krew dla niego. A to tytuł jednego z przelewów dla Malucha: Sledze przebieg leczenia Iwana na f orum. Widzac poprawe jego zdrowia z radoscia dorzucam kolejna cegielke . Serce rośnie:loveu: BB to ja :)? Czy ode mnie nie dotarła wpłata? Quote
Besti Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 xxxx52 napisał(a):Besti -to bardzo dobrze ,ze otrzymal surowice .Jak czesto ja otrzymuje? Dostał jednokrotnie. ewu napisał(a):BB to ja :)? Czy ode mnie nie dotarła wpłata? Tak Kochana, my wypisujemy inicjały bo wiele osób chce zostać anonimowych, dziękuję ślicznie po raz setny ewu:multi: Jutro wyciągne nowe informacje jak tam Maluch po weekendzie, napaliłam się pozytywnymi emocjami na jego temat :razz: Quote
MALWA Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Zaglądam do malucha i poprawa jego zdrowia, to miód na serce.......... Quote
ewu Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Besti napisał(a):Dostał jednokrotnie. Tak Kochana, my wypisujemy inicjały bo wiele osób chce zostać anonimowych, dziękuję ślicznie po raz setny ewu:multi: Jutro wyciągne nowe informacje jak tam Maluch po weekendzie, napaliłam się pozytywnymi emocjami na jego temat :razz: Oj ja nie chciałam podziękowań ale ostatnio robię tyle przelewów ,że mogłam o jakimś zapomnieć i dlatego spytałam:oops::oops::oops::oops::oops: Każdego dnia wpłacam na jakieś biedaki i już mam misz masz w głowie:) Quote
ewu Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Trzymam kciuki za Iwanka, kocham rotki i rotkowate( wszystkie psiaki kocham ale takie szczególnie:)) Quote
piescofajnyjest Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 nocne odwiedzinki u Iwanka:loveu: Quote
Besti Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 ewu napisał(a):Oj ja nie chciałam podziękowań ale ostatnio robię tyle przelewów ,że mogłam o jakimś zapomnieć i dlatego spytałam:oops::oops::oops::oops::oops: Każdego dnia wpłacam na jakieś biedaki i już mam misz masz w głowie:) Dobrze dobrze że zapytałaś, wszytko musi być jasne:) ewu napisał(a):Trzymam kciuki za Iwanka, kocham rotki i rotkowate( wszystkie psiaki kocham ale takie szczególnie:)) Dzięki za kciuki, potwierdzam że to wspaniałe psiska:loveu: piescofajnyjest napisał(a):nocne odwiedzinki u Iwanka:loveu: Witamy witamy :) Z nowszych wieści o Iwanku: Nie ma już welflonu i kroplówek:multi: Najgorsze za nami, teraz trzeba Malca postawić na nogi, powolutku przechodzi na normalne odżywianie. Jest bardzo szczupły a nawet zapadnięty- tyle przeszedł... Do weta za kilka dni. Będzie dostawał Immunodol na odbudowę strat w organizmie. Chyba go odzyskaliśmy:multi: Aż mi się gęba sama cieszy jak to piszę:loveu: Quote
katarzyna09 Posted February 11, 2013 Posted February 11, 2013 Cieszę się,że z Iwankiem już lepiej :) Mam dyszkę dla psinki. Quote
Olena84 Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 ewu napisał(a):Jak tak ozdrowieniec:)? Podłączam sie do pytania Quote
Besti Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='Olena84']Podłączam sie do pytania Już już mówię:eviltong: Więc tak, same cudowne wiadomości:razz: Zacznę od tego że Iwanek czuje się naprawdę super, ciągle chce się bawić, widać w nim zasób energii. Dzisiaj był na kontroli u weta, jeszcze nie wiem co konkretnie się działo aleeee jest do przodu. Jak się dowiem to od razu podzielę się nowinami. A teraz druga cudowna, wspaniała wiadomość- Iwan będzie miał nowy domek! Zostanie adoptowany :multi: Najprawdopodobniej pojedzie do woj pomorskiego. Jeszcze doszlifować trzeba tę sprawę ale jeśli wet stwierdził dzisiaj że nie ma przeciwwskazań do "zmian" będziemy działać. Kurczę ten maluch to twardziel i szczęściarz z krwi i kości:) Nooo i na dowód tego zdjęcia z Iwana przyjaciółką od zabaw. Widać jeszcze szczypiorek z niego. Quote
MALWA Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Wspaniale, że po takiej chorobie i samotności pies najpierw wyzdrowiał, a nastepnei trafi do swojego domku! Super! Quote
Besti Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Pamiętajmy że udało się go WSPÓLNIE z pomocą Cioteczek uratować. Cudowne uczucie, prawda? :) Quote
Recommended Posts