Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

ZNALEZIONY PIES POTRZEBUJE DT PI[SIZE=3]LNIE

Znaleziony na stacji benzynowej w Wołominie
ktoś go wywalił! może jechał na ferie i pozbył się problemu ?!

Pies na stacji siedział przygnębiony, kuleje na łapę chyba ma guza jakiegoś na szyi, ale jeszcze do sprawdzenia

wiek-nie mam pojęcia-zęby ma białe, ale na karku siwa sierść-może to być jakaś mieszanka terierowata (?)ma twardą sierść.

w domu pies odzyskał enerigie, jest bardzo pogodny,przyjazny do ludzi

Zapoznałam go z moją sunią na smyczach, ale pies po chwili rzucił się na moją sunie:-(

nie dam rady pogodzić w domu nie lubiących się psów-potrzebuje pomocy

ktoś ma możliwość przygarnięcia go do siebie ? [SIZE=3]zrobię bazarek na jego leczenie, bo może będzie konieczne -przecież kuleje na łape :placz:

co mamy go znowu na stacje odwieźć ? :placz:

Edited by Aleksandra95
  • Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

(stare zdjęcia usunięte)
Post aktualny:

tekst do ogłoszeń

Ryś-mający około rok pies wyrzucony na stacji benzynowej w Wołominie. Niewielki, waży ok. 9kg i jest pełnym energii psiakiem, szukającym swojego domu na stałe. Bez problemu dogaduje się z innymi psami. Ma stary, nieleczony uraz łapki, jednak nie przeszkadza mu to w żaden sposób w codziennym funkcjonowaniu. Dobrze czuje się w domu, potrafi zachować czystość.
Przebywa w Domu Tymczasowym w Radzyminie, gdzie został wykąpany, odrobaczony,wykastrowany i teraz czeka, być może właśnie na Ciebie?

kontakt: 510-516-082 (w tyg. najlepiej dzwonić po. 15), [email protected]

aktualne fotki:

Edited by Aleksandra95
Posted (edited)

Rozliczenia:

koszt weterynarza:

115 zł diagnoza

zakroplony fiprexem 31.01.13
odrobaczony 28.01.13

badanie krwi-65 zł

suma z dwóch bazarków-320 zł

Aktualny stan konta 140 zł

Edited by Aleksandra95
Posted

[quote name='Aleksandra95']Tylko ja nie mam pomysłu dla samca :evil_lol:[/QUOTE]

Mój profesor ze szkoły muzycznej ma teriera czeskiego i troszkę tego przypomina - nazywa się SZNUREK :D hehehehe

Posted

[quote name='kejciu']Mój profesor ze szkoły muzycznej ma teriera czeskiego i troszkę tego przypomina - nazywa się SZNUREK :D hehehehe[/QUOTE]

Mielismy kociastego nazywala sie SZNUROWKA<:lol:to moze byc SZNUREK
Olu u Joli na full,nie ma go gdzie wsadzic:-(.Cudna ta psina.

Posted

[quote name='Aleksandra95']Dotykałam jego szyi i ma jakąś gule :hmmmm: noga tylna prawa jest ciągle sztywna, szura nią po ziemi.:/ ale energie to on ma ogromną :evil_lol:

To moze imie Szurek?......... :)