blanol Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Pandisia'] Normalnie kocham tą kobietę.[/quote] Tak normalnie, to nie jest normalne:angryy:
Guciek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='blanol']Tak normalnie, to nie jest normalne:angryy:[/QUOTE] Kolega z klasy reaguje jeszcze lepiej :evil_lol:
Pandisia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='blanol']Tak normalnie, to nie jest normalne:angryy:[/quote] A najlepsze jest to ,że mieszkamy od siebie 20 minut piechotką i jak jest fajna pogoda to siedzę tam codziennie:loveu:.
WiolaW Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='blanol']Tak normalnie, to nie jest normalne:angryy:[/quote] Ale zdażają się wyjątki, ja też taki posiadam. Zebym ja kiedyś była taką dobrą teściową:eviltong:
blanol Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Teoria mojego męża jest taka, że mamusia powinna mieszkać w takiej odległości, żeby nie mogła przyjść w kapciach:eviltong: Oni się z moją mamą uwielbiają i bez przerwy sobie dokuczają.Tak sympatycznie oczywiście Ja niestety nie mogę tego powiedzieć o mojej teściowej:diabloti: Mam bardzo typową...
WiolaW Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 My mieszkamy razem, tylko wejścia są osobne:lol: Pod naszą nieobecność ona wypuszcza Sonię lub Sonia siedzi u niej.
blanol Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Wiecie co, dziewczyny - jak chodzą po różnych wątkach, to tam Moderatorzy strasznie się czepiają o wszystko, a to nie na temat, a to nie tak, nie siak. A u nas - luzik! Jak na babskim wieczorze! Niedługo zaczniemy wspólnie tu piec świateczne pierniczki i nic:lol: Mam jedno podejrzenie - to pewnie jest facet i najzwyczajniej w świecie się nas boi:evil_lol:
Gola Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 a ja mam dwie:eviltong:jedną byłą drugą terażniejszą obie git chodz z byłą mam lepszy kontakt bo dłuzszy odcinek czasowy nas łączy i wnuk ma się rozumiec:lol:
WiolaW Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ok dziewczynki, idę przeczytać "Franklina" i uśpić chłopaków. [B]Blanol - [/B]szykuj przepis na pierniczki bo za miesiąc już mozna zaczynać:lol:
Toller Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='blanol'] [B]A może Bono jest wirtualny?!!!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:, a nas tutaj wcale nie ma, a może wcale nie ma takiej rasy tylko Gosia ją wymyśliła i nas opętała?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/B][/quote] A może ja wcale nie istnieję? Tylko to robot generowany przez system? I mam jeszcze inne spostrzeżenie dotyczące topiku - na wielu nie tylko że Modzi tną (i często słusznie :diabloti:) ale przede wszystkim ludzie się żreją, i to strasznie czasem. A nas jest całkiem już sporo, w różnym wieku, z różnymi piesami - i jakoś jeszcze sie nie zjadłyśmy :evil_lol: wręcz przeciwnie, ciągle mam wrażenie że się coraz bardziej zaprzyjaźniamy i to jest super!!! A ja wróciłam do domku, męza niet, za to psy urządzjaą walki rude - Fire się wybiegał na spacerze, i teraz jęzor mu wisi - w związku z powyższym, Dancer postanowił sprawdzić co to za dziwne wiszące na Fajerku, i uwiesił mu się na języku z całych sił igiełkami :diabloti: Stwierdzam że Fire to ŚWIĘTY pies - po prostu go strzepnął z tego nieszczęsnego języka, zamiast dać konkretnie po głowie :evil_lol: a teraz przyszedł mi się poskarżyć, i trzyma mi właśnie głowę na podołku :loveu:
Gola Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 o Blanka dobry pomysł z tymi piernikami;) bo ja jestem noga do pieczenia i takie pieczenie wspolne to to to! moze scotkowe ciasto wymyslimy rudo biały marmurek;)
blanol Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 No problema - jak miałam 12 lat to piekłam tort dla mojej mamy przez telefon. Ja piekłam a moja Babunia cierpliwie prowadziła mnie krok po kroku przez słuchawkę. Poza tym dla Tollerkowych Mamusiek nie ma rzeczy niemożliwych:multi::multi::multi::multi: [B]Toller[/B] - niniejszym nadaję Ci zaszczytne miano Tollerowa Babcia Cyborg:eviltong: [B]Gola[/B] - w jakim wieku masz dzieciaczki? U mnie dwie panienki 4 i 8 lat
Toller Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='blanol'] [B]Toller[/B] - niniejszym nadaję Ci zaszczytne miano Tollerowa Babcia Cyborg:eviltong: [/quote] Jezusiczku, a to się doczekałam :crazyeye: :razz:
blanol Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Toller']Jezusiczku, a to się doczekałam :crazyeye: :razz:[/quote] Ciężko na to pracowałaś - należy Ci się jak Tollerkowi smeranko.:eviltong: [B]Gucio [/B]- widziałam, że wpisałaś urodzinki Chili, ja też dopisałam Bono i teraz nie pamiętam, gdzie tego wątku szukać...
