stepelkaa Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='AgusiaP']Dziewczynki proszę mocno trzymać kciuki ;) Jutro idziemy na wizytę w sprawie Czakiego :lol: Miałam przyjemność rozmawiać z bardzo sympatyczną babeczką:lol: Państwo mieszkają w bloku i mają ośmioletnią córeczkę ;) Nie przeszkadza im to, że nie mogą go zobaczyć na żywo;) Zakochali się w Czakusiu jak oglądali jego zdjęcia:lol: Ja aż się boję cieszyć... Aniu kiedy Czakuś ma być szczepiony?[/QUOTE] Boże :multi: ja również się boję... żebym tylko nie zapeszyła... Dziecko 8 letnie to jak moja siostra, a Czaki chodzi i rozdaje jej buziaki, ja z kolei uwielbiam jak gryzie mnie w nos ;) W jakim mieście mieszka pani ? Quote
paula_t Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Co za wieści!:multi: Trzymamy mocno, mocno kciuki! :) Quote
Gabi79 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 (edited) Jutro Agusia i Mysza idą na wizytę do Państwa. Kciuki zaciśnięte:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Państwo mieszkają "u nas" tzn. w Dąbrowie Górniczej Edited February 25, 2013 by Gabi79 Quote
andegawenka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Gabi79']Jutro Agusia i Mysza idą na wizytę do Państwa. Kciuki zaciśnięte:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:[/QUOTE] Nadal nie odzywam się :nerwy::thumbs: Quote
stepelkaa Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 też lepiej posiedzę cicho ;) Kurcze właśnie, ale do kogo podać ten nr konta ? ;) Quote
AgusiaP Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='stepelkaa']też lepiej posiedzę cicho ;) Kurcze właśnie, ale do kogo podać ten nr konta ? ;)[/QUOTE] do Czaksia księgowej, czyli do andegawenki;) Anuś te Twoje zdjęcia są śliczne jak tu się w nim nie zakochać:lol: Quote
andegawenka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='AgusiaP']do Czaksia księgowej, czyli do andegawenki;) :lol:[/QUOTE] Kto komu, bo nie łapię problemu:oops: Quote
stepelkaa Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='AgusiaP']do Czaksia księgowej, czyli do andegawenki;) Anuś te Twoje zdjęcia są śliczne jak tu się w nim nie zakochać:lol:[/QUOTE] dziękuję bardzo, jej trzymam kciuki za jutro ;) Quote
Mysza2 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='andegawenka']Kto komu, bo nie łapię problemu:oops:[/QUOTE] Stepelka Tobie nr konta:):):), a Ty kasę za szczepienie i odrobaczenie :):) Quote
AgusiaP Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='stepelkaa']Dzisiaj Czakuś zaszczepiony, dostał breloczek od weta, waży 9.80 kg więc przytył 0.8 kg :loveu: W zachowaniu okej, nawet wujek wpadł do domu nie reagował agresją. Odkryliśmy, że chyba był nauczony gonić koty, bo u weterynarza pani mówiła o kocie i Czaki zaczął skakać. Nowe znajome słowo ;) Weterynarz stwierdził, że Czaki może być starszy niż 5 lat, jednak w książeczce ma równo 5. W każdym razie dodaje skan ze szczepień i to razem z tym odrobaczaniem 66 zł. Komu mam podać nr konta mamy ? [IMG]http://i48.tinypic.com/350or55.jpg[/IMG][/QUOTE] [quote name='andegawenka']Kto komu, bo nie łapię problemu:oops:[/QUOTE] Ty Ninś mamie Ani za szczepienie Czaksia :) Quote
andegawenka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='AgusiaP']Ty Ninś mamie Ani za szczepienie Czaksia :)[/QUOTE] A! w sprawie szczepienia i tabletki na robale - to wiem. To czekam na dane do przelewu. Quote
AgusiaP Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='andegawenka']A! w sprawie szczepienia i tabletki na robale - to wiem. To czekam na dane do przelewu.[/QUOTE] :) :) :) Quote
andegawenka Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='stepelkaa']Dzisiaj Czakuś zaszczepiony, dostał breloczek od weta, waży 9.80 kg więc przytył 0.8 kg :loveu: W zachowaniu okej, nawet wujek wpadł do domu nie reagował agresją. Odkryliśmy, że chyba był nauczony gonić koty, bo u weterynarza pani mówiła o kocie i Czaki zaczął skakać. Nowe znajome słowo ;) Weterynarz stwierdził, że Czaki może być starszy niż 5 lat, jednak w książeczce ma równo 5. W każdym razie dodaje skan ze szczepień i to razem z tym odrobaczaniem 66 zł. Komu mam podać nr konta mamy ? [IMG]http://i48.tinypic.com/350or55.jpg[/IMG][/QUOTE] No tak, była informacja:evil_lol::flaming:do bani z takim skarbnikiem:diabloti: Quote
Gabi79 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='AgusiaP']do Czaksia księgowej, czyli do andegawenki;) Anuś te Twoje zdjęcia są śliczne jak tu się w nim nie zakochać:lol:[/QUOTE] Popieram!!!! Ja chyba oszaleję do jutra, Aga na którą jesteście umówione na wizytę??? Quote
AgusiaP Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='andegawenka']No tak, była informacja:evil_lol::flaming:do bani z takim skarbnikiem:diabloti:[/QUOTE] Oj tam oj tam każdemu może się zdarzyć ;) [quote name='Gabi79']Popieram!!!! Ja chyba oszaleję do jutra, Aga na którą jesteście umówione na wizytę???[/QUOTE] Na 17tą:lol: Quote
stepelkaa Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 tak późno o nie ! nie wytrzymam pewnie! Quote
Gabi79 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='AgusiaP']Oj tam oj tam każdemu może się zdarzyć ;) Na 17tą:lol:[/QUOTE] O rany, ale się denerwuję Quote
AgusiaP Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Gabi79']O rany, ale się denerwuję[/QUOTE] Zaraz po wizycie zadzwonię do Gabi, żeby od razu przekazała Wam wiadomości ok Gabrysiu ;) Quote
Gabi79 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='AgusiaP']Zaraz po wizycie zadzwonię do Gabi, żeby od razu przekazała Wam wiadomości ok Gabrysiu ;)[/QUOTE] Ok, będę czekać z niecierpliwością Quote
AgusiaP Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Gabi79']Ok, będę czekać z niecierpliwością[/QUOTE] Super Gabrysiu ;) Quote
Gabi79 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 [quote name='AgusiaP']Super Gabrysiu ;)[/QUOTE] O ile oczywiście nie umrę wcześniej na zawał Quote
AgusiaP Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='Gabi79']O ile oczywiście nie umrę wcześniej na zawał[/QUOTE] Nie Gabrysiu nawet mi tak nie pisz:shake:;) Quote
Mysza2 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [quote name='andegawenka']No tak, była informacja:evil_lol::flaming:do bani z takim skarbnikiem:diabloti:[/QUOTE] Kochamy tego skarbnika:) [quote name='Gabi79']O ile oczywiście nie umrę wcześniej na zawał[/QUOTE] Ani mi się waż, gdzie my wpakujemy kolejna biedę, którą Agusia znowu znajdzie :cool3::cool3::lol: Zamiast bazar rozliczać to ja ciągle podczytuję co tu piszecie i mi przeszkadzacie :mad: Quote
Recommended Posts