Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olena84']Jeszcze napisalam w jedno mieisce, zobaczymy[/QUOTE]
Dzięki kochana:):),
[quote name='obiezyswiat75']Czyli robimy zrzutkę na kastrację?[/QUOTE]
My już nie śmiemy prosić :oops::oops:

Posted

Ciocie,dzwoniłam teraz do weta u nas w Zabrzu,dowiedziałam się ,że jeżeli psiak jest bezdomny ,a konieczna jest kastracja,to można sie zgłosić do schroniska i przedstawić sytuację,wtedy schronisko wyda jakiś kupon na bezpłatną kastrację i z tym kuponem psiak będzie u weta bezpłatnie wykastrowany.tak jest w Zabrzu i Gliwicach,nie wiem jak w innych miastach ,popytajcie .

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Ja mogę dać 50 zł. Poproszę konto na PW[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy :loveu::loveu:
[quote name='haliza']Ja też wspomogę kastrację 30 zł - o reszcie pomyślę[/QUOTE]

Ja też daję 30 zł
Jak tylko ustalimy księgowego to zaraz powysyłam.

[quote name='róża35']Ciocie,dzwoniłam teraz do weta u nas w Zabrzu,dowiedziałam się ,że jeżeli psiak jest bezdomny ,a konieczna jest kastracja,to można sie zgłosić do schroniska i przedstawić sytuację,wtedy schronisko wyda jakiś kupon na bezpłatną kastrację i z tym kuponem psiak będzie u weta bezpłatnie wykastrowany.tak jest w Zabrzu i Gliwicach,nie wiem jak w innych miastach ,popytajcie .[/QUOTE]
Różo, Dąbrowa nie ma schroniska, ma umowę z Chorzowem, dzwoniłam i nie ma takiej możliwości w Chorzowie.
Kastrują , ale psy które są w schronisku

Posted

[quote name='paula_t']Zgłosiłam Czakusia do Kundelkowej Skarbonki- jeśli uda się otrzymać pomoc finansową na kastrację, szczepienia, odrobaczenia itp., to ja pokryję zwrot.[/QUOTE]

Dziękujemy ślicznie:buzi:

Posted

[quote name='Asiaczek']Dołożę do kastracji 20 zł. Niestety, na więcej mnie obecnie nie stać...
Poproszę o nt konta.
pzdr.[/QUOTE]

Posted (edited)

U Kasi przystał samiec odpada
W hotelu U Lilki (koło Kluczborka) jest nadzieja, ale jutro mamy się zdzwonić, miejsce w kojcu koszt 300 zł

Edited by Mysza2
Posted

Kochana nasza Andegawenka zgodziła się poprowadzić księgowość Czakiego w kwestii zbierania na DT :loveu::loveu::loveu:
Ninuś dziękuję:loveu:
A w kwestii sterylki zbierzemy na moje konto bo będziemy płacić jutro u weta gotówką
Zaraz wysyłam

Posted

Elunia załatwiła miejsce u Uli :multi::multi::multi:
Dzwoniłam do Iwonki do hotelu Amok tam wychodzi 13zł za dobę z wyżywieniem, mamy jeszcze 5zł stałej deklaracji od cioci tutajwkrakowie:multi:

Posted

[quote name='Mysza2']Kochana nasza Andegawenka zgodziła się poprowadzić księgowość Czakiego w kwestii zbierania na DT :loveu::loveu::loveu:
A w kwestii sterylki zbierzemy na moje konto bo będziemy płacić jutro u weta gotówką
Zaraz wysyłam[/QUOTE]

Dziękujemy:loveu::loveu::loveu: czyli mamy księgową:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Mysza2']Kochana nasza Andegawenka zgodziła się poprowadzić księgowość Czakiego w kwestii zbierania na DT :loveu::loveu::loveu:
Zaraz wysyłam[/QUOTE]

Ma się chody u Uli co:razz:?

Elu co Ty masz w podpisie:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: