nane Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 [quote name='Pegaza']Udanych zakupow:p fotka ma potem byc!! [FONT=Courier New]No więc tak w poszukiwaniu łóżka poszłyśmy do 2 sklepów :cool1: w żadnym nic nie było godnego uwagi :shake: (jako, że D jest doświadczonym kupującym ponieważ to już 3 kanapa w jej pokoju) :cool3: ale za to Ja sobie kupiłam spódniczkę na wesele :grins: wcześniej wspomniane u kuzynki 8) które będzie w lipcu spódniczka kosztowała duuużo :roll: ale warto było sami zobaczcie muszę jeszcze kupić bluzeczkę i zastanawiam się nad kolorem śliwkowym :hmmmm: [/FONT] Quote
Aga76 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ano Cze :loveu: Fajna spódniczka :cool3: ciekawe jaką górę dobierzesz, śliwka jest git :happy1: Quote
tigrunia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Kochana a jak się w śliwce czujesz ? Bo mi się wydaje, że takie ciemne kolory nie pasują do Ciebie :shake: Za jasna karnacje masz :roll: No chyba, że na solarium sie wybierzesz :diabloti: Najlepiej to idź do sklepu i przymierz coś w tym kolorze .. zobaczysz czy pasi :razz: Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Cze:p no to D spi na ziemi?:evil_lol: kiecka fajowa a kolorek to taka stal? bo moze na fotce dobrze nie widac.. Quote
nane Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [FONT=Courier New]bry si spódniczka stalowa (srebrna jak kto woli) wczoraj mamusia kupiła mi książkę (na moje własne życzenie) perfekcyjna pani domu 8-) dzisiaj zaczęłam rozdział pierwszy wprowadzać w życie czyt. odgracanie :icon_roc: efekt jest taki, że w szafie mam jedną wolną półkę i nawet jedną szufladę :-o - mam takie 3 duuuże w segmencie schowane - teraz mogę spokojnie sobie ciuchów nakupować :evil_lol: bo nie mam się w co ubrać :diabloti: zmęczyłam się tym przebieraniem i wybieraniem :roll: ale warto było :loveu: jeszcze mi została duuuuża szafa z ciuchami wiszącymi tam będzie łatwiej bo jakieś 2 tygodnie temu robiłam porządki no i dwie szafeczki + 4 szuflady jak już będę miała w pokoju czyściutko to spokojnie zabiorę się za resztę chłaupy :angryy: [/FONT] Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 M powaznie ta ksiazka tak dziala na Ciebie:-o to ja chyba tez ja sobie kupie..w empiku i przy okazji poszukam cos na pobudzenie do zycia:evil_lol: do stali tez bedzie ladnie turkusik pasowac..a Ty jako blondyna wiec twarzowo bedzie..:p ale powiedz fajna jest ta ksiazka? bo tez chcialam ja kupic..:roll: Quote
nane Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [FONT=Courier New]Książka super :loveu: chociaż jak miałyśmy tvn style to kochałam oglądać poczynania innych osób na ekranie było to mnie męczące niż sprzątanie samemu :evil_lol: a na podniesienie własnej wartości itd. polecam SEKRET RHONDA BYRNE :cool1: wczoraj skończyłam czytać tą książkę ale nie będę wam zdradzać o co tam właściwie chodzi bo nie będziecie miały frajdy z czytania :eviltong: książka pokazuje jak zobaczyć świat w lepszych barwach poczynając od pieniędzy na zdrowiu kończąc jest to bestseller 2008 roku a mi poleciła ją znajoma jakiś czas temu bo też w dołku byłam :roll: po przeczytaniu wróciła mi chęć na robienie zakupów :razz: czego dawno nie robiłam wiecznie myślałam, że nie stać mnie tak jak wczoraj np. na spódniczkę za 300zł :evil_lol: ale teraz czuję satysfakcję z tego, że ją kupiłam bo jest naprawdę piękna wiem, że tak naprawdę stać mnie na wszystko czego zapragnę ;) ale na to potrzeba czasu :mad: [/FONT] Quote
tigrunia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 D-E książka jest fajna jeśli się programu nie oglądało. Ja kiedyś oglądałam nałogowo więc wszystkie te porady znałam. Dlatego książką byłam troche rozczarowana. :roll: Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 OO zapisze sobie tego tytula i zobacze przy okazji.. Be ja to ogladalam ale nie kazdy odcinek.. ale fajnie by bylo robic to tak jak jest napisane, mialabym wrazenie ze stoi nademna i mi w tym pomaga:evil_lol: Quote
nane Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [FONT=Courier New]D-E wiesz fajne jest to, że ta książka ma indeks więc sobie z tyłu otwierasz np. prasowanie i czytasz :evil_lol: wg mnie lepiej wydać 25zł na książkę która może pomóc niż inwestować w panią do sprzątania :roll: Sekret u nas w Empiku był :cool1: [/FONT] Quote
nane Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='Pegaza']jutro wybiore sie do empika:cool1: tys mi przypomniala ja mam w szafie prasowania pelno osz.. [FONT=Courier New]najgorsze jest przebieranie w ciuchach uwierz mi :cool1: stoisz i zastanawiasz się czy dana bluzka nie będzie modna w najbliższym sezonie :roll: [/FONT] Quote
