Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 338
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']no fajnie by było jakby to był ten właściwy dom dla malucha - trzymam kciuki![/QUOTE]

[quote name='betty_labrador']o ekstra! w końcu Ryś (miejmy nadzieje) znajdzie wymarzony domek! :loveu: fajnie, przyszedł jego czas :) :kciuki:[/QUOTE]

Na razie nie mam nowych informacji. ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']O kurcze... a dzisiaj nie zadzwonił? :([/QUOTE]

Npisałam wczoraj sms-a Pan nie odpisał, to pomyślałam trudno..

Dzisiaj mam fizyke i dzwoni Pan, a ja kurde muszę odebrać i Pani mi pozwoliła na chwile z sali wyjść :) Pan przepraszał, że się nie odezwał, ale jak od nas pojechał mówi, ze zadzwonił do niego przyjaciel, że ich kolega miał wypadek. nie będę rozpisywała co się stało, ale nie przeżył... :( Pan przeprosił i powiedział, że dziś ma spokojniejszy dzień i da odpowiedź :)

Posted

Odezwał się właśnie Pan ;) przepraszał, że się nie odzywał ,ale jest w szczecinie i załatwia pogrzeb...:( będzie na początku maja i będzie chcial zając się Rysiem, a ja na sama mysl już rycze :(

Posted

Cisza na wątku.. :(
moż ekiedyś ktoś tu wpadnie, bo mam dla Was fotki dzięki Betty :)

planuję filmik :)

troszkę go obcięłam :D a wczoraj jeszcze łapki mocniej:D

Posted

[quote name='malawaszka']cudny leniuszek :loveu:

:loveu: muszę się zgodzić :D :loveu:

nawiązując do Rysia, zrobiłam filmik :razz: niestety fragmenty nagrywane na dworze są kiepskie :roll: pod względem, że musiałam sama nagrywać.. i że w cieniu było 25 st i duchota.. przez co Ryś za frisbee, i piłką się wlecze :shake: ale skleiłam taki filmik na pamiątkę :loveu:

[video=youtube;lD7YxuObbBM]http://www.youtube.com/watch?v=lD7YxuObbBM[/video]

Posted

jesteś wielka dziewczyno :-) piesek trafił pod skrzydła anioła, nauczył się sztuczek i jeszcze ma super film jak gwiazda filmowa !!!! wielki szacun dla Ciebie
cieszę się, że są młodzi i wrażliwi ludzie na świecie ! to przywraca wiarę w ludzi....
pozdrawiam

Posted

wasiwo napisał(a):
jesteś wielka dziewczyno :-) piesek trafił pod skrzydła anioła, nauczył się sztuczek i jeszcze ma super film jak gwiazda filmowa !!!! wielki szacun dla Ciebie
cieszę się, że są młodzi i wrażliwi ludzie na świecie ! to przywraca wiarę w ludzi....
pozdrawiam

Dziękuję za miłe słowa :):)

Jest maj, więc czekam na telefon od Pana :)