Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Myszko, [/B]stawiam się na Twe wezwanie, ale nie udźwignę już stałej deklaracji choćby najmniejszej :oops:
Mogę wspomóc tylko jednorazowo :)
A dzwoniłyście do Lilki z Jasienia ? To wprawdzie też nie jest domowy hotelik, ale sprawdzony :)
Jeśli Czaki mógłby siedzieć z innym psiakiem w kojcu to chyba miejsce by się znalazło.
Ja za owczarka płacę u Lilki 300 zł/m-c z wyżywieniem
Może dla mniejszego psiaka byłoby taniej :roll:
Jeśli chcecie podam numer :)

Posted

Ja tak na szybko. Czaki cały czas próbuje po mnie skakać, jest jak w amoku.
Noc musiał spędzić w przedpokoju.
Ja się obawiam, że może mieć coś z prostatą, bo baaaardzo długo sika, no i ten popęd.
Z moim misiem było podobnie, jak miał problemy z prostatą "skakał" na ludzi, a wcześniej mu się to nie zdarzało.
Dzisiaj na dworze taka pani powiedziała, że Czaki chyba ma coś z tylnymi łapkami, bo je lekko rozstawia.
Ja tego nie widzę, ale ona dobrze się zna na psach.
Widziałam, że któraś z cioteczek proponowała kastrację w K-cach za 150 zł. Moim zdaniem to tanio.
Ja za Kajtka w miesiącu sterylizacji płaciłam 200 + leki.
Chyba, że znajdziecie taniej.
Ja mam tylko pieniądze Stefy, ewentualnie mogę z nich założyć, jeśli cioteczki Stefkowe się zgodzą.
Naprawdę nie przesadzam, on jest strasznie napalony.
Właśnie zabrał się za gwałt torby TZ-a

Posted

jestem na zaproszenie, finansowo nie mam jak pomóc niestety, ale jakby potrzebował ogłoszeń to chętnie pomogę
oby nie musiał trafić do schronu
pewnie za te gwałty go wywalili, zamiast mu pomóc to pozbyli się w taki sposób ...

Posted

Też jestem, Gabi skąd jesteś? Czy kastracja psa bezdomnego nie będzie tańsza? Mogę wspomóc kastracje, bądź pokryje cała kwotę a zasponsoruje jej część, jeśli to coś da...

Posted

[quote name='diana79']jestem na zaproszenie, finansowo nie mam jak pomóc niestety, ale jakby potrzebował ogłoszeń to chętnie pomogę
pewnie za te gwałty go wywalili, zamiast mu pomóc to pozbyli się w taki sposób ...[/QUOTE]

Też tak sądzę, gdyby nie ten jego popęd byłby super psiakiem, miziastym, cichym i grzecznym.
Bo taki jest dopuki go nie najdzie, a nachodzi go baaaardzo często.Spokój jest przez kilka minut i potem znowu
[B]Kajtuś coraz bardziej wkurzony i wystraszony..............

Czaki nie może u mnie zostać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B]

Posted

[quote name='Olena84']Też jestem, Gabi skąd jesteś? Czy kastracja psa bezdomnego nie będzie tańsza? Mogę wspomóc kastracje, bądź pokryje cała kwotę a zasponsoruje jej część, jeśli to coś da...[/QUOTE]

Dziękuję za propozycje, pomoc na wagę złota!!!!!
Mam nadzieję, że uda się znaleźć DT i szybko wykastrować.
Psiak jest u mnie - w Dąbrowie Górniczej woj. śląskie

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Gabi ja mogę tylko finansowo wesprzeć - nic innego nie mogę zrobić.[/QUOTE]

Kochana, to bardzo wiele. Ty ciągle jakieś biedaki wspierasz finansowo, aż mi głupio.

Im więcej deklaracji tym większa szansa na znalezienie PDT, przynajmniej mam taką nadzieję.
Czaki znowu swoje......
TZ wkurzony na maksa......