Toller Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='blanol']Ciężko na to pracowałaś - należy Ci się jak Tollerkowi smeranko.:eviltong: [B]Gucio [/B]- widziałam, że wpisałaś urodzinki Chili, ja też dopisałam Bono i teraz nie pamiętam, gdzie tego wątku szukać...[/quote] Tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=3501&page=30[/URL] :lol: A to smeranko to bedzie po brzuszku? :eviltong:
Pandisia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=3501[/URL] Proszę bardzo [B]Toller [/B]na dodatek szybka babcia z Ciebie
blanol Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [B]Toller i Pandisia[/B] - Proszę bardzo jakie wszędobylskie Babuski - nic się przed Wami nie ukryje!!! Dzięki A co jadłam wczoraj na śniadanie to pewnie też wiecie co?:lol:
blanol Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Toller']Tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=3501&page=30[/URL] :lol: A to smeranko to bedzie po brzuszku? :eviltong:[/quote] Smeranko tollerka czy Gosi? To zasadnicza różnica....
Pandisia Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='blanol'][B]Toller i Pandisia[/B] - Proszę bardzo jakie wszędobylskie Babuski - nic się przed Wami nie ukryje!!! Dzięki A co jadłam wczoraj na śniadanie to pewnie też wiecie co?:lol:[/quote] No wiesz Toller jako Tollerowa babcia cyborg wie wszystko , a ja że nie wiem to klikam w twojego nicka i potem w znajdź inne posty i już też wiem ale to dłużej trwa:eviltong:.
Wiza Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='blanol']Smeranko tollerka czy Gosi? To zasadnicza różnica....[/quote] Hmm no ja myśle że cyborgów nie można miziać po brzuchu, bo ich nie ma :cool3: aczkolwiek tollerki są :razz:
Toller Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='blanol']Smeranko tollerka czy Gosi? To zasadnicza różnica....[/quote] I to i to- Gosia chora, to potrzebuje smyranka! :p
blanol Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='Toller']I to i to- Gosia chora, to potrzebuje smyranka! :p[/quote] Przeczytaj sobie co Wiza napisała - nie należy się!!!! A co Wy tu wszystkie po kolei choróbska po wątku roznosicie? Niedługo wszystkie zlegniemy.... Proszę następne posty pissać w maseczce:mad:
WiolaW Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Gosia - połóż się na pleckach pokaż brzuszek i troszeczkę pomiziamy, tylko nie fikaj za dużo nużkami:eviltong: [SIZE=1](zaraz zamkną nam temat)[/SIZE]
Gola Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 ło boże orgia się szykuje no ale godzina wieczorna się zbliża więc co się tu dziwować;) moj syn ma 11lat sympatyczny z niego kolo:loveu:
Gola Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 a Wielka Babcia Cyborg w koncu czytała orginał artykuliku i zdjęcia tollerka widziała?
Recommended Posts