00000 Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Dzięki Bila, dzięki zachraniarka :D Piękny i słodki to on jest, ale żeby jakiś szczególnie inteligentny to raczej nie... :lol: :lol: :lol:
Dobry Posted November 9, 2004 Posted November 9, 2004 Dawno nie wklejałem tu fotek, dziś jest się czym pochwalić więc oto prezentuję: Oran Izi z Borowskich Stawów - zwycięzca klasy szczeniąt na Międzynarodowej w Pozaniu
zachraniarka Posted November 12, 2004 Posted November 12, 2004 Oto zdjęcia psiaczka BARBOKLI:Dobre na początek :lol: Chyba jego tyłeczek piękna mordka :wink: śpioch :P
Radek75 Posted November 13, 2004 Posted November 13, 2004 Kiedyś (rok lub dwa lata temu), kiedy nie przypuszczałem jeszcze, że będę miał Goldena spacerowałem na poznańskiej Cytadeli. Zauważyłem tam grupę ludzi i mnóstwo Goldenów i Labów. Nie wiedziałem wtedy, dlaczego jest ich aż tak wiele w jednym miejscu. Odrzuciłem teorię, iż był to czysty przypadek i zacząłem robić zdjęcia napotkanym psom. Poniżej efekt (może ktoś z forumowiczów rozpozna swojego psiaka):
Rybka Posted November 14, 2004 Posted November 14, 2004 jeza jak Lunka urosla :o nosek ma przeslocziutki :angel:
Arga Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 a oto jedno z najnowszych zdjęć małej :) Arga ma 5 miesięcy :) To chyba moje ulubione foto :)
Radek75 Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Ostatnio dotarły do mnie zdjęcia Bańki z jej pierwszego dnia pobytu w moim domu. Aż mi sie nie chce wierzyć, że ona tak szybko urosła (a było to ledwie 2 miesiące temu).
MONIA&BOSTON Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 :iloveyou: Cukiereczek słodziutki. Pochwale sie że już w czwartek jade po Mojego Bostonka który jeszcze jest taki mały :oops:
Samba Posted November 15, 2004 Posted November 15, 2004 Ostatnio dotarły do mnie zdjęcia Bańki z jej pierwszego dnia pobytu w moim domu. Aż mi sie nie chce wierzyć, że ona tak szybko urosła (a było to ledwie 2 miesiące temu). Szopem ten teges? 8) ps. Psica sliczna i foty sliczne. O sznurku nie wspomne :D
Radek75 Posted November 16, 2004 Posted November 16, 2004 Nie wiem czy szopem ten teges. Być może. Może gimpem. Akurat tych zdjęć nie robiłem. Zdjęcia są oryginalnie cz-b , więc w tej kwestii nie było zmian.
Radek75 Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Wczoraj w Poznaniu rozpadał się śnieg. Świetna okazja na długie spacery z Bańką i aparatem. Poniżej cząstka z tego, co zrobiłem wczoraj podczas spacerów. Na pierwszy ogień: Amber, kilkuletni, piękny kremowy Golden z Batorego. Ulubiony kompan Bańki do wszelkich psot. Czyż nie piekny pies? A tu już Bańka (już ma 4 miesiące), która poraz drugi w życiu widziała śnieg. Jak zwykle smutna mina: A tu krótka zabawa z nowym kompanem:
Arga Posted November 22, 2004 Posted November 22, 2004 Jutro wstawie zdjęcia Argi z przedszkola jak udaje ze mnie słucha :)
onka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 no to ja wstawiam mojego goldena Bonek fifolek :D już mi wyzdrowiał całkiem z tego wstrętnego zapalenia pluc to zdjęcie jeszcze jak nie było śniegu 8) - październik
onka Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 a tam z tyłu dupsko mojej grzywaczki :lol: ale to galeria goldkowo labkowa więc 8) ino zad :wink:
Arga Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Troche zdjęć z przedszkola :) Chronie pozoranta przed Argą :) Leże sobie Z owczarkiem :) w sniegu Precz Słucham
Niebieska Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Słucham Wygląda jak by miała żaróweczkę w tym oku :lol:
Arga Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Wygląda jak by miała żaróweczkę w tym oku No cóż diablicą zawsze swiecą się oczy :D A że Arga to diabeł wcielony ... 8)
Radek75 Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Boję sie, że zaraz mnie stąd wyrzucą przez nadmiar zdjęć Bańki. Ludzie wrzucajcie tutaj zdjęcia swoich psiaków! To jeszcze jedno... Bańka z założonymi łapkami:
Niebieska Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Super! Wklejaj więcej i się nie przejmuj :D Banieczka wygląda jak by się trzymała za brzuch ze śmiechu :lol: :lol: :lol:
starbi Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Podrzucam kilka zdjec naszej Megi, z ktorej juz niezla panna wyrosla :) Jestem juz duza! Potrafie nawet siedziec grzecznie... ale jestem jeszcze strasznie szczerbata :) Hop- dawaj tego chrupka! (Zdjęcia super, ale czemu takie wieeeeeeelkie.. mod z.) Juz poprawione, sorry :)
Madziorek Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 starbi, fotki rewelacyjne, po prostu cudne :modla: . A modelka... brak słów...marzenie każdego fotografa :D
Radek75 Posted November 23, 2004 Posted November 23, 2004 Super! Wklejaj więcej i się nie przejmuj :D Postaram się chwilę nie przejmować się;-) A to pewna sekwencja zdarzeń z niedzielnego spaceru (Amber i Bańka):
Recommended Posts