Zmysł Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='Ania W']To nastęnym razem do weta lećcie z aparatem :-) A Pepsi pewnie po prostu się nie dopchała lub była już w domu, bo ona teraz jest w domu :-)[/quote] Z tego, co słyszałem to Pepsi jest nieśmiała, trochę zalękniona, za to jej siostrzyczka mocno przebojowa Quote
Ania W Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 a widzisz a do mnie to raczej Pepsi zawsze podbiegała od razu, a nie Fanta...Fanta oweszm chętnie ale zawsze znalazła sobie potem coś do roboty. Ostatnio za mną biegała i za nogawki łapała. Pepsi za to jest przeszczęśliwa jak się ją na ręce bierze :-)No niby siostry a jednak rózne - jak w każdej rodzinie :-) Quote
Agnie Koty Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ona też znajdzie swojego człowieka...., co ja piszę, całą rodzinę! Quote
mycha101 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Aga, dziś szmatek też nie odbiorę, bo w tej mojej firmie nikogo nie ma, tylko ja jestem. Na poniedziałek planuję rundkę po mieście, muszę tu i tam pojechać, to wreszcie do szpitala pojadę. Cały czas coś nie daje mi tam pojechać, a mam przecież tak blisko. Quote
Ania W Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Dobra, wyjeżdżam niedługo i jak wrócę chcę tu wiedzieć same dobre wieści!!! ;-) Quote
mycha101 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Ania W']Dobra, wyjeżdżam niedługo i jak wrócę chcę tu wiedzieć same dobre wieści!!! ;-)[/quote] Gdziekolwiek jedziesz, życzę miłego i spokojnego wyjazdu i dużo słońca (od poniedziałku gorąco) Będziemy się starać o dobre wieści. Quote
Agnie Koty Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 mycha, Kasia do 21 lipca jest w szpitalu, :evil_lol: . Quote
mycha101 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='Agnie Koty']mycha, Kasia do 21 lipca jest w szpitalu, :evil_lol: .[/quote] Ale dużo czasu dostałam. Do tego czasu to zawlokę sie do szpitala. Szpilę jeszcze Enia mi wsadza, bo przecież jej książeczka tam czeka. Enia już wkrótce będziesz miała książeczkę.:evil_lol: Quote
enia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Oby przez ten nadchodzący tydzień bo chce ją przez urlop przeczytać....:evil_lol: Quote
mycha101 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Spadła Pepsi straszliwie, a przecież nadal szuka domku Quote
Zmysł Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Zaobserwowano, że Fanta panicznie boi się pisków np. ptaków. Jak ptak zaczyna świergotać, lub ktoś "piśnie" jakąś zabawką, Fanta chowa się i zaczyna się trząść. Quote
Agnie Koty Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Też się boję ptaków. Są takie...nieprzewidywalne. Może jej przejdzie. Słuchajcie, wiem, ze nie na temat i mod mnie zaraz trzaśnie ale może ktoś potrzebuje małych puchatych kotków? Jeden puchaty bardziej. Puchatek taki, :oops: . Mają ok.5 tyg. Jednego mam w domu /z łapką po zlamamniu/, reszta jeszcze na wolności. Desperacko szukamy im domów bo zaraz zdziczeją! Buuuuu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74407[/URL] Quote
evita. Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Fanta w nowym domu :loveu: [IMG]http://img264.imageshack.us/img264/3237/fantasa1.jpg[/IMG] [IMG]http://img264.imageshack.us/img264/796/fanta1po2.jpg[/IMG] [IMG]http://img76.imageshack.us/img76/4452/fanta2yy9.jpg[/IMG] [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/3364/fanta3jo1.jpg[/IMG] Quote
Zmysł Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Dzięki Evita:loveu: . Szkoda, że tak mało zdjęć mi wyszło, były jeszcze fajne ujęcia zabawy Fanty z Fokusem i Perłą, ale może następnym razem. Quote
Zmysł Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Agnie Koty']cudownie, wygląda na zadowoloną....[/quote] Chyba jest zadowolona, wszyscy koło niej skaczą:multi: Quote
enia Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Zmysł']Chyba jest zadowolona, wszyscy koło niej skaczą:multi:[/quote] Ja tam widze w tle sporo miejsca w sam raz dla Pepsi....;) cudne foty. Quote
Zmysł Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Miejsca nie jest mało, ale to domek letniskowy. W zimie towarzystwo przenosi się do mieszkania. Całkiem sporego, ale trzy pieski na razie wystarczą. Quote
mycha101 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Jak ja uwielbiam oglądać szczęśliwe psiaki:loveu: Zmysł bardzo dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
mycha101 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 UWAGA, UWAGA MAM PRZYJEMNOŚĆ OGŁOSIĆ SZCZĘŚLIWE ZAKOŃCZENIE DWÓCH PANIENEK OKRUSZKÓWIEN, KTÓRE PRZESZŁY DŁUGĄ DROGĘ DO TEGO SZCZĘŚCIA. [SIZE=4][B][COLOR=Magenta]PEPSI ZOSTAŁA ADOPTOWANA I ZAMIESZKAŁA W WAWIE[/COLOR][/B][/SIZE]:multi::multi::multi::multi::multi: LISTA PODZIĘKOWAŃ JEST BARDZO DŁUGA, BO WIELE OSÓB PRZYCZYNIŁO SIĘ DO TEGO, ŻE MALUCHY ZOSTAŁY URATOWANE: EMIR:loveu: ANIAW:loveu: ENIA:loveu: EVITA:loveu: ZMYSŁ:loveu: OLGA:loveu: PLAMKA:loveu: AGNIE KOTY:loveu: I CI KTÓRYCH NIE WYMIENIŁAM, ALE IM TEŻ DZIĘKUJĘ:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts