Toller Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='WiolaW']Gosia - połóż się na pleckach pokaż brzuszek i troszeczkę pomiziamy, tylko nie fikaj za dużo nużkami:eviltong: (zaraz zamkną nam temat) Gotowe - Gosia leży i chleje aspirynkę :drinka:A fikanie też mi pomoże? :sweetCyb:
blanol Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Gola - coś mi tu nie klikało - Franklin i 11 lat? a ja Cię z WioląW pomyliłam, to ona na Franklina się zasadzała. Chyba już za dużo dzisiaj kombinuję, ale ile fajowych tematów dzisiaj zaczęłam Proszę o pochwały!
blanol Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Toller napisał(a):Gotowe - Gosia leży i chleje aspirynkę :drinka:A fikanie też mi pomoże? :sweetCyb: No wiesz... niby jest po 22.:razz:
Toller Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Gola napisał(a):a Wielka Babcia Cyborg w koncu czytała orginał artykuliku i zdjęcia tollerka widziała? NIe czytała, bo mąż nie kupiiił :-(
Pandisia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Moja teściowa robi pyszne winko i chyba się dzisiaj napiję bo mam małą butelczynkę. Jako że to stronka scotii to wypiję za zdrowie rudych i ich właścicieli. :drinking:
WiolaW Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Wiesz co checi mi narobiłaś, idę po swoją nalewkę - do końca jeszcze nie wyzdrowiałam:roll:
Toller Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 A ja gdzieś jeszcze miałam chyba miodzik pitny??? Idę poszperać - i zrobimy Rudą, wirtualną imprezkę! :drink1::BIG:
blanol Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Rozumiem, że sprawdzamy wytrzymałość naszego Moda - zaraz nas wyrzuci, i zamknie, zbanuje i co tam jeszcze, a żebyśmy wiedziały za co cierpimy to proponuję następne tematY; 1. haft richelieu 2. obróbka skrawaniem 3. tradycyjny taniec Aborygenów
Toller Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 No to żeby nie było nie w temacie - powiem Wam, że Fire lubi piwko! :cool3: Młodszy jest za młody na takie zakrapiane imprezki jeszcze :evil_lol:
blanol Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Niedaleko pada jabłko od jabłoni....:cool3::cool3::cool3::cool3:
WiolaW Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Soni moja naleweczka też smakowała, piwko nie za bardzo chyba że z pepsi:oops:
Taq Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Moje Rude poszły na specerek ze swoim panem a ja na imprazkę :cool3: :drinking: Wiola - super wieści :multi: A Hollly alkoholu nie pije, ale może to i lepiej, dla mnie :razz:
Toller Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Mój jest piwkowy, ale Dancerkowi się też coś zaczyna z wódeczką podobać :cool3: NO to dziewczynki, za Rudości :popcorn:
WiolaW Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Taq - nie dokończyłaś zdania: dla mnie więcej zostanie.;) A jak tam mamuśka ciężarna, na kiedy termin?
Taq Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 WiolaW napisał(a):Taq - nie dokończyłaś zdania: dla mnie więcej zostanie.;) też, ale chodziło mi o rudą głowę Holly i tak tam nie zbyt poukładane a do tego jakby jeszcze zaszumiało uuuu..... WiolaW napisał(a): A jak tam mamuśka ciężarna, na kiedy termin? Termin ma na około 11, 13 listopada. Mnie z nerwów już drugi tedzień głowa boli. A ta małpa nie chce jeść, wybrzydza starsznie :mad:. W domu mam kolekcję karm i witamin, różne rodzaje mięs, serków bo nie wiadomo na co ciężarna nabierze ochoty :mad:. A Holly je razem z Taq i coraz grubsza się robi :oops:.
WiolaW Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ja nie daję rady, idę spać:cool2::sleep2: Taq - będziesz w Poznaniu? (chyba nie)
Toller Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 No to chlup!!! Ooo. mąż wraca, opuszczam Was w celach niedwuznacznych :cool3: Taq - będzie dobrze, nic się nie martw - a wogóle to Ty masz jakąś stronkę, żebyśmy mogły popodziwiać później dzieciaczki? Co do nie jedzenie, to ciężarne mają różne humorki, z utratą apetytu włącznie. :razz:
Toller Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 WiolaW napisał(a):Ja nie daję rady, idę spać:cool2::sleep2: Taq - będziesz w Poznaniu? (chyba nie) Widziałam że jest jedna sunia w mł (czyli Sonik :cool3:) jedna w championach, i jeden psiak w mł i 1 w otwartej.
Taq Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 mam stronkę www.zkolorowejbajki.com :cool3: A w Poznaniu nie bedzie nas, chciałam do Głogowa zgłosić Holly ale znowu Król sędziuje wiec też odpada :p
Wiza Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 ale wy tu impreze miałyście :o Dziwne że mod tu jeszcze nigdy nie wparzył hm... A widział gdzieś ktoś przypinki do numeru na wystawe z tollerem?
blanol Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Taq napisał(a): A ta małpa nie chce jeść, wybrzydza starsznie :mad:. W domu mam kolekcję karm i witamin, różne rodzaje mięs, serków bo nie wiadomo na co ciężarna nabierze ochoty :mad:. A Holly je razem z Taq i coraz grubsza się robi :oops:. Mnie hodowczyni mówiła, że jej ciężarówki wtryniają Hillsa aż się uszy trzęsą! Jak tam kobitki - leczymy kacyka?!:evil_lol:
Taq Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 blanol napisał(a):Mnie hodowczyni mówiła, że jej ciężarówki wtryniają Hillsa aż się uszy trzęsą! Jak tam kobitki - leczymy kacyka?!:evil_lol: A ja dzisiaj ide po royala startera :p, jak nie bedzie jadła to jutro pojde po hillsa. A ja już jestem w pracy i czekam na weekend :cool3:
Pandisia Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Cześć kobitki , ja leczę ale niestety mój komputer. Powiedzcie mi kochane czy wygoloną łapkę (po wenflonie) smarować pieskowi kremem np nivea? http://www2.pgsampling.com/html/eukanuba/eukanuba.php?useLanguage=pl wrzucam link może komuś się przyda
Recommended Posts