Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem za. Ale ja już wykupiłam innym psiakom z cieszyńskiego schronu płatne ogłoszenia. Wpłaciłam na Mingusia i Cezarka i mój limit się zakończył. Mogę mu wykupić w przyszłym mc

Posted

Czy mogę prosić nr konta dla Mingo.

Czekam jeszcze na jedno potwierdzenie otrzymania przesyłki i lada dzień prześlę parę groszy z bazarku. Pozdrawiam :jumpie:

Posted

Dziewczyny, jak chce wysłać wiadomość, to wyskakuje mi error i coś tam. Poproszę o adres mailowy, to prześlę :)

Może masz zapchaną skrzynkę, mnie wyskakiwał error właśnie z tego powodu

Posted

Gabi79 właśnie potwierdziłam i bardzo dziękuję za wpłatę.  Nie wiedziałam, że mam szybciej potwierdzić więc przepraszam za ciszę. 

Umówiłam się z Zosią, że początkiem każdego miesiąca będę przekazywała zestawienie wpłaty dla Mingo, które tutaj będzie zamieszczane. 

Umknęło mi to, że skoro pieniążki pochodzą z bazarku, to chciałabyś mieć potwierdzenie od razu. Przepraszam raz jeszcze. 

Posted

wpływy dla Mingusia za październik 2014:

17 października 2014 r. – Gabi79 – z bazarku 54,00 zł
13 października 2014 r. – Selenga – deklaracja 30 zł
10 października 2014 r. – od K.M.- 20 zł
10 października 2014 r. – Zofija – 10 zł
31 październik 2014 Tatiana -50zł

Razem=164,00 zł

DZIĘKUJĘ!!! :loveu: 

Posted

Gabi79 właśnie potwierdziłam i bardzo dziękuję za wpłatę.  Nie wiedziałam, że mam szybciej potwierdzić więc przepraszam za ciszę. 

Umówiłam się z Zosią, że początkiem każdego miesiąca będę przekazywała zestawienie wpłaty dla Mingo, które tutaj będzie zamieszczane. 

Umknęło mi to, że skoro pieniążki pochodzą z bazarku, to chciałabyś mieć potwierdzenie od razu. Przepraszam raz jeszcze. 

Nie masz za co przepraszać, najważniejsze, że pieniążki dotarły :loveu:  :loveu:  :loveu:

• 3 weeks later...