brazowa1 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Spaniel ma nietypowa czarna łatke na zadku i kawałku ogonka. W schronisku od okolo tygodnia.Mial niesamowicie zaniedbane uszy z potwornnym zapaleniem :( wet stwierdził,ze mial nieleczone uszy od bardzo dawna :( Podobnie jak nikt nie wycinał mu siersci spomiedzy opuszek.I skołtunione łapki do tego. Na podziw zasługuje jego cierpliwosc przy bolesnych zabiegach-uszyska musza go potwornie bolec,a ładnie pozwala na czyszczenie i zakraplanie . Jest psem w sile wieku-ma okolo 5 lat. W boksie lezy przy kracie i cierpliwie czeka na swojego pana-czy przyjdzie po psa-nie wiadomo:( Spanielek potrafi bawic sie pileczka i oczywiscie,jak kazdy spanielek-jest zaborczy tzn łatwo zabawe przekierowac u niego w pilnowanie :p Mamy nadzieje,ze spaniel szybko znajdzie dom. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Allegro , alegratka :razz: ? Jeśli chodzi o Allegratkę to Rybc!a albo Supergoga może go tam umieścić ( napiszę do nich ) Ja zajmę się Allegro . Napiszę również do *Luthien* aby zrobiła jakiś ładny bannerek ze spanielkiem ;) . Pozdrawiam ;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 1. Bannerki będą na jutro 2. Napisałam do supergogi i Rybc! w sprawie allegratki 3. Na allegro umieszczę psa jutro 4. Chcecie COŚ TAKIEGO :diabloti:? Quote
brazowa1 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Kamcia,dziekuje bardzo:) Mam tylko prosbe-trzeba zawsze zaznaczac na allegro,ze odbior psa tylko osobisty,po podpisaniu umowy adopcyjnej ze schroniskiem. Quote
iwop Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 piekny jest :placz: jaka jest jego historia...? Quote
supergoga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Już go wstawiam - mam nadzioeję że się z Rybcią nie zdublujemy. Mam też konto na aaaby, eurocity, kupsprzedaj, eoferty, 4łapy. To jak? ;) Quote
supergoga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wyczytałam, że Kamcia może dac na 4łapy, to ja dam na te pozostałe. Poprosze tylko jakis kontaktowy namiar na psiaka. I szkoda, że jest bezimienny - bo xle się wystawia psa bez imienia - może go nazwijcie jakoś. A czy nie dobrze byłoby go ciachnąć przed wydaniem - może stanowisc smakowity kąsek - jest jeszcze w sile wieku? ;) Quote
brazowa1 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 On jeszcze tydzien na kwarantannie,imiona nadajemy po upływie tego czasu-poniewaz zawsze liczymy na to,ze pies zostanie odebrany przez wlasciciela. Jego historia?Jak setek psow przed nim-"znaleziony" Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dziękuje bardzo Supergogo :loveu: . ! A Mogłabyś wstawić link do tego ogłoszenia na wątek ? Superogo , ogłaszaj spaniela wszędzie gdzie się da :multi: Na aaaby, eurocity, kupsprzedaj, eoferty, ! Z góry ogromnie dziękuje :loveu: ! Quote
supergoga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ogłosze - już mam gotowe, tylko nie mam namiarów kontaktowuch w jego sprawie.:shake: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Bannerki :multi: Podlinkowałam je :razz:. Quote
supergoga Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/540750_zlocisty_spaniel_z_trojmiasta_bardzo.html http://www.aaaby.pl/100,46960,,,,22574265,Zwierzaki,OK.html? http://www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=532800&cid=167 http://psy.zwierzeta.eurocity.pl/glowna.php?v=Potwierdz&s=10335&k=sLIJX65B6GVdBJGGz2JPL1E Na razie tyle. To rasowy pies, pewnie szybciej znajdzie dom niz nasze śliczne kundelki. Chyba że ludzie mają awersję do rasy - zupełnie niesłuszną. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Ja już po szkole , i po teście szóstoklasisty :cool1: więc mogę WRESZCIE zająć się tym co lubię ! Justynko piękny bannerek :loveu: KalinkaM też nam zrobiła piękny :cool3: . Superogogo , tobie też serdecznie dziękuje ! . Jesteście przekochane :loveu: Quote
Bewarka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 No Kalina zrobiła taki śliczny...w modnym kolorze :diabloti: no i jeszcze ta zmiana barwy sierści...:) :cool3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='akucha']Kamcia, co się nie pochwaliłaś wcześniej!!! Trzymałaby mocno kciuki. O mateńko, jaka ja stara jestem :oops: Spaniel szuka domu!!! Akucho mła , ty wcale stara nie jesteś :mad: . Tylko my z Rybc!ą to najmłodsze dogomaniaczki udzielające się na PWP ( z tego co wiem :lol: ) . A sprawdzian poszedł mi bardzo dobrze :multi: [quote name='akucha'] A banerki jakie cudne!!!! :multi: Brać i nosić cioteczki.!!! Właśnie ! Kto chętny aby wsadzić mu taki cudny banner w podpis :cool3: ? Quote
Asia & Ginger Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Kolejne cudeńko w schronie. :placz: Skoro ma 5 lat, to jeszcze młody psiak, spaniele spokojnie dożywają 13 lat i więcej, więc czeka go jeszcze długie życie. Oby było szczęśliwe. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Akucho :loveu: :loveu: Już dwie osoby przekonałam do umieszczenia bannera z naszym ulubieńcem w podpisie :multi: 1. Pati_i_daisy 2. Femme_fatale Quote
Asia & Ginger Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Do góry słodziaku! :multi: Ciotki nie zapominać o cockerku! :shake: Quote
Asia & Ginger Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Kochany cockerku przypomnij się na pierwszej stronce! :razz: Quote
kaerjot Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A cóż to za pięknota się trafiła w Sopocie. Quote
Asia & Ginger Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Pewnie, że pięknota, a dokładniej to piękniś. :eviltong: Czy ktoś chce dac pięknisiowi kochający domek? :cool3: Quote
Recommended Posts