Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='WiolaW']Gosia - połóż się na pleckach pokaż brzuszek i troszeczkę pomiziamy, tylko nie fikaj za dużo nużkami:eviltong: (zaraz zamkną nam temat)
Gotowe - Gosia leży i chleje aspirynkę :drinka:A fikanie też mi pomoże? :sweetCyb:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gola - coś mi tu nie klikało - Franklin i 11 lat? a ja Cię z WioląW pomyliłam, to ona na Franklina się zasadzała. Chyba już za dużo dzisiaj kombinuję, ale ile fajowych tematów dzisiaj zaczęłam Proszę o pochwały!

Posted

Toller napisał(a):
Gotowe - Gosia leży i chleje aspirynkę :drinka:A fikanie też mi pomoże? :sweetCyb:

No wiesz... niby jest po 22.:razz:

Posted

Gola napisał(a):
a Wielka Babcia Cyborg w koncu czytała orginał artykuliku i zdjęcia tollerka widziała?

NIe czytała, bo mąż nie kupiiił :-(

Posted

Moja teściowa robi pyszne winko i chyba się dzisiaj napiję bo mam małą butelczynkę. Jako że to stronka scotii to wypiję za zdrowie rudych i ich właścicieli. :drinking:

Posted

Rozumiem, że sprawdzamy wytrzymałość naszego Moda - zaraz nas wyrzuci, i zamknie, zbanuje i co tam jeszcze, a żebyśmy wiedziały za co cierpimy to proponuję następne tematY;

1. haft richelieu
2. obróbka skrawaniem
3. tradycyjny taniec Aborygenów

Posted

No to żeby nie było nie w temacie - powiem Wam, że Fire lubi piwko! :cool3:
Młodszy jest za młody na takie zakrapiane imprezki jeszcze :evil_lol:

Posted

Moje Rude poszły na specerek ze swoim panem a ja na imprazkę :cool3: :drinking:
Wiola - super wieści :multi:
A Hollly alkoholu nie pije, ale może to i lepiej, dla mnie :razz:

Posted

WiolaW napisał(a):
Taq - nie dokończyłaś zdania: dla mnie więcej zostanie.;)

też, ale chodziło mi o rudą głowę Holly i tak tam nie zbyt poukładane a do tego jakby jeszcze zaszumiało uuuu.....

WiolaW napisał(a):
A jak tam mamuśka ciężarna, na kiedy termin?

Termin ma na około 11, 13 listopada. Mnie z nerwów już drugi tedzień głowa boli. A ta małpa nie chce jeść, wybrzydza starsznie :mad:. W domu mam kolekcję karm i witamin, różne rodzaje mięs, serków bo nie wiadomo na co ciężarna nabierze ochoty :mad:. A Holly je razem z Taq i coraz grubsza się robi :oops:.

Posted

No to chlup!!!
Ooo. mąż wraca, opuszczam Was w celach niedwuznacznych :cool3:
Taq - będzie dobrze, nic się nie martw - a wogóle to Ty masz jakąś stronkę, żebyśmy mogły popodziwiać później dzieciaczki?
Co do nie jedzenie, to ciężarne mają różne humorki, z utratą apetytu włącznie. :razz:

Posted

WiolaW napisał(a):
Ja nie daję rady, idę spać:cool2::sleep2:
Taq - będziesz w Poznaniu? (chyba nie)

Widziałam że jest jedna sunia w mł (czyli Sonik :cool3:) jedna w championach, i jeden psiak w mł i 1 w otwartej.

Posted

ale wy tu impreze miałyście :o
Dziwne że mod tu jeszcze nigdy nie wparzył hm...

A widział gdzieś ktoś przypinki do numeru na wystawe z tollerem?

Posted

Taq napisał(a):
A ta małpa nie chce jeść, wybrzydza starsznie :mad:. W domu mam kolekcję karm i witamin, różne rodzaje mięs, serków bo nie wiadomo na co ciężarna nabierze ochoty :mad:. A Holly je razem z Taq i coraz grubsza się robi :oops:.

Mnie hodowczyni mówiła, że jej ciężarówki wtryniają Hillsa aż się uszy trzęsą!

Jak tam kobitki - leczymy kacyka?!:evil_lol:

Posted

blanol napisał(a):
Mnie hodowczyni mówiła, że jej ciężarówki wtryniają Hillsa aż się uszy trzęsą!

Jak tam kobitki - leczymy kacyka?!:evil_lol:

A ja dzisiaj ide po royala startera :p, jak nie bedzie jadła to jutro pojde po hillsa.
A ja już jestem w pracy i czekam na weekend :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...