Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luzia']Szkoda że nie może u Was zostać :razz:

Moja mama, mimo że bardzo się do niego przywiązała, to narzeka na sierść, piach itp ciągle :mdleje:

Ryś, to prawdziwy ogrodnik ;D kopie nam ciągle doły, a i nawet obgryzł mamie jedną tuje :mad:

właśnie napisał Pan :D jak to napisał między innymi "jak się ma mój Rysio? " :lol: na przyszły weekend musimy się szykować :mdleje:

Posted

Jeszcze się nie cieszymy :mad: ja odetchnę, jak będzie co najmniej tydzień u Pana.

Boję się, czy Pan nie podda się przy reakcji Rysia na inne psy.. szczeka zwykle na nie na początku, a Warszawie raczej tego nie uniknie.

Posted

Ty$ka napisał(a):
I co u Rysia? Pan kiedy go odbiera?

Czekam jak pan wróci do warszawy,bo w mieście rodzinnym musiał organizować pogrzeb kolegi..

panią do wizyty już mam :) dzisiaj zadzwonie do Pana ale mi się nie spieszy :D Rysio mnie w nocy grzeje :p

Luzia RyŚ jest od 26 stycznia :)

Posted

Uwaga!uwaga! ;)

Dzisiaj się odbyła wizyta, wszystko poszło pomyślnie i Rysio został u Pana :multi: :multi:
Mieszka na Śródmieściu, w super kawalerce, z super Panem :) który jest fotografem, więc możemy liczyć na fotki :cool3: Będą częstymi gości na Polu Mokotowskim, jak Rysio się już tam przyzwyczai :)

Z jednej strony bardzo się ciesze, z drugiej razem z mama strasznie przeżywamy :placz: Rysio po tym jak wyszłyśmy stał 10 minut pod drzwiami. Teraz już lepiej, spał na łóżku, bawił się i zaraz idzie na spacerek :)

Rysio jest dzielny, więc myślę, że sobie poradzi :)