Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kejciu napisał(a):
super :) ale się cieszę :)

postaram się jakoś dzisiaj lub jutro dać fotki jak robiłam podczas wizyty :D a i dostałam już mmsem fotkę ze spacerku :D i na fb Pana mam i widzę fotki ;D ale z Panem, to nie wiem czy moge kopiować :D

Wgl na Rysia w mieszkanku czekały już super zabawki, mięciutkie posłanko i porcelanowe miseczki :)

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

'Rysio jest cudowny,nie odstępuje mnie na krok.Wszystko go ciekawi,i mam wrażenie że już rozumie co się stało i już zdążył się do mnie przywiązać.Wszędzie go zabieram za sobą,jechał tramwajem i autobusem,nie bał się w ogóle,był tylko zaciekawiony.Spal ze mną w łózku a później w swoim nowym posłaniu.Dzisiaj był ze mną i mama na śniadaniu na Nowym Swiecie później się pobawiliśmy i teraz padł i śpi w najlepsze :))'

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
'Rysio jest cudowny,nie odstępuje mnie na krok.Wszystko go ciekawi,i mam wrażenie że już rozumie co się stało i już zdążył się do mnie przywiązać.Wszędzie go zabieram za sobą,jechał tramwajem i autobusem,nie bał się w ogóle,był tylko zaciekawiony.Spal ze mną w łózku a później w swoim nowym posłaniu.Dzisiaj był ze mną i mama na śniadaniu na Nowym Swiecie później się pobawiliśmy i teraz padł i śpi w najlepsze :))'

super wieści :D podróżnik :D

Posted

"Rysio ma dzisiaj za sobą dwie godziny hasania po Polu Mokotowskim-bez smyczy-moze idealem posłuszeństwa nie jest ale daje rade.Bawił się z psami i ogolnie na plus.Apetyt mu dopisuje-dostaje ryż z marchewką,groszkiem,kurczakiem i sercami pomieszany z suchą karmą.Je trzy razy dziennie-do ostatniego ziarenka :) Ma już plakietke z imieniem,informacja o szczepieniach i numerem kontaktowym.Jest spora, ale mu nie przeszkadza."

sms od Pana ;)

Posted

Sonka95 napisał(a):
To świetnego mu właściciela załatwiłaś :) Hehe może na , którymś spacerku na PM go spotkamy ... :cool3:

Sonia chyba jest spokojna, więc myślę, że z Rysiem byłoby ok :) Bo u nie bywało różnie, ale skoro dzisiaj bawił się z psami :o może zazdrosny o Dore u mnie był :p W każdym bądź razie powiedz że mnie znasz, że był u mnie Ryś heh :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Sonia chyba jest spokojna, więc myślę, że z Rysiem byłoby ok :) Bo u nie bywało różnie, ale skoro dzisiaj bawił się z psami :o może zazdrosny o Dore u mnie był :p W każdym bądź razie powiedz że mnie znasz, że był u mnie Ryś heh :D

Tak ona to spokojna jest :) Spoko :cool3: