DONnka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [B]Myszko, [/B]stawiam się na Twe wezwanie, ale nie udźwignę już stałej deklaracji choćby najmniejszej :oops: Mogę wspomóc tylko jednorazowo :) A dzwoniłyście do Lilki z Jasienia ? To wprawdzie też nie jest domowy hotelik, ale sprawdzony :) Jeśli Czaki mógłby siedzieć z innym psiakiem w kojcu to chyba miejsce by się znalazło. Ja za owczarka płacę u Lilki 300 zł/m-c z wyżywieniem Może dla mniejszego psiaka byłoby taniej :roll: Jeśli chcecie podam numer :) Quote
euphoria210 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 dziękuje za zaproszenie. jestem ale na razie wspomagac nie mam jak. ale bede pamietala. Quote
krakowianka.fr Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 ale ludzie sa okrutni! jak mozna sie tak pozbywac psiakow...? Quote
Gabi79 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 Ja tak na szybko. Czaki cały czas próbuje po mnie skakać, jest jak w amoku. Noc musiał spędzić w przedpokoju. Ja się obawiam, że może mieć coś z prostatą, bo baaaardzo długo sika, no i ten popęd. Z moim misiem było podobnie, jak miał problemy z prostatą "skakał" na ludzi, a wcześniej mu się to nie zdarzało. Dzisiaj na dworze taka pani powiedziała, że Czaki chyba ma coś z tylnymi łapkami, bo je lekko rozstawia. Ja tego nie widzę, ale ona dobrze się zna na psach. Widziałam, że któraś z cioteczek proponowała kastrację w K-cach za 150 zł. Moim zdaniem to tanio. Ja za Kajtka w miesiącu sterylizacji płaciłam 200 + leki. Chyba, że znajdziecie taniej. Ja mam tylko pieniądze Stefy, ewentualnie mogę z nich założyć, jeśli cioteczki Stefkowe się zgodzą. Naprawdę nie przesadzam, on jest strasznie napalony. Właśnie zabrał się za gwałt torby TZ-a Quote
diana79 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 jestem na zaproszenie, finansowo nie mam jak pomóc niestety, ale jakby potrzebował ogłoszeń to chętnie pomogę oby nie musiał trafić do schronu pewnie za te gwałty go wywalili, zamiast mu pomóc to pozbyli się w taki sposób ... Quote
Olena84 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Też jestem, Gabi skąd jesteś? Czy kastracja psa bezdomnego nie będzie tańsza? Mogę wspomóc kastracje, bądź pokryje cała kwotę a zasponsoruje jej część, jeśli to coś da... Quote
Gabi79 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='diana79']jestem na zaproszenie, finansowo nie mam jak pomóc niestety, ale jakby potrzebował ogłoszeń to chętnie pomogę oby nie musiał trafić do schronu pewnie za te gwałty go wywalili, zamiast mu pomóc to pozbyli się w taki sposób ...[/QUOTE] Też tak sądzę, gdyby nie ten jego popęd byłby super psiakiem, miziastym, cichym i grzecznym. Bo taki jest dopuki go nie najdzie, a nachodzi go baaaardzo często.Spokój jest przez kilka minut i potem znowu [B]Kajtuś coraz bardziej wkurzony i wystraszony.............. Czaki nie może u mnie zostać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B] Quote
obiezyswiat75 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Gabi ja mogę tylko finansowo wesprzeć - nic innego nie mogę zrobić. Quote
Gabi79 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Olena84']Też jestem, Gabi skąd jesteś? Czy kastracja psa bezdomnego nie będzie tańsza? Mogę wspomóc kastracje, bądź pokryje cała kwotę a zasponsoruje jej część, jeśli to coś da...[/QUOTE] Dziękuję za propozycje, pomoc na wagę złota!!!!! Mam nadzieję, że uda się znaleźć DT i szybko wykastrować. Psiak jest u mnie - w Dąbrowie Górniczej woj. śląskie Quote
Gabi79 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Gabi ja mogę tylko finansowo wesprzeć - nic innego nie mogę zrobić.[/QUOTE] Kochana, to bardzo wiele. Ty ciągle jakieś biedaki wspierasz finansowo, aż mi głupio. Im więcej deklaracji tym większa szansa na znalezienie PDT, przynajmniej mam taką nadzieję. Czaki znowu swoje...... TZ wkurzony na maksa...... Quote
obiezyswiat75 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 A orientowałas się, czy są gdzies wolne miejsca? Quote
