Aleksa. Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 (edited) tutaj to już taka galeria się zrobiłą :evil_lol: z moim najukochańszym :) Uploaded with ImageShack.us Edited May 3, 2013 by Aleksandra95 Quote
Aleksa. Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='Luzia']Szkoda że nie może u Was zostać :razz: Moja mama, mimo że bardzo się do niego przywiązała, to narzeka na sierść, piach itp ciągle :mdleje: Ryś, to prawdziwy ogrodnik ;D kopie nam ciągle doły, a i nawet obgryzł mamie jedną tuje :mad: właśnie napisał Pan :D jak to napisał między innymi "jak się ma mój Rysio? " :lol: na przyszły weekend musimy się szykować :mdleje: Quote
Aleksa. Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Jeszcze się nie cieszymy :mad: ja odetchnę, jak będzie co najmniej tydzień u Pana. Boję się, czy Pan nie podda się przy reakcji Rysia na inne psy.. szczeka zwykle na nie na początku, a Warszawie raczej tego nie uniknie. Quote
Aleksa. Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Ty$ka napisał(a):A informowałaś o tym Pana? ;) Tak wie, ze Rysio różnie reaguje na psy ;) Quote
Ty$ka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 To może jest świadomy wszystiego i gotowy na pracę ;) Quote
angineuuka Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 nie ma co się cieszyć na razie , jednak 3mam kciuki ;) Quote
Aleksa. Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 Wczoraj zaszczepiliśmy go przeciw wściekliźnie i zakroplony jest flevoxem :) Quote
Aleksa. Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Ty$ka napisał(a):I co u Rysia? Pan kiedy go odbiera? Czekam jak pan wróci do warszawy,bo w mieście rodzinnym musiał organizować pogrzeb kolegi.. panią do wizyty już mam :) dzisiaj zadzwonie do Pana ale mi się nie spieszy :D Rysio mnie w nocy grzeje :p Luzia RyŚ jest od 26 stycznia :) Quote
Aleksa. Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Luzia napisał(a):No ciekawa jestem co z tego wyniknie :) trzymaj kciuki :) a jak nie, to trudno ;p dobrze mi się z nim spi :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Luzia napisał(a):to może lepiej nie trzymać? :razz: trzymaj trzymaj :) jak znajdzie dom wtedy może będę mogła któremuś psu pomóc ;) Quote
Aleksa. Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Uwaga!uwaga! ;) Dzisiaj się odbyła wizyta, wszystko poszło pomyślnie i Rysio został u Pana :multi: :multi: Mieszka na Śródmieściu, w super kawalerce, z super Panem :) który jest fotografem, więc możemy liczyć na fotki :cool3: Będą częstymi gości na Polu Mokotowskim, jak Rysio się już tam przyzwyczai :) Z jednej strony bardzo się ciesze, z drugiej razem z mama strasznie przeżywamy :placz: Rysio po tym jak wyszłyśmy stał 10 minut pod drzwiami. Teraz już lepiej, spał na łóżku, bawił się i zaraz idzie na spacerek :) Rysio jest dzielny, więc myślę, że sobie poradzi :) Quote
Recommended Posts