Aleksa. Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 (edited) ZNALEZIONY PIES POTRZEBUJE DT PI[SIZE=3]LNIE Znaleziony na stacji benzynowej w Wołominie ktoś go wywalił! może jechał na ferie i pozbył się problemu ?! Pies na stacji siedział przygnębiony, kuleje na łapę chyba ma guza jakiegoś na szyi, ale jeszcze do sprawdzenia wiek-nie mam pojęcia-zęby ma białe, ale na karku siwa sierść-może to być jakaś mieszanka terierowata (?)ma twardą sierść. w domu pies odzyskał enerigie, jest bardzo pogodny,przyjazny do ludzi Zapoznałam go z moją sunią na smyczach, ale pies po chwili rzucił się na moją sunie:-( nie dam rady pogodzić w domu nie lubiących się psów-potrzebuje pomocy ktoś ma możliwość przygarnięcia go do siebie ? [SIZE=3]zrobię bazarek na jego leczenie, bo może będzie konieczne -przecież kuleje na łape :placz: co mamy go znowu na stacje odwieźć ? :placz: Edited May 18, 2013 by Aleksandra95 Quote
Aleksa. Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 (edited) (stare zdjęcia usunięte) Post aktualny: tekst do ogłoszeń Ryś-mający około rok pies wyrzucony na stacji benzynowej w Wołominie. Niewielki, waży ok. 9kg i jest pełnym energii psiakiem, szukającym swojego domu na stałe. Bez problemu dogaduje się z innymi psami. Ma stary, nieleczony uraz łapki, jednak nie przeszkadza mu to w żaden sposób w codziennym funkcjonowaniu. Dobrze czuje się w domu, potrafi zachować czystość. Przebywa w Domu Tymczasowym w Radzyminie, gdzie został wykąpany, odrobaczony,wykastrowany i teraz czeka, być może właśnie na Ciebie? kontakt: 510-516-082 (w tyg. najlepiej dzwonić po. 15), [email protected] aktualne fotki: Edited March 4, 2013 by Aleksandra95 Quote
malagos Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ja bdt zajęty przez dwie, zamiast jednej, sunie....... Quote
Aleksa. Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 (edited) Rozliczenia: koszt weterynarza: 115 zł diagnoza zakroplony fiprexem 31.01.13 odrobaczony 28.01.13 badanie krwi-65 zł suma z dwóch bazarków-320 zł Aktualny stan konta 140 zł Edited February 13, 2013 by Aleksandra95 Quote
Kejciu Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 i ja zaglądam - może jakies robocze imie mu wymyślimy?:) co Ty na to Olu? Quote
Aleksa. Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='kejciu']i ja zaglądam - może jakies robocze imie mu wymyślimy?:) co Ty na to Olu?[/QUOTE] Tylko ja nie mam pomysłu dla samca :evil_lol: Quote
Kejciu Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Aleksandra95']Tylko ja nie mam pomysłu dla samca :evil_lol:[/QUOTE] Mój profesor ze szkoły muzycznej ma teriera czeskiego i troszkę tego przypomina - nazywa się SZNUREK :D hehehehe Quote
Kejciu Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Kolejne propozycje na moją szybką ankietę na fb - Master, Amor, Puszek, Tofik :) Tofik mi się podoba :D Quote
Aleksa. Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Jak na razie wołają go Pimpek lub Rysiek :evil_lol: i ciągle lata za mną i wiesza mi się na nodze, co staje się denerwujące :diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Dotykałam jego szyi i ma jakąś gule :hmmmm: noga tylna prawa jest ciągle sztywna, szura nią po ziemi.:/ ale energie to on ma ogromną :evil_lol: Quote
Kejciu Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 To koniecznie do weta musicie podjechać bo ta noga niepokojąca :( Quote
Aleksa. Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='kejciu']To koniecznie do weta musicie podjechać bo ta noga niepokojąca :([/QUOTE] Jutro jedziemy ;) Quote
angineuuka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 śliczny. ;) napisz tutaj, a nuż ktoś, coś... http://www.dogomania.pl/forum/threads/104097-Teriery-w-potrzebie/page15 Quote
Aleksa. Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Angi']śliczny. ;) napisz tutaj, a nuż ktoś, coś... http://www.dogomania.pl/forum/threads/104097-Teriery-w-potrzebie/page15 Dzięki, napisałam :) Quote
Victoria Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 oo matko... pohopsiamjak bdzie trzeba ;) Quote
UlaFeta Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='kejciu']Mój profesor ze szkoły muzycznej ma teriera czeskiego i troszkę tego przypomina - nazywa się SZNUREK :D hehehehe[/QUOTE] Mielismy kociastego nazywala sie SZNUROWKA<:lol:to moze byc SZNUREK Olu u Joli na full,nie ma go gdzie wsadzic:-(.Cudna ta psina. Quote
malagos Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Aleksandra95']Dotykałam jego szyi i ma jakąś gule :hmmmm: noga tylna prawa jest ciągle sztywna, szura nią po ziemi.:/ ale energie to on ma ogromną :evil_lol: To moze imie Szurek?......... :) Quote
bric-a-brac Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Skoro w domu czuje się dobrze, to pewnie mieszkał w domu. Zaczęły się ferie w mazowieckim... Nie mam pomysłów. Ładniutki jest. Quote
Recommended Posts