Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='magdyska25']dziewczyny- znacie kogoś ze śląska kto mógłby przyjąć suczke?[/QUOTE] Ze ślaska to w ogole nie moje rewiry... Jagger prawdopodobnie zbliza sie juz ku domkowi;) Powodzenia chlopaku:) Quote
Marinka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Ze ślaska to w ogole nie moje rewiry... Jagger prawdopodobnie zbliza sie juz ku domkowi;) Powodzenia chlopaku:)[/QUOTE] Powodzenia:) i kciuki trzymamy :) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 No i szcześliwie chlopak dotarl do domu:) Wszystko wporzasiu:) Pani mowila ze on jakis taki grzeczny:p Jakby sie pani Klaudynie bardzo nudzilo z Jaggerem chetnie dam na dwa dni Tobiaszka:evil_lol: Pani cos mowila ze chyba zostanie imie Buba;) Quote
Aimez_moi Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Bubus to bardzo do Niego pasuje.....:):) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='Aimez_moi']Bubus to bardzo do Niego pasuje.....:):)[/QUOTE] Ano owszem:) znow kolejny sie dlugo nie nabyl u Mnie:roll: Quote
Martika&Aischa Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']No i szcześliwie chlopak dotarl do domu:) Wszystko wporzasiu:) Pani mowila ze on jakis taki grzeczny:p Jakby sie pani Klaudynie bardzo nudzilo z Jaggerem chetnie dam na dwa dni Tobiaszka:evil_lol: Pani cos mowila ze chyba zostanie imie Buba;)[/QUOTE] Powodzenia chłopaku :hand: Quote
Marinka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 No i stało się :) Buba w swoim domu :) Szczęścia chłopaku :) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='Marinka']No i stało się :) Buba w swoim domu :) Szczęścia chłopaku :)[/QUOTE] Ja nie wiem jak to sie dzieje ale tylko Tobiasz sie tak u Mnie zasiedzial i Majki;) ale co tam obydwaj malo urodziwi wiec kto by ich chcial:D Quote
Marinka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Ja nie wiem jak to sie dzieje ale tylko Tobiasz sie tak u Mnie zasiedzial i Majki;) ale co tam obydwaj malo urodziwi wiec kto by ich chcial:D[/QUOTE] No wiesz...jak możesz :-o. Dobrze, że oni tego nie czytają :roll: Obaj są piękni i pełni wdzięku :p Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='Marinka']No wiesz...jak możesz :-o. Dobrze, że oni tego nie czytają :roll: Obaj są piękni i pełni wdzięku :p[/QUOTE] te slowa malo urodziwi to nie moje;) Ja sie przeca z tego smieje;) Quote
Marinka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']te slowa malo urodziwi to nie moje;) Ja sie przeca z tego smieje;)[/QUOTE] Wiem :)...ja nie mogę czytać po prostu takich tekstów...bo grom z jasnego nieba i te sprawy... ech...głupich nie sieją....sami się rodzą, a właściwie plęgną jak chwasty Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='Marinka']Wiem :)...ja nie mogę czytać po prostu takich tekstów...bo grom z jasnego nieba i te sprawy... ech...głupich nie sieją....sami się rodzą, a właściwie plęgną jak chwasty[/QUOTE] To ja ci powiem szczerze ze dopiero przy ogloszeniach buby okazalo sie jacy ludzie sa porabani... Wczesniej jak robilam ogloszenia to glupki dzwonily ale teraz to byl przesyt.. A to ze psa paczka wyslac, kurierem.. Jeden gosc Mnie tak rozbawil ze powiedzialam ze ekonomicznym mu wysle w malej kopercie to sie buba zmiesci;) A juz najlepszy byl dziadek co powiedzial ze mi zwroci za bilety tramwajowe jak bube dowioze w Kraku... I pan jeszcze pyta: Pani studentka jesli tak to ulgowy ale na wszelki wypadek kupilem dwa normalne:boom: Jak tu ludzi nie kochac:cool1: Quote