obiezyswiat75 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 A tam gdzie Bobik jedzie? Cena sensowna była.... Quote
bela51 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Zagladam z przerazeniem, bo nie potrafie pomóc. Biedna Gabi. Czy to byla odpowiedz z Kamirona, czy jeszcze nie dzwoniłas ? Quote
Mysza2 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='BERKANO']dzięki Myszko za zaproszenie, ale naprawdę nic nie dam rady pomóc :shake:/QUOTE] Dzięki że jesteś:) [quote name='agata51']Stawiam się na prośbę AgusiaP. Czaki przypomina mi jednego z moich tymczasów: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/194703-*FPR-ZWP*-Niko-psi-arystokrata-wyrzucony-na-wsi-MA-WSPANIAŁY-DOM[/URL] Pewnie dyszkę/mies. jeszcze dla niego wysupłam.[/QUOTE] Bardzo bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: [quote name='DONnka'][B]Myszko, [/B]stawiam się na Twe wezwanie, ale nie udźwignę już stałej deklaracji choćby najmniejszej :oops: Mogę wspomóc tylko jednorazowo :)A dzwoniłyście do Lilki z Jasienia ? To wprawdzie też nie jest domowy hotelik, ale sprawdzony :) Jeśli Czaki mógłby siedzieć z innym psiakiem w kojcu to chyba miejsce by się znalazło. Ja za owczarka płacę u Lilki 300 zł/m-c z wyżywieniem Może dla mniejszego psiaka byłoby taniej :roll: Jeśli chcecie podam numer :)[/QUOTE] Dziękujemy bardzo :loveu::loveu::loveu: podaj mi na pw nr, nie znam tego DT [quote name='diana79']jestem na zaproszenie, finansowo nie mam jak pomóc niestety, ale jakby potrzebował ogłoszeń to chętnie pomogę oby nie musiał trafić do schronu pewnie za te gwałty go wywalili, zamiast mu pomóc to pozbyli się w taki sposób ...[/QUOTE] Bardzo będziemy prosić o ogłoszenia:):) [quote name='obiezyswiat75']Gabi ja mogę tylko finansowo wesprzeć - nic innego nie mogę zrobić.[/QUOTE] Finanse niestety najwazniejsze , bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Gabi79 Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Olena84']Hmm, a Donka5,chyba ma domowy za 200zł[/QUOTE] A mogła byś zapytać, czy ma wolne miejsce??? Ja powinnam już dawno wyjść do pracy.... Quote
andegawenka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Na szybko zeby opiekunce nie zrobił krzywdy;) "U psa można także zastosować doraźnie zastrzyki antykoncepcyjne lub tabletki (np. gdy suka sąsiada ma cieczkę). " Quote
Olena84 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='Gabi79']A mogła byś zapytać, czy ma wolne miejsce??? Ja powinnam już dawno wyjść do pracy....[/QUOTE] Choroba dawno jej nie bylo na dogo, poszukam telefonu Quote
Mysza2 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 U Kikou, tam gdzie miała jechać Zosia byłoby miejsce, ale musiałoby się wcześnie uspokoić bo w takim stanie jak jest nie nadaje się do wprowadzenia do stada. Kikou prosiłam wstępnie o zarezerwowanie. Obdzwoniłam wetów w Dąbrowie Moliccy 300 zł Kloryga 250 zł Kosmonautów 250 zł Wróblewscy 170 zł Zapisałam się u Wróblewskich na jutro na 13 Rozmawiałam na temat jego zachowania, przyczyna może być hormonalna, wtedy kastracja pomoże na to (ale z dnia na dzień nie zmieni się to radykalne, proces trwa kilka tygodni) Jeśli przyczyna leży w psychice (dominacja) to kastracja tego nie zmieni, jedynie praca z nim i karcenie takiego zachowania Quote
cisowianka Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Jestem na zaproszenie Mysza2 ;), na razie w żaden sposób nie mogę pomóc - zobowiązania finasowe, a na początku stycznia przyjęłam tymczasika (bdt) też molestującego mojego psa i tylko psa (suni nie zaczepia ;) ) Quote
Mysza2 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 [quote name='cisowianka']Jestem na zaproszenie Mysza2 ;), na razie w żaden sposób nie mogę pomóc - zobowiązania finasowe, a na początku stycznia przyjęłam tymczasika (bdt) też molestującego mojego psa i tylko psa (suni nie zaczepia ;) )[/QUOTE] Witaj :) bardzo dziękujemy za obecność:) Quote
Olena84 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 Jeszcze napisalam w jedno mieisce, zobaczymy Quote
Recommended Posts