Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Pani Iwona? bo dziś mnie na fb pytała Pani Iwona o niego, ale prosiłam, żeby do Ciebie bezpośrednio pisała i ciekawam czy to Ona

Trzymam kciuki!!!!

Niestety nie wiem,czy to ta sama Pani,ponieważ chyba zapomniała się podpisać.:lol:

ja również zaciskam mocno :kciuki:

Tylko nie znam nikogo z Płocka do wizyty.. :hmmmm:

Posted

Rys kilka razy ostatnio wymiotował.. jutro postaram się kupić tabletki na odrobaczenie bo w wynikach krwi przed kastracja wykazały że ma robale mimo że był odrobaczony. tak sobie myślę że może on zwymiotowal ta tabletke :/ a trzeba szybko go znowu odrobaczyć,bo nic nie tyje.:(a dzisiaj zrobił sobie coś pod okiem. tzn ma ranke pod prawym okiem. biegał po krzakach dzisiaj r pewnie o gałąź zaczepił. nadal czekam na jakiś odzew z ogłoszeń

Posted

to naprawdę niesamowite że mimo super zdjęć przyciągających w ogłoszeniach, nikt nie jest zainteresowany na poważnie adopcją Rysia :(
w Przytulisku też adopcje stoją :(
nie wiem chyba taki okres :(

Posted

[quote name='kejciu']to naprawdę niesamowite że mimo super zdjęć przyciągających w ogłoszeniach, nikt nie jest zainteresowany na poważnie adopcją Rysia :(
w Przytulisku też adopcje stoją :(
nie wiem chyba taki okres :([/QUOTE]

No jakos tak dziwnie, niektore zwierzaki juz po 5 ogloszeniach znajdują dom, a on jakby chciała zostać u Oli :D