halszka Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 (edited) Dzisiaj Czakuś był na działce(są nowe zdjęcia)jest też filmik gdzie szalał jak opętany :lol: którego wcześniej nie widziałam,ale czy nowy nie wiem ;) myślę,że choćbym go tu przekleiła to i tak kto nie jest na FB nie będzie go widział :shake: mam nadzieję,że Państwo wyślą ten filmik(jeśli jest świeżutki) żeby wszyscy mogli go tu zobaczyć :) Edited January 4, 2014 by halszka literówka ;) Quote
AgusiaP Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='halszka']Dzisiaj Czakuś był na działce(są nowe zdjęcia)jest też filmik gdzie szalał jak opętany :lol: którego wcześniej nie widziałam,ale czy nowy nie wiem ;) myślę,że choćbym go tu przekleiła to i tak kto nie jest na FB nie będzie go widział :shake: mam nadzieję,że Państwo wyślą ten filmik(jeśli jest świeżutki) żeby wszyscy mogli go tu zobaczyć :)[/QUOTE] jeśli trwa około 7 minut to z wczoraj, bo wczoraj rozmawiałam z panią Dorotką ;) Quote
halszka Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 [quote name='AgusiaP']jeśli trwa około 7 minut to z wczoraj, bo wczoraj rozmawiałam z panią Dorotką ;)[/QUOTE] tak,filmik trwa 6:52 ;) Quote
mdk8 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 cioteczki proszę pomóżcie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249876-Wst%C4%85p-zobacz-kup-pom%C3%B3%C5%BC%21-Dla-podopiecznych-azylu-Do-19-01-2014r-godz-21/page2[/URL] Quote
AgusiaP Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Dziewczyny wczoraj przeżyłam chwilę grozy...:shake::shake::shake: Jadę autem, dzwoni pani Dorotka od Czakusia I mówi do mnie, że muszą Czakusia oddać... Ja pytam dlaczego...czy coś się stało To trwało sekundy, ale ja w głowie już myślę, Boziu co my teraz z nim zrobimy... Słuchajcie myślałam, że zejdę, ciśnienie mi się podniosło... A pani Dorotka no to Musimy go oddać do programu Mam Talent :):):) Aż mi się ryczęć chciało takie to były dla mnie emocje. Pani Dorotka mówi, że jak wraca z pracy do domu to Czakuś dosłownie śpiewa z radości :):):) Często siedzą, patrzą na niego i nie mogą uwierzyć, jak ktoś mógł wyrzucić takie cudo :):):) Pani Dorotka mówiła, że w sumie to Czakuś jest rozpieszczany bardziej niż ich poprzedni piesek :) Tamten czasami pokazywał na nich zęby a Czakuś to taki pieszczoch :):):) Zaraz będą zdjęcia a filmik prześlę Eluni, bo nie potrafię go nawet otworzyć ...:oops::oops::oops: Może Elunia da radę ;) Quote
AgusiaP Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 [IMG]http://i60.tinypic.com/2mpeihz.jpg[/IMG] [IMG]http://i60.tinypic.com/3178rj4.jpg[/IMG] Quote
Gabi79 Posted March 26, 2014 Author Posted March 26, 2014 [quote name='AgusiaP']Dziewczyny wczoraj przeżyłam chwilę grozy...:shake::shake::shake: Jadę autem, dzwoni pani Dorotka od Czakusia I mówi do mnie, że muszą Czakusia oddać... Ja pytam dlaczego...czy coś się stało To trwało sekundy, ale ja w głowie już myślę, Boziu co my teraz z nim zrobimy... Słuchajcie myślałam, że zejdę, ciśnienie mi się podniosło... A pani Dorotka no to Musimy go oddać do programu Mam Talent :):):) Aż mi się ryczęć chciało takie to były dla mnie emocje. Pani Dorotka mówi, że jak wraca z pracy do domu to Czakuś dosłownie śpiewa z radości :):):) Często siedzą, patrzą na niego i nie mogą uwierzyć, jak ktoś mógł wyrzucić takie cudo :):):) Pani Dorotka mówiła, że w sumie to Czakuś jest rozpieszczany bardziej niż ich poprzedni piesek :) Tamten czasami pokazywał na nich zęby a Czakuś to taki pieszczoch :):):) Zaraz będą zdjęcia a filmik prześlę Eluni, bo nie potrafię go nawet otworzyć ...:oops::oops::oops: Może Elunia da radę ;)[/QUOTE] Aguś, wyobrażam sobie co przeżyłaś. Kochany Czakunio:loveu: Quote
paula_t Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Hahaha, Pani nie wiedziała co czyni rozpoczynając w ten sposób zdanie, już sobie wyobrażam tą palpitację serca:evil_lol: Quote
Jo37 Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Faktycznie. Ludzie nie zdają sobie sprawy jak działa na as taki początek zdania. Quote
halszka Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Czakuś jest naprawdę wyjątkowy,dzisiaj oglądałam na FB jego zabawy z panciem i właśnie śpiewającego :) Quote
Mysza2 Posted March 26, 2014 Posted March 26, 2014 Jest kochany i kochają go jak własne dzieci:):) Quote
AgusiaP Posted March 27, 2014 Posted March 27, 2014 Swoje przeszłam, ale cieszę się, że Czakuś ma tak kochających ludzi przy boku :):):) Quote
Mysza2 Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Czakuś ma naprawdę wspaniały dom, który stale przesyła zdjęcia i wiadomości:) Oto najświeższe "Witam Panią Pani Agnieszko. Pogoda już nie jest taka ładna ale jak tylko się daje to jeżdzimy na działeczkę z naszym Słoneczkiem na godzinkę lub dwie.Na działce nie robiłem mu ostatnio zdjęć bo były liście do palenia.: Quote
AgusiaP Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Takich domków jak na lekarstwo a Czakusiowi trafił się domek jak marzenie :):):) Przy każdej adopcji Czakusia mówiłyśmy o zachowaniach Czakusia i myślę, że to był dobry powód, żeby go oddać bo się nie wpasował w obrazek domowników... W końcu znalazł kochanych ludzi i oni jakoś nie mają z nim problemów :) Quote
Mysza2 Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 fajnie sie smieje Czakus A bo to bardzo fajny radosny psiak jest:):) We wrześniu minął rok jak Czakulec jest w DS. Strasznie szybko to leci Quote
Recommended Posts