Agnie Koty Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 okruszkowe dziewunie proszą o pieniadze na leczenie! Quote
Rawa Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jak można się oprzeć urokowi tych dwóch cudownych panien? :loveu: Quote
evita. Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Panny Okruszkówny zbierają na leczenie: [URL]http://www.allegro.pl/item187608336_psie_dzieci_cierpia_pomoz_im_.html[/URL] Bardzo prosimy o pomoc :modla: Quote
mycha101 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 W ten piękny niedzielny poranek przypominam o okruszkach, które czekają na naszą pomoc. Quote
madzia828 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Okruszki się przypominają pomoc potrzebna dla maluchów Quote
enia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ciekawe jak tam nasze dziewuszki sie mają..... czy ktos wie ile to świństwo będzie opuszczalo nasze dzieci? mam na mysli te robale......:roll: Quote
mycha101 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Enia, ja mam nadzieję, że przy takiej opiece maleństaw dojdą do siebie bardzo szybko. O 12 dr Dembele będzie oglądał Budrysię, może rzuci okiem na okruszki. Quote
mycha101 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 I żeby nie było za mało to maluchy są jeszcze zawszone:shake: I teraz Wam ręce opadną, moja rozmowa z lekarzem schroniskowym, któremu mówię, że to i to wykryto, a suka została wsadzona do boksu z innymi psami, a nie powinna, to on na to, że poda jej odpowiedni preparat, ale nic o izolacji jej od innych psiaków. Mówię mu, że psiaki z boksu obok powinny dostać środek na wzmocnienie, oczywiście, że on im poda (już to widzę, zaczął chyba się wkurzać, że mu w kompetencje wchodzę). I kolejna rzecz, w boksie, który był używany przez okruszki z matką juz mieszkają kolejne szczeniaki:mad:. Ja mu mówię, że tam już są psiaki, a chyba 2 tygodnie powinny minąć, a on do mnie a skąd ja tą cyfrę wzięłam, że jeśli został boks zdezynfekowany i buda umyta to zaraz następne psiaki mogą tam zamieszkać. Co za oszołom:angryy: Od momentu dezynfekcji do wsadzenia tam szczeniorków minął tydzień, może 8 dni. Rozszarpałabym kolesia:angryy::mad: Quote
enia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Biedne te psy pod opieką tego pana weta....... A Okruszki sie przypominaja i proszą bardzo bardzo o wsparcie!!!!!:sadCyber: Quote
carolinascotties Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 [quote name='mycha101']I żeby nie było za mało to maluchy są jeszcze zawszone:shake: I teraz Wam ręce opadną, moja rozmowa z lekarzem schroniskowym, któremu mówię, że to i to wykryto, a suka została wsadzona do boksu z innymi psami, a nie powinna, to on na to, że poda jej odpowiedni preparat, ale nic o izolacji jej od innych psiaków. Mówię mu, że psiaki z boksu obok powinny dostać środek na wzmocnienie, oczywiście, że on im poda (już to widzę, zaczął chyba się wkurzać, że mu w kompetencje wchodzę). I kolejna rzecz, w boksie, który był używany przez okruszki z matką juz mieszkają kolejne szczeniaki:mad:. Ja mu mówię, że tam już są psiaki, a chyba 2 tygodnie powinny minąć, a on do mnie a skąd ja tą cyfrę wzięłam, że jeśli został boks zdezynfekowany i buda umyta to zaraz następne psiaki mogą tam zamieszkać. Co za oszołom:angryy: Od momentu dezynfekcji do wsadzenia tam szczeniorków minął tydzień, może 8 dni. Rozszarpałabym kolesia:angryy::mad:[/quote] i co w takim przypadku można zrobić???? nic... ? Quote
mycha101 Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 [quote name='carolinascotties']i co w takim przypadku można zrobić???? nic... ?[/quote] Wiesz Karolina, zawsze sobię myślę, że mogłyby mieć te psiaki gorzej i siedzę cicho, ale kiedyś nadejdzie taki dzień.... Quote
Agnie Koty Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 podnosze suczydełka. może jakieś nowe fotki bośmy ciekawi jak tam okruchy?:oops: Quote
evita. Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Wrzuciłam prośbę o pomoc dla Okruszków na forum gazety: [URL]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=61271076[/URL] Mam nadzieję, że może jeszcze kogoś poruszy los maluszków. P.S. Jak zwykle wielkie dzięki dla niezawodnej cioteczki Enii- autorki tekstu :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Agnie Koty Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 do góry pieski, eee, dokładniej , suczki Quote
enia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Dzieciaczki proszą o pomoc...... ps. my juz po odwiedzinach porannych, maluchy słodkie , ruchliwe przylepki, nadal skóra fatalnie wyglada, ale to długotrwałe leczenie niestety. Mycha nagotowała fure "gerberków" więc pojedzą super mieska . Dzieci wesołe i bawią sie ze sobą. Tylko Budrysia siedzi sama jedna i bardzo tęskni. Prosimy o zabaweczki i gryzaczki dla rozrabiajacych maleństw. Fotki beda wieczorkiem, ale to smigające dzieci , obawiam sie ,że kilka zdjęc to sama klatka, lub znikające ogonki..... Quote
mycha101 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 [quote name='enia']Dzieciaczki proszą o pomoc...... ps. my juz po odwiedzinach porannych, maluchy słodkie , ruchliwe przylepki, nadal skóra fatalnie wyglada, ale to długotrwałe leczenie niestety. Mycha nagotowała fure "gerberków" więc pojedzą super mieska . Dzieci wesołe i bawią sie ze sobą. Tylko Budrysia siedzi sama jedna i bardzo tęskni. Prosimy o zabaweczki i gryzaczki dla rozrabiajacych maleństw. Fotki beda wieczorkiem, ale to smigające dzieci , obawiam sie ,że kilka zdjęc to sama klatka, lub znikające ogonki.....[/quote] to ciotka Enia mnie wyprzedziła z relacją, a ja dodam tylko, że okruszki są bardzo kontaktowe i lgną do człowieka i ślicznie się bawią, aż miło popatrzeć. [B][COLOR=Red]OKRUSZKI NADAL POTRZEBUJĄ POMOCY FINANSOWEJ I RZECZOWEJ.[/COLOR][/B] Zastanawiałyśmy się, która to Okrusia, a która Kruszynka:cool1: Quote
enia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Podnosze bo strasznie spadamy. Okrusia to ta maleńka , a Kruszynka to ta malusia.Choc faktycznie jedna jest ciut grubsza ale ja nie wiem która.;) Quote
Ania W Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='enia'] Okrusia to ta maleńka a Kruszynka to ta malusia.Choc faktycznie jedna jest ciut grubsza ale ja nie wiem która.;)[/quote] Bardzo precyzyjny opis;) Tylko czy maleńka jest mniejsza od malusiej czy na odwrót ? :lol: Malusie maluchy do góry! Quote
enia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Punkt widzenia zalezał od punktu stania w naszym przypadku.;) Dzieci sie przypominają.......małe , słabe , chorzutkie okrusie......:-( Quote
mycha101 Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 No dobra, myślę, że Emir na pytanie która jest która odpowie. Jak była Muszka i Drops, to Muszka to była dziewczynka:cool3:, podpalana taka, a Drops to był chłopak:cool3: i nie był podpalany. :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Recommended Posts