Posted

[quote name='BERKANO']dzięki Myszko za zaproszenie, ale naprawdę nic nie dam rady pomóc :shake:/QUOTE]
Dzięki że jesteś:)

[quote name='agata51']Stawiam się na prośbę AgusiaP. Czaki przypomina mi jednego z moich tymczasów:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194703-*FPR-ZWP*-Niko-psi-arystokrata-wyrzucony-na-wsi-MA-WSPANIAŁY-DOM[/URL]

Pewnie dyszkę/mies. jeszcze dla niego wysupłam.[/QUOTE]
Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

[quote name='DONnka'][B]Myszko, [/B]stawiam się na Twe wezwanie, ale nie udźwignę już stałej deklaracji choćby najmniejszej :oops:
Mogę wspomóc tylko jednorazowo :)A dzwoniłyście do Lilki z Jasienia ? To wprawdzie też nie jest domowy hotelik, ale sprawdzony :)
Jeśli Czaki mógłby siedzieć z innym psiakiem w kojcu to chyba miejsce by się znalazło.
Ja za owczarka płacę u Lilki 300 zł/m-c z wyżywieniem
Może dla mniejszego psiaka byłoby taniej :roll:
Jeśli chcecie podam numer :)[/QUOTE]
Dziękujemy bardzo :loveu::loveu::loveu: podaj mi na pw nr, nie znam tego DT

[quote name='diana79']jestem na zaproszenie, finansowo nie mam jak pomóc niestety, ale jakby potrzebował ogłoszeń to chętnie pomogę
pewnie za te gwałty go wywalili, zamiast mu pomóc to pozbyli się w taki sposób ...[/QUOTE]
Bardzo będziemy prosić o ogłoszenia:):)

[quote name='obiezyswiat75']Gabi ja mogę tylko finansowo wesprzeć - nic innego nie mogę zrobić.[/QUOTE]
Finanse niestety najwazniejsze , bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Olena84']Hmm, a Donka5,chyba ma domowy za 200zł[/QUOTE]

A mogła byś zapytać, czy ma wolne miejsce???
Ja powinnam już dawno wyjść do pracy....

Posted

[quote name='Gabi79']A mogła byś zapytać, czy ma wolne miejsce???
Ja powinnam już dawno wyjść do pracy....[/QUOTE]

Choroba dawno jej nie bylo na dogo, poszukam telefonu

Posted

U Kikou, tam gdzie miała jechać Zosia byłoby miejsce, ale musiałoby się wcześnie uspokoić bo w takim stanie jak jest nie nadaje się do wprowadzenia do stada.
Kikou prosiłam wstępnie o zarezerwowanie.
Obdzwoniłam wetów w Dąbrowie
Moliccy 300 zł
Kloryga 250 zł
Kosmonautów 250 zł
Wróblewscy 170 zł

Zapisałam się u Wróblewskich na jutro na 13
Rozmawiałam na temat jego zachowania, przyczyna może być hormonalna, wtedy kastracja pomoże na to (ale z dnia na dzień nie zmieni się to radykalne, proces trwa kilka tygodni)
Jeśli przyczyna leży w psychice (dominacja) to kastracja tego nie zmieni, jedynie praca z nim i karcenie takiego zachowania

Posted

Jestem na zaproszenie Mysza2 ;), na razie w żaden sposób nie mogę pomóc - zobowiązania finasowe, a na początku stycznia przyjęłam tymczasika (bdt) też molestującego mojego psa i tylko psa (suni nie zaczepia ;) )

Posted

[quote name='cisowianka']Jestem na zaproszenie Mysza2 ;), na razie w żaden sposób nie mogę pomóc - zobowiązania finasowe, a na początku stycznia przyjęłam tymczasika (bdt) też molestującego mojego psa i tylko psa (suni nie zaczepia ;) )[/QUOTE]
Witaj :) bardzo dziękujemy za obecność:)