Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spaniel ma nietypowa czarna łatke na zadku i kawałku ogonka.
W schronisku od okolo tygodnia.Mial niesamowicie zaniedbane uszy z potwornnym zapaleniem :(
wet stwierdził,ze mial nieleczone uszy od bardzo dawna :(
Podobnie jak nikt nie wycinał mu siersci spomiedzy opuszek.I skołtunione łapki do tego.
Na podziw zasługuje jego cierpliwosc przy bolesnych zabiegach-uszyska musza go potwornie bolec,a ładnie pozwala na czyszczenie i zakraplanie .
Jest psem w sile wieku-ma okolo 5 lat.
W boksie lezy przy kracie i cierpliwie czeka na swojego pana-czy przyjdzie po psa-nie wiadomo:(

Spanielek potrafi bawic sie pileczka i oczywiscie,jak kazdy spanielek-jest zaborczy tzn łatwo zabawe przekierowac u niego w pilnowanie :p

Mamy nadzieje,ze spaniel szybko znajdzie dom.

Guest Kamcia_14
Posted

Allegro , alegratka :razz: ?

Jeśli chodzi o Allegratkę to Rybc!a albo Supergoga może go tam umieścić ( napiszę do nich )
Ja zajmę się Allegro .

Napiszę również do *Luthien* aby zrobiła jakiś ładny bannerek ze spanielkiem ;) .

Pozdrawiam ;)

Posted

Wyczytałam, że Kamcia może dac na 4łapy, to ja dam na te pozostałe.
Poprosze tylko jakis kontaktowy namiar na psiaka. I szkoda, że jest bezimienny - bo xle się wystawia psa bez imienia - może go nazwijcie jakoś.
A czy nie dobrze byłoby go ciachnąć przed wydaniem - może stanowisc smakowity kąsek - jest jeszcze w sile wieku? ;)

Posted

On jeszcze tydzien na kwarantannie,imiona nadajemy po upływie tego czasu-poniewaz zawsze liczymy na to,ze pies zostanie odebrany przez wlasciciela.
Jego historia?Jak setek psow przed nim-"znaleziony"

Guest Kamcia_14
Posted

Dziękuje bardzo Supergogo :loveu: . ! A Mogłabyś wstawić link do tego ogłoszenia na wątek ?
Superogo , ogłaszaj spaniela wszędzie gdzie się da :multi: Na
aaaby, eurocity, kupsprzedaj, eoferty, !

Z góry ogromnie dziękuje :loveu: !

Guest Kamcia_14
Posted

Ja już po szkole , i po teście szóstoklasisty :cool1: więc mogę WRESZCIE zająć się tym co lubię !

Justynko piękny bannerek :loveu: KalinkaM też nam zrobiła piękny :cool3: .

Superogogo , tobie też serdecznie dziękuje ! .

Jesteście przekochane :loveu:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='akucha']Kamcia, co się nie pochwaliłaś wcześniej!!! Trzymałaby mocno kciuki. O mateńko, jaka ja stara jestem :oops:

Spaniel szuka domu!!!
Akucho mła , ty wcale stara nie jesteś :mad: .
Tylko my z Rybc!ą to najmłodsze dogomaniaczki udzielające się na PWP ( z tego co wiem :lol: ) .
A sprawdzian poszedł mi bardzo dobrze :multi:

[quote name='akucha'] A banerki jakie cudne!!!! :multi: Brać i nosić cioteczki.!!!

Właśnie ! Kto chętny aby wsadzić mu taki cudny banner w podpis :cool3: ?