Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 877
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety nie dotarłam dziś do Okruszków. Jutro rano pojadę i dowiem się wszystkiego, jak bedzie lekarz. mam nadzieję, że Okruszki już niedługo będą mogły opuścić klinikę. Są silne, wiec jestem dobrej myśli. Trzeba czekać do jutra.
Aga dziękuję za aukcję:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Przepraszam wszystkich, którzy czekają na wieści o okruszkach. Nie dotarłam do nich bo leżę w domu z temp. prawie 39 st i bólem ucha. tak mi się porobiło.

Posted

Agnieszka bardzo Ci dziękuję:loveu::loveu::loveu::loveu:Jesteś niezastąpiona:lol:

Dostałam następujące wieści:
Pobrano Okruszkom zeskrobinę po raz kolejny i wyniki są rewelacyjne. Nie ma śladu po nużeńcu (za wyjątkiem braku pełnego upieżenia:cool3:), maluchy muszą być dobrze odżywiane, bo ich sierść musi odrosnąć, miały też zbadany kał i pasozytów brak. To wszystko dzięki wspaniałej opiece, podawanym lekom, dobremu jedzonku i "sterylnych" warunkach i wszystkim, którzy wspomogli Okruszki finansowo i duchem.

OKRUSZKI TRZEBA ZABIERAĆ Z KLINKI!!!!!:multi:
Wiadomo, że każda doba to dodatkowe koszty. Jak Okruszki opuszczą klinkę, to podam dokładne koszty leczenia i pobytu oraz jak to sie ma do wpływów na konto Fundacji. Mam nadzieję, że dzięki dobrym duszom wystarczy pieniążków.
Jest pewien mały problem, Okruszki potrzebują tymczasów, a najlepiej stałych domków (nie są urodziwe, ale to się zmieni). [B]Okruszki nie stanowią zagrożenia dla innych zwierząt i obcowanie z nimi nie spowoduje, że inne zwierzaki zachorują!!!
[/B]Okruszki są pod opieką Fundacji Emir, ale w tej chwili nie mogą tam zamieszkać, gdyż jest straszne przepełnienie.
Zwracam się dlatego z prośbą o pomoc w znalezieniu domków dla Okruszków, przecież nie mogą wrócić do schronu.

Ja niestety jeszcze nie w formie i pewnied o poniedziałku nie będę mogła do maluchów pojechać.

Posted

Nasze dzieci to prawdziwe przylepki! a jak urosly ! dwie fajne dziewuszki , pragnące wyjść z klatki i spędzać czas z wlasnym kochającym czlowiekiem.Zawiozlam dziś zapas puszek i gryzaki. Jakie to kochane suczydelka takie ufne do czlowieka.Ta brązowa sunia jest większa i grubsza od tej ciemnej, jest bardziej przebojowa i pcha sie pierwsza. A ta ciemna to taka drobinka , no ale sierść powoli zarasta na niej.
Lekarz powiedzial, że można zabierać i dopieszczać już w warunkach domowych. One nie zarażają innych zwierząt.
Musimy im znaleśc choć tymczas, bo koszty pobytu codziennie rosną.
Kto przygarnie dwie malusie sunie????