Marinka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']To ja ci powiem szczerze ze dopiero przy ogloszeniach buby okazalo sie jacy ludzie sa porabani... Wczesniej jak robilam ogloszenia to glupki dzwonily ale teraz to byl przesyt.. A to ze psa paczka wyslac, kurierem.. Jeden gosc Mnie tak rozbawil ze powiedzialam ze ekonomicznym mu wysle w malej kopercie to sie buba zmiesci;) A juz najlepszy byl dziadek co powiedzial ze mi zwroci za bilety tramwajowe jak bube dowioze w Kraku... I pan jeszcze pyta: Pani studentka jesli tak to ulgowy ale na wszelki wypadek kupilem dwa normalne:boom: Jak tu ludzi nie kochac:cool1:[/QUOTE] No to historia zatoczyła koło....znów nastały mroczne czasy Średniowiecza... Nic tylko schron postawić i przeczekać...albo ruszyć w bój krzewąc Oświecenie :) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 aj tam;) Ja juz wrzucilam ze wszystkim na luz:) najwazniejsze ze buba ma dom:) i tak jak mowil Milkosz zawsze do buby: Bubejszyn bedzie seszyn i super foteszyn:) Poczekam na zdjatka:diabloti: Quote
Marinka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']aj tam;) Ja juz wrzucilam ze wszystkim na luz:) najwazniejsze ze buba ma dom:) i tak jak mowil Milkosz zawsze do buby: Bubejszyn bedzie seszyn i super foteszyn:) Poczekam na zdjatka:diabloti:[/QUOTE] Na szczęście są jeszcze Ludzie na tym świecie :) Podbudowałaś mnie przyznam...bo humor to miałam zaiste wisielczy :) Buba szczęścia raz jeszcze :) A zdjątka mile widziane i oczekiwane :) Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Marinko zatanczylabym ci mambo by cie pocieszyc ale kurde chyba nie bardzo kurde umiem;) Quote
Marinka Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 [quote name='Wiola&Miłosz']Marinko zatanczylabym ci mambo by cie pocieszyc ale kurde chyba nie bardzo kurde umiem;)[/QUOTE] A teraz...to leżę i kwiczę :grin::roflt::roflt::roflt:, bo co jak co wyobraźnię mam rozbujaną :) Quote
piescofajnyjest Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Buba nie daj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Quote
Jola i Czterołapy Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Wiolu czy Shakira jest do adopcji? Bo mam taką Anię w Krakowie, której kot umarł na wirusowe zapalenie wątroby... Quote
Wiola&Miłosz Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 [quote name='Jola+Rani+Sari']Wiolu czy Shakira jest do adopcji? Bo mam taką Anię w Krakowie, której kot umarł na wirusowe zapalenie wątroby...[/QUOTE] No wlasnie Jolu sie spoznilas doslownie 2 godziny:( Wlasnie Shakire odwiezlismy dzisiaj do Jaroslawia. Dopiero wrocilismy.. Ale mam jeszcze inna kotke...:roll: Quote
mari23 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 [quote name='Marinka']No wiesz...jak możesz :-o. Dobrze, że oni tego nie czytają :roll: Obaj są piękni i pełni wdzięku :p[/QUOTE] nie obaj, a wszyscy trzej mężczyźni u Wioli ! :) ( bo się Miłosz obrazi, i słusznie!!!!) Quote
Lu_Gosiak Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 co u Buby? Wiollu masz jakies wiesci z domku? Quote
Wiola&Miłosz Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='Lu_Gosiak']co u Buby? Wiollu masz jakies wiesci z domku?[/QUOTE] wszystko wporzasiu;) Jutro zadzwonie do p Klaudyny i poprosze by sama cosik napisaa choc ona jest tak nim przejeta ze watpie by miala czas na dogo ale ok;) Quote
Recommended Posts