Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dzisiaj Czakuś był na działce(są nowe zdjęcia)jest też filmik gdzie szalał jak opętany :lol: którego wcześniej nie widziałam,ale czy nowy nie wiem ;) myślę,że choćbym go tu przekleiła to i tak kto nie jest na FB nie będzie go widział :shake: mam nadzieję,że Państwo wyślą ten filmik(jeśli jest świeżutki) żeby wszyscy mogli go tu zobaczyć :)

Edited by halszka
literówka ;)
Posted

[quote name='halszka']Dzisiaj Czakuś był na działce(są nowe zdjęcia)jest też filmik gdzie szalał jak opętany :lol: którego wcześniej nie widziałam,ale czy nowy nie wiem ;) myślę,że choćbym go tu przekleiła to i tak kto nie jest na FB nie będzie go widział :shake: mam nadzieję,że Państwo wyślą ten filmik(jeśli jest świeżutki) żeby wszyscy mogli go tu zobaczyć :)[/QUOTE]

jeśli trwa około 7 minut to z wczoraj, bo wczoraj rozmawiałam z panią Dorotką ;)

Posted

cioteczki proszę pomóżcie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249876-Wst%C4%85p-zobacz-kup-pom%C3%B3%C5%BC%21-Dla-podopiecznych-azylu-Do-19-01-2014r-godz-21/page2[/URL]

• 2 months later...
Posted

Dziewczyny wczoraj przeżyłam chwilę grozy...:shake::shake::shake:

Jadę autem, dzwoni pani Dorotka od Czakusia

I mówi do mnie, że muszą Czakusia oddać...
Ja pytam dlaczego...czy coś się stało
To trwało sekundy, ale ja w głowie już myślę, Boziu co my teraz z nim zrobimy...
Słuchajcie myślałam, że zejdę, ciśnienie mi się podniosło...

A pani Dorotka no to

Musimy go oddać do programu Mam Talent :):):)

Aż mi się ryczęć chciało takie to były dla mnie emocje.

Pani Dorotka mówi, że jak wraca z pracy do domu to Czakuś dosłownie śpiewa z radości :):):)
Często siedzą, patrzą na niego i nie mogą uwierzyć, jak ktoś mógł wyrzucić takie cudo :):):)
Pani Dorotka mówiła, że w sumie to Czakuś jest rozpieszczany bardziej niż ich poprzedni piesek :)
Tamten czasami pokazywał na nich zęby a Czakuś to taki pieszczoch :):):)
Zaraz będą zdjęcia a filmik prześlę Eluni, bo nie potrafię go nawet otworzyć ...:oops::oops::oops:
Może Elunia da radę ;)

Posted

[quote name='AgusiaP']Dziewczyny wczoraj przeżyłam chwilę grozy...:shake::shake::shake:

Jadę autem, dzwoni pani Dorotka od Czakusia

I mówi do mnie, że muszą Czakusia oddać...
Ja pytam dlaczego...czy coś się stało
To trwało sekundy, ale ja w głowie już myślę, Boziu co my teraz z nim zrobimy...
Słuchajcie myślałam, że zejdę, ciśnienie mi się podniosło...

A pani Dorotka no to

Musimy go oddać do programu Mam Talent :):):)

Aż mi się ryczęć chciało takie to były dla mnie emocje.

Pani Dorotka mówi, że jak wraca z pracy do domu to Czakuś dosłownie śpiewa z radości :):):)
Często siedzą, patrzą na niego i nie mogą uwierzyć, jak ktoś mógł wyrzucić takie cudo :):):)
Pani Dorotka mówiła, że w sumie to Czakuś jest rozpieszczany bardziej niż ich poprzedni piesek :)
Tamten czasami pokazywał na nich zęby a Czakuś to taki pieszczoch :):):)
Zaraz będą zdjęcia a filmik prześlę Eluni, bo nie potrafię go nawet otworzyć ...:oops::oops::oops:
Może Elunia da radę ;)[/QUOTE]

Aguś, wyobrażam sobie co przeżyłaś.

Kochany Czakunio:loveu:

• 7 months later...
Posted

Czakuś ma naprawdę wspaniały dom, który stale przesyła zdjęcia i wiadomości:)

Oto najświeższe

"Witam Panią Pani Agnieszko.

Pogoda już nie jest taka ładna ale jak tylko się daje to jeżdzimy na działeczkę z naszym Słoneczkiem na godzinkę lub dwie.Na działce nie robiłem mu ostatnio zdjęć bo były liście do palenia.:

23wr8r4.jpg

2irah3r.jpg

2196p2e.jpg
Posted

Takich domków jak na lekarstwo a Czakusiowi trafił się domek jak marzenie :):):)

Przy każdej adopcji Czakusia mówiłyśmy o zachowaniach Czakusia i myślę, że to był dobry powód, żeby go oddać bo się nie wpasował w obrazek domowników...

W końcu znalazł kochanych ludzi i oni jakoś nie mają z nim problemów :)