Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='yoshi22']Mówi się, że cierpliwość popłaca także może akurat :) Thomas dziś biegał z innymi psami po terenie schroniska, zawołałam go i przybiegł. Wyczuł i usłyszał. Póki co nikt nie zaczepia to jest ok, ale zaczepiony będzie się bronił - normalne. A jak się cieszył jak biegał :) Pychol mu się śmieje od ucha do ucha :)[/QUOTE]

mu się zawsze cieszy, byłam w niedzielę na chwilę i zawołałam Thomas Thomas to od razu podleciał z swoim jokerem na ryjku:)

Posted

Thomasek był dziś ze mną na spacerku. Pieszczoch z niego! Się tuliliśmy, że hej :loveu: wyczuł chyba wiosnę! Opowiadałam mu co nieco o tym wątku, to się ochoczo uśmiechał nasz kochany :) Pewnie wciąż wierzy w cud! I ja też w to wierzę.... Thomas ma piękną lśniącą sierść, jakoś tak się poprawił ostatnio. Chce być piękny żeby ktoś się szybko i prawdziwie zakochał !!!!

Posted

[quote name='zioberek87']dzięki ciocia widziałam przed chwilą efekty zaproszeń:)[/QUOTE]

zioberku jak się nie mylę jesteś organizatorem wydarzenia na fb, mogłabyś przedłużyć datę ??

trzeba też pospraszać ciotki z dogo na wątek. czy ktoś potrafi zrobić banerek??

Posted

[quote name='dexterka']zioberku jak się nie mylę jesteś organizatorem wydarzenia na fb, mogłabyś przedłużyć datę ??

trzeba też pospraszać ciotki z dogo na wątek. czy ktoś potrafi zrobić banerek??[/QUOTE]
boshe ciocia poruszyłaś dwa ważne tematy banerek i fb a ani 1 ani 2 nie umiem, ale o fb się dowiem:)

Posted

dzięki cioteczki że jesteście, przyjechałam dziś do Opola, jutro nie dam rady chłopa odwiedzić ale w wtorek wpadnę na bank to porobię jakieś fotki i wrzucę tutaj abyście oko pocieszyły:) kurde tak mi go cholernie szkoda... wyjdę z nim na spacer porobię foty i będę musiała go zostawić za kratkami:( a on ma te ślepe oczy takie pełne nadziei....:placz: