Pegaza Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Oj to Envis jest juz z nowym wlascicielem...:roll: fajny chlopak:loveu:widac ze nasz :evil_lol: Quote
nane Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [FONT=Courier New]Rikuś :loveu: Eryś córcia z tatusiem [/FONT] Quote
Aga76 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 http://images37.fotosik.pl/131/d79c56b4df0621ea.jpg Udany duet :evil_lol: :loveu: Quote
nane Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Aga76']Reklama w świat poszła... :evil_lol: [FONT=Courier New]ojj i chyba nie najlepsza ta reklama chociaż właściciel jest nim zachwycony :loveu: pisał, że Envy jest baaaardzo inteligentny :-o [/FONT] [quote name='Pegaza']Oj to Envis jest juz z nowym wlascicielem...:roll: fajny chlopak:loveu:widac ze nasz :evil_lol: [FONT=Courier New]Envy polecial ze swoim nowym właścicielem trzy tygodnie temu płaczu było co nie miara :-( masakra jakaś :shake: ale najważniejsze, że Envy jest kochany i rozpieszczany :loveu: już się powoli szykują na pierwszą wystawę :crazyeye: ojjj nasz nasz Gary powiedział, że z Envisiem będzie rozmawiał po polsku najśmieszniejsze było to jak wyjął notatnik i zaczął notować polskie wyrazy i ich znaczenie :evil_lol: [/FONT] Quote
nane Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Aga76']http://images37.fotosik.pl/131/d79c56b4df0621ea.jpg Udany duet :evil_lol: :loveu: [FONT=Courier New]jednym słowem Dogomaniacy zaatakowali Czaplinek :evil_lol: zwróćcie uwagę na odważną B jak siedzi na skraju :evil_lol: zdjęcia robiła Dagmara poświęciła się i wskoczyła do jeziora :evil_lol: [/FONT] Quote
Aga76 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='nane'] [FONT=Courier New]ojjj nasz nasz [/FONT] [FONT=Courier New]Gary powiedział, że z Envisiem będzie rozmawiał po polsku [/FONT] [FONT=Courier New]najśmieszniejsze było to jak wyjął notatnik i zaczął notować polskie wyrazy i ich znaczenie :evil_lol:[/FONT] Dobry z niego człowiek :loveu: [quote name='nane'][FONT=Courier New]jednym słowem Dogomaniacy zaatakowali Czaplinek :evil_lol:[/FONT] [FONT=Courier New]zwróćcie uwagę na odważną B jak siedzi na skraju :evil_lol:[/FONT] I aż dziw, że nie chlupnęła... :cool1: hihihi A swoją drogą bardzo fajne fotki i urocza okolica. Quote
nane Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Aga76']Dobry z niego człowiek :loveu: I aż dziw, że nie chlupnęła... :cool1: hihihi A swoją drogą bardzo fajne fotki i urocza okolica. [FONT=Courier New]ojj bardzo dobry [/FONT] [FONT=Courier New]tylko boję się, że aż za dobry i Envy już zaczął to wykorzystywać :knuje:[/FONT] [FONT=Courier New]B wysportowana jest :evil_lol:[/FONT] Quote
Aga76 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]ojj bardzo dobry [/FONT] [FONT=Courier New]tylko boję się, że aż za dobry i Envy już zaczął to wykorzystywać :knuje:[/FONT] [FONT=Courier New]B wysportowana jest :evil_lol:[/FONT] Ktoś w związku musi rządzić :megagrin: I całe szczęście... chociaż jakby ratownik przybiegł na pomoc mogłoby być gorąco :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Sie nie dziwie co innego wydac szczeniaczka a co innego juz odchowane:roll: tez wylam i do dzis czasem mi zal.. Be to szalona kobita moze celowo chciala sie rzucic do tej plytkiej wody:evil_lol: na poczatek te polskie slowa napewno pomogly Envisiowi:evil_lol: jak do mnie przyjechali z psem do ktorego po niemiecku gadali to on mnie wogle nie rozumial.:evil_lol:.Envis chyba poczatek tez byl zdezorientowany...dopoki nie zalapal co on chce od niego:evil_lol: a psiury jak zawsze ladne:loveu: Quote
tigrunia Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Małpy obgadywaczki :mad: [quote name='nane'][FONT=Courier New]jednym słowem Dogomaniacy zaatakowali Czaplinek :evil_lol: zwróćcie uwagę na odważną B jak siedzi na skraju :evil_lol: zdjęcia robiła Dagmara poświęciła się i wskoczyła do jeziora :evil_lol: [/FONT] Bardziej odważna była tonąca D :megagrin: [quote name='Aga76'] I aż dziw, że nie chlupnęła... :cool1: hihihi A swoją drogą bardzo fajne fotki i urocza okolica. Kaczki pływać potrafią :grins: No fajno było .. :loveu: [quote name='nane'] [FONT=Courier New]B wysportowana jest :evil_lol:[/FONT] A co! :obrazic: [quote name='Aga76'] I całe szczęście... chociaż jakby ratownik przybiegł na pomoc mogłoby być gorąco :evil_lol: Ratownikiem była D :razz: Dzielnie kukardkę Erysiową ratowała :loveu: :evil_lol: Quote
nane Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Aga76']Ktoś w związku musi rządzić :megagrin: I całe szczęście... chociaż jakby ratownik przybiegł na pomoc mogłoby być gorąco :evil_lol: [FONT=Courier New]by się przydał na pewno weselej by był z ratownikiem :cool3: [/FONT] [quote name='Pegaza']Sie nie dziwie co innego wydac szczeniaczka a co innego juz odchowane:roll: tez wylam i do dzis czasem mi zal.. Be to szalona kobita moze celowo chciala sie rzucic do tej plytkiej wody:evil_lol: na poczatek te polskie slowa napewno pomogly Envisiowi:evil_lol: jak do mnie przyjechali z psem do ktorego po niemiecku gadali to on mnie wogle nie rozumial.:evil_lol:.Envis chyba poczatek tez byl zdezorientowany...dopoki nie zalapal co on chce od niego:evil_lol: a psiury jak zawsze ladne:loveu: [FONT=Courier New] [/FONT][FONT=Courier New]myśmy były przerażone jak oni przyjechali [/FONT] [FONT=Courier New]gadają do Envisia (on kontaktowy chłopak jest na widok wszystkich się cieszy)[/FONT] [FONT=Courier New]a on chodu :-o nie rozumiał co oni gadają do niego [/FONT]:shake: [FONT=Courier New]ale na 3 dobę już było ok [/FONT] [FONT=Courier New]Envy zaczął ich zaczepiać do zabawy :evil_lol:[/FONT] [quote name='tigrunia']Małpy obgadywaczki :mad: Bardziej odważna była tonąca D :megagrin: Kaczki pływać potrafią :grins: No fajno było .. :loveu: A co! :obrazic: Ratownikiem była D :razz: Dzielnie kukardkę Erysiową ratowała :loveu: :evil_lol: [FONT=Courier New]a B znowu nas obwinia o wszystko ojj D dzielna i to bardzo :cool3: ja bym się nie poświęciła :evil_lol: [/FONT] Quote
nane Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [FONT=Courier New]Tak dla przypomnienia malusia Taniusia - Mamusia :loveu: [/FONT] Quote
Zuza i Noddy Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 To się Evisiowi wyjechało i widać, że domek trafił wspaniały. Cudowne te wszystkie foteczki, fajnie tak oglądać rodzinkę yorasków:loveu: Quote
nane Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']To się Evisiowi wyjechało i widać, że domek trafił wspaniały. Cudowne te wszystkie foteczki, fajnie tak oglądać rodzinkę yorasków:loveu: [FONT=Courier New]ojjj wyjechało i to dalekooo :-( grunt, że ma dobrze chłopak mój kochany :loveu: dziękujemy ;) Bry wszystkim :lol: [/FONT] Quote
Aga76 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 [quote name='tigrunia']Małpy obgadywaczki :mad: Aaaała :roll: hihihi [SIZE=2]Dzień dobry Quote
tigrunia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Tak myślałam .. przyszła na chwile i już się zmyła pewnie na wieki .. :cool1: Quote
nane Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Aga76']Aaaała :roll: hihihi [SIZE=2]Dzień dobry [FONT=Courier New]bry wieczorne Aguś :loveu: [/FONT] [quote name='tigrunia']Tak myślałam .. przyszła na chwile i już się zmyła pewnie na wieki .. :cool1: [FONT=Courier New]kto? kto? kto ?[/FONT] :???: Quote
Aga76 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 tigrunia napisał(a):A gdzie foty znad morza ? :-( No właśnie gdzie? :-? Quote
Pegaza Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Aga76 napisał(a):No właśnie gdzie? :-? nie ma fala je zmyla...:evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Pegaza napisał(a):nie ma fala je zmyla...:evil_lol: W kierunku Szwecji myślisz? :evil_lol: Quote
Pegaza Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Aga76 napisał(a):W kierunku Szwecji myślisz? :evil_lol: pieron wie..:evil_lol: Quote
Aga76 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Pegaza napisał(a):pieron wie..:evil_lol: O, myślisz, że z błyskiem na tej fali płynęła? :evil_lol: Quote
nane Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 [FONT=Courier New]bardzo śmieszne :-? jesteśmy jesteśmy ale fotek z nad morza nie mamy :eviltong: aparatu nie brałam :cool1: później może porobię troszkę ;) "obaczy siem" :roll: [/FONT] Quote
Aga76 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]bardzo śmieszne :-? [/FONT] :evil_lol: nio, tak troszkę Quote
Recommended Posts