Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Bila, dzięki zachraniarka :D

Piękny i słodki to on jest, ale żeby jakiś szczególnie inteligentny to raczej nie... :lol: :lol: :lol:

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dawno nie wklejałem tu fotek, dziś jest się czym pochwalić więc oto prezentuję:

Oran Izi z Borowskich Stawów - zwycięzca klasy szczeniąt na Międzynarodowej w Pozaniu

3a2452e10b3910c67048dbbb72019ccf.jpg

Posted

Kiedyś (rok lub dwa lata temu), kiedy nie przypuszczałem jeszcze, że będę miał Goldena spacerowałem na poznańskiej Cytadeli. Zauważyłem tam grupę ludzi i mnóstwo Goldenów i Labów. Nie wiedziałem wtedy, dlaczego jest ich aż tak wiele w jednym miejscu. Odrzuciłem teorię, iż był to czysty przypadek i zacząłem robić zdjęcia napotkanym psom. Poniżej efekt (może ktoś z forumowiczów rozpozna swojego psiaka):

GC1.jpg

GC2.jpg

GC3.jpg

Posted

Ostatnio dotarły do mnie zdjęcia Bańki z jej pierwszego dnia pobytu w moim domu. Aż mi sie nie chce wierzyć, że ona tak szybko urosła (a było to ledwie 2 miesiące temu).

M3.jpg

M4.jpg

M2.jpg

M1.jpg

Posted
Ostatnio dotarły do mnie zdjęcia Bańki z jej pierwszego dnia pobytu w moim domu. Aż mi sie nie chce wierzyć, że ona tak szybko urosła (a było to ledwie 2 miesiące temu).

Szopem ten teges?

8)

ps. Psica sliczna i foty sliczne. O sznurku nie wspomne :D

Posted

Nie wiem czy szopem ten teges. Być może. Może gimpem. Akurat tych zdjęć nie robiłem. Zdjęcia są oryginalnie cz-b , więc w tej kwestii nie było zmian.

Posted

Wczoraj w Poznaniu rozpadał się śnieg. Świetna okazja na długie spacery z Bańką i aparatem. Poniżej cząstka z tego, co zrobiłem wczoraj podczas spacerów.

Na pierwszy ogień: Amber, kilkuletni, piękny kremowy Golden z Batorego. Ulubiony kompan Bańki do wszelkich psot.

C3.jpg

C2.jpg

Czyż nie piekny pies?

A tu już Bańka (już ma 4 miesiące), która poraz drugi w życiu widziała śnieg. Jak zwykle smutna mina:

C1.jpg

A tu krótka zabawa z nowym kompanem:

C4.jpg

Posted

no to ja wstawiam mojego goldena Bonek fifolek :D

12.jpg

już mi wyzdrowiał całkiem z tego wstrętnego zapalenia pluc to zdjęcie jeszcze jak nie było śniegu 8) - październik

Posted
Wygląda jak by miała żaróweczkę w tym oku

No cóż diablicą zawsze swiecą się oczy :D

A że Arga to diabeł wcielony ... 8)

Posted

Boję sie, że zaraz mnie stąd wyrzucą przez nadmiar zdjęć Bańki. Ludzie wrzucajcie tutaj zdjęcia swoich psiaków!

To jeszcze jedno... Bańka z założonymi łapkami:

DSC_0015.jpg

Posted

Podrzucam kilka zdjec naszej Megi, z ktorej juz niezla panna wyrosla :)

lezymala.jpg

Jestem juz duza!

siedzimala.jpg

Potrafie nawet siedziec grzecznie...

buziamala.jpg

ale jestem jeszcze strasznie szczerbata :)

skaczemala.jpg

Hop- dawaj tego chrupka!

(Zdjęcia super, ale czemu takie wieeeeeeelkie.. mod z.)

Juz poprawione, sorry :)

Posted
Super! Wklejaj więcej i się nie przejmuj :D

Postaram się chwilę nie przejmować się;-)

A to pewna sekwencja zdarzeń z niedzielnego spaceru (Amber i Bańka):

Banka002.jpg

Banka005.jpg

Banka004.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...