Ania W Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 W sumie ta pani brzmiała rozsądnie i potem wyjaśniła że oczywiście pies jest dla całej rodziny ale tekst "szukam psa dla dziecka" zawsze podnosi mi adrenalinę. Ja odpowiadam , że mogę dać psa rodzinie z dzieckiem ale nie dla dziecka. Tu jest jeszcze jeden problem. Sunie miały lambrię, są po leczeniu i są zdrowe (były przebadane po zakończonym leczeniu) ale nie można wykluczyć nawrotu bo to się zdarza. Przy tak małym dziecku, które samo nie zadba o umycie rąk po zabawie z psem może miec to konsekwencje. Poza tym takie dzieci mają różne pomysły;-) Oczywiście nie musi byc nawrotu i nie jest to choroba "smiertelna" ,w sumie bardzo wiele osób ma to i nawet nie wie (tylko u 10% daje objawy). Trochę tak jak z opryszczką - objawy zazwyczaj występują gdy organizm jest osłabiony, zdrowy sam sobie radzi. W przypadku tych suk wskazane byłoby kontrolne przebadanie kału po pewnym czasiei regularne odrobaczania Aniprazolem lub DrontalemPlus. Tylko tyle. Quote
plamka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 panny okuszkówny szukają szczęścia i nowych domów Quote
Agnie Koty Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 co taki marny ruch u dziewczyn?:angryy: wczoraj jakas pani czytała pilnie ogłoszenie na moim domu, podskoczyłam ku niej i zaczełam je lansować ale nieee, to było tylko bezproduktywne zainteresowanie. Ale pani sympatyczna.... Quote
Ania W Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Agnie miałam jeden telefon z Grodziska z ogłoszenia na słupie (na pewno twoja zasługa), skierowałam do emir, zobaczymy ale chyba nic z tego skoro nie mam wieści że sunie poszły. W każdym razie twoja ciężka praca nie idzie na marne! :-) Quote
Agnie Koty Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 tak, strasznie ciężka praca, nocna szychta wręcz.:evil_lol: Quote
Puchatek Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Agnie Koty']to było tylko bezproduktywne zainteresowanie. Ale pani sympatyczna....[/quote] Wcale nie bezproduktywne. Pani sama może nie weźmie ale może powtórzy koleżance ... Wieść się rozchodzi, im więcej ludzi wie tym lepiej. Quote
Agnie Koty Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 podniosę je na wieczór, może jakiś nocny Marek będzie tu szukał pieska... Quote
Ania W Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Cieżka czy nie ciężka to praca, chcieć się musi a nie każdemu się chce... Ja też zaglądam na dobranoc ;-) Quote
Olga132 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [IMG]http://img168.imageshack.us/img168/6975/03zm9.jpg[/IMG] [IMG]http://img505.imageshack.us/img505/7311/01wm0.jpg[/IMG] Quote
plamka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Olga 132 te dwie fotki to dopiero poematy! Dwie szczeniary żądają domów! Quote
enia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 To już nie okruszki to duże pannice są. Ale martwi mnie jedno : terrorysta Rysiek w ich boksie, a one młode , chłonne........jeszcze im tak zostanie jak Ryśkowi?:cool3: trzeba dziewczyny wyadoptować dla ich własnego dobra;) a ta czarnulka to prawdziwa przylepka widać, że chce sie tulić , boks to nie dla niej miejsce...... Quote
Olga132 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ja znów wznowiłam aukcję na allegro...miejmy nadzieję, ze ktoś przygarnie maluchy Quote
mycha101 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 dziś podam ile piniążków udało się zebrać na Okruszki, mam cichą nadzieję, że już maluchy spłacone. Dzięki Olga.:loveu: Quote
Agnie Koty Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 zatem czeamy na finansowe wieści. Mycha przykro mi, ale masz bojowe zadanie. W zasadzie to był pomysł enii, :evil_lol: . Jednak musisz podskoczyć na tę nieszczęsną Wołoską do mojej Kasi. W szafce czeka na Ciebie książka dla eni z bazarku, jest podpisana i opakowana. Tobołek tyż jest, weź go dla Emir, na pewno im sie przyda do ścierania kałuż...:evil_lol: A książkę tez chyba masz zostawić u emir, o ile dobrze pamiętam....To jest "Bez litości" , o którą dziewczyny tak dzielnie walczyły....:lol: Quote
enia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Mycha książke ja odbiore od Ciebie lub mój Tz , nie wywoź do Fundacji .:p Agnie dzięki. ps. czy Okruszków dług już spałcony??? Quote
mycha101 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 jestem zarobiona, wpadłam tylko na minutkę, wieści finansowe przekładam na jutro, przepraszam, ale nie dam rady się dziś tym zająć, a rano tak pięknie sie dzień zapowiadał:mad: Quote
Zmysł Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Piękne pannice do góry. Muszą uniknąć zgubnego wpływu Ryśka, hehehe Quote
Puchatek Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Jeszcze chwila a Okruszki Będą w złości drzeć poduszki By wpływu Ryśka uniknąć Z Fundacji muszą zniknąć. Quote
mycha101 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Tylko podnoszę, mam dziś szkolenie i jestem poza biurem, teraz na chwilkę przyszłam, ale już wychodzę. Miłego dnia i weekendu. Pewnie nie zajrzę do maluchów, dopiero w poniedziałek Quote
Recommended Posts