malawaszka Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 no fajnie by było jakby to był ten właściwy dom dla malucha - trzymam kciuki! Quote
betty_labrador Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 o ekstra! w końcu Ryś (miejmy nadzieje) znajdzie wymarzony domek! :loveu: fajnie, przyszedł jego czas :) :kciuki: Quote
Aleksa. Posted April 15, 2013 Author Posted April 15, 2013 [quote name='malawaszka']no fajnie by było jakby to był ten właściwy dom dla malucha - trzymam kciuki![/QUOTE] [quote name='betty_labrador']o ekstra! w końcu Ryś (miejmy nadzieje) znajdzie wymarzony domek! :loveu: fajnie, przyszedł jego czas :) :kciuki:[/QUOTE] Na razie nie mam nowych informacji. ;) Quote
Aleksa. Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Cisza :placz: nie wiem co myśleć :placz: Quote
Aleksa. Posted April 17, 2013 Author Posted April 17, 2013 [quote name='Ty$ka']O kurcze... a dzisiaj nie zadzwonił? :([/QUOTE] Npisałam wczoraj sms-a Pan nie odpisał, to pomyślałam trudno.. Dzisiaj mam fizyke i dzwoni Pan, a ja kurde muszę odebrać i Pani mi pozwoliła na chwile z sali wyjść :) Pan przepraszał, że się nie odezwał, ale jak od nas pojechał mówi, ze zadzwonił do niego przyjaciel, że ich kolega miał wypadek. nie będę rozpisywała co się stało, ale nie przeżył... :( Pan przeprosił i powiedział, że dziś ma spokojniejszy dzień i da odpowiedź :) Quote
Ty$ka Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 O Boże, co za historia :( Dobrze, że się odezwał - jest nadzieja. Quote
Aleksa. Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Ty$ka napisał(a):O Boże, co za historia :( Dobrze, że się odezwał - jest nadzieja. a teraz cisza no kurde :placz: Quote
Aleksa. Posted April 19, 2013 Author Posted April 19, 2013 Odezwał się właśnie Pan ;) przepraszał, że się nie odzywał ,ale jest w szczecinie i załatwia pogrzeb...:( będzie na początku maja i będzie chcial zając się Rysiem, a ja na sama mysl już rycze :( Quote
Aleksa. Posted April 23, 2013 Author Posted April 23, 2013 Cisza na wątku.. :( moż ekiedyś ktoś tu wpadnie, bo mam dla Was fotki dzięki Betty :) planuję filmik :) troszkę go obcięłam :D a wczoraj jeszcze łapki mocniej:D Quote
Ty$ka Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Ryś jest wspaniały, więc trzymam kciuki, by Pan go wziął pod swoje skrzydła :) Quote
Aleksa. Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 [quote name='malawaszka']cudny leniuszek :loveu: :loveu: muszę się zgodzić :D :loveu: nawiązując do Rysia, zrobiłam filmik :razz: niestety fragmenty nagrywane na dworze są kiepskie :roll: pod względem, że musiałam sama nagrywać.. i że w cieniu było 25 st i duchota.. przez co Ryś za frisbee, i piłką się wlecze :shake: ale skleiłam taki filmik na pamiątkę :loveu: [video=youtube;lD7YxuObbBM]http://www.youtube.com/watch?v=lD7YxuObbBM[/video] Quote
Luzia Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Wow tyle mnie nie było a On dalej szuka domu :crazyeye: Quote
Aleksa. Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Luzia napisał(a):Wow tyle mnie nie było a On dalej szuka domu :crazyeye: Wstępny jest, czekamy aż pan wróci do Wawy :) :kciuki: Quote
wasiwo Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 jesteś wielka dziewczyno :-) piesek trafił pod skrzydła anioła, nauczył się sztuczek i jeszcze ma super film jak gwiazda filmowa !!!! wielki szacun dla Ciebie cieszę się, że są młodzi i wrażliwi ludzie na świecie ! to przywraca wiarę w ludzi.... pozdrawiam Quote
Aleksa. Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 wasiwo napisał(a):jesteś wielka dziewczyno :-) piesek trafił pod skrzydła anioła, nauczył się sztuczek i jeszcze ma super film jak gwiazda filmowa !!!! wielki szacun dla Ciebie cieszę się, że są młodzi i wrażliwi ludzie na świecie ! to przywraca wiarę w ludzi.... pozdrawiam Dziękuję za miłe słowa :):) Jest maj, więc czekam na telefon od Pana :) Quote
Recommended Posts