Pegaza Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]D-E wiesz fajne jest to, że ta książka ma indeks [/FONT] [FONT=Courier New]więc sobie z tyłu otwierasz np. prasowanie [/FONT] [FONT=Courier New]i czytasz :evil_lol:[/FONT] [FONT=Courier New]wg mnie lepiej wydać 25zł na książkę która może pomóc[/FONT] [FONT=Courier New]niż inwestować w panią do sprzątania :roll:[/FONT] [FONT=Courier New]Sekret u nas w Empiku był :cool1:[/FONT] jutro wybiore sie do empika:cool1: tys mi przypomniala ja mam w szafie prasowania pelno osz.. Quote
tigrunia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]Książka super :loveu: chociaż jak miałyśmy tvn style to kochałam oglądać poczynania innych osób na ekranie było to mnie męczące niż sprzątanie samemu :evil_lol: a na podniesienie własnej wartości itd. polecam SEKRET RHONDA BYRNE :cool1: wczoraj skończyłam czytać tą książkę ale nie będę wam zdradzać o co tam właściwie chodzi bo nie będziecie miały frajdy z czytania :eviltong: książka pokazuje jak zobaczyć świat w lepszych barwach poczynając od pieniędzy na zdrowiu kończąc jest to bestseller 2008 roku a mi poleciła ją znajoma jakiś czas temu bo też w dołku byłam :roll: po przeczytaniu wróciła mi chęć na robienie zakupów :razz: czego dawno nie robiłam wiecznie myślałam, że nie stać mnie tak jak wczoraj np. na spódniczkę za 300zł :evil_lol: ale teraz czuję satysfakcję z tego, że ją kupiłam bo jest naprawdę piękna wiem, że tak naprawdę stać mnie na wszystko czego zapragnę ;) ale na to potrzeba czasu :mad: [/FONT] Dopiero zobaczyłam tego posta :cool1: Fajnie M , ze ta książka tak na Ciebie podziałała :loveu: Mam nadzieję, że dołożysz mi ją do prezentu :diabloti: Mnie ogarnęła chęć zakupowa po rozstaniu z Ł .. jakoś tak uciekłam w zakupy, żeby nie myśleć ale i tak na nic się to zdało.. [quote name='nane'][FONT=Courier New]D-E wiesz fajne jest to, że ta książka ma indeks więc sobie z tyłu otwierasz np. prasowanie i czytasz :evil_lol: wg mnie lepiej wydać 25zł na książkę która może pomóc niż inwestować w panią do sprzątania :roll: Sekret u nas w Empiku był :cool1: [/FONT] Ja tam i tak bym wolała Panią do sprzątania :evil_lol: Quote
nane Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 [quote name='tigrunia']Dopiero zobaczyłam tego posta :cool1: Fajnie M , ze ta książka tak na Ciebie podziałała :loveu: Mam nadzieję, że dołożysz mi ją do prezentu :diabloti: Mnie ogarnęła chęć zakupowa po rozstaniu z Ł .. jakoś tak uciekłam w zakupy, żeby nie myśleć ale i tak na nic się to zdało.. Ja tam i tak bym wolała Panią do sprzątania :evil_lol: [FONT=Courier New]pomyślimy :diabloti: [/FONT][FONT=Courier New]teraz czy wcześniej ? [/FONT][FONT=Courier New] [/FONT][FONT=Courier New]nie w temacie chyba jestem :roll:[/FONT][FONT=Courier New] [/FONT][FONT=Courier New]Boś leniwa :eviltong:[/FONT] Quote
Pegaza Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Cze Nane:p ze co Be ze jak? ja chyba tez nie w temacie oswieccie mnie czy tzn ze L juz nigdy nigdy nie bedzie...:roll: Quote
tigrunia Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]pomyślimy :diabloti: [/FONT][FONT=Courier New]teraz czy wcześniej ? [/FONT][FONT=Courier New] [/FONT][FONT=Courier New]nie w temacie chyba jestem :roll:[/FONT][FONT=Courier New] [/FONT][FONT=Courier New]Boś leniwa :eviltong:[/FONT] Jakie teraz ? :cool1: [quote name='Pegaza']Cze Nane:p ze co Be ze jak? ja chyba tez nie w temacie oswieccie mnie czy tzn ze L juz nigdy nigdy nie bedzie...:roll: Ajj D-E bo to M taka niekumata i namieszała :p Rok temu przecie sie rozstaliśmy .. całe 3 m-ce wytrzymałam :roll: Quote
nane Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 [quote name='tigrunia']Jakie teraz ? :cool1: Ajj D-E bo to M taka niekumata i namieszała :p Rok temu przecie sie rozstaliśmy .. całe 3 m-ce wytrzymałam :roll: [FONT=Courier New]D-E ja zawsze namieszam :p aż 3 mies :cool1: [/FONT] Quote
Pegaza Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 A mi sie zdaje ze Be namieszala...:eviltong: bylam wczoraj w empiku i wyszlo na to ze na allegro sa tansze ksiazki nawet wliczajac przesylke.. Quote
nane Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Kasiu dziękujemy za śliczną Gracię :loveu: cóż weekend przyszedł i pora na kąpanie ;) Vasylek Tanya Mały diabeł I Rikuś Quote
nane Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Tanya była kąpana w środę więc jej odpuszczę :diabloti: Rikuś i Enviś został do kąpieli Enviś wieczorkiem :mad: bo dzisiaj pogoda dopisuje więc śmiga po dworze :loveu: Quote
Aga76 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 http://images36.fotosik.pl/69/dfa236928e039697.jpg Quote
nane Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Aga nie zakochuj się :evil_lol: bo to niebezpieczne :shake: Quote
Recommended Posts