nane Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Aga76']Róziowa spineczka :cool3: [FONT=Courier New]oj Aguś znowu dogo wariuje ale dziękujemy za komentarzyk :loveu: [/FONT] Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]oj Aguś znowu dogo wariuje ale dziękujemy za komentarzyk :loveu: [/FONT] Normalnie % zero, tylko kawa i troszkę pepsi :roll: hihihi Quote
nane Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Aga76']Normalnie % zero, tylko kawa i troszkę pepsi :roll: hihihi [FONT=Courier New]tutaj nie trzeba nic pić żeby nam się w głowie pokręciło :evil_lol: [/FONT] Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]tutaj nie trzeba nic pić żeby nam się w głowie pokręciło :evil_lol: [/FONT] :cool1: niestety to prawda... Quote
nane Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [FONT=Courier New]bez paniki papilotowałam :evil_lol: już odp :cool1: [/FONT] Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]bez paniki papilotowałam :evil_lol: już odp :cool1: [/FONT] My wyskoczyłyśmy na klocka :roll: Quote
nane Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [FONT=Courier New]A to nie lepiej pod firanką :razz:[/FONT] Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]A to nie lepiej pod firanką :razz:[/FONT] Tym razem wyjście awaryjne nie było potrzebne ;) Quote
nane Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Aga76']Tym razem wyjście awaryjne nie było potrzebne ;) [FONT=Courier New]wiesz czasami bez wyjścia awaryjnego się zdarzy :evil_lol: [/FONT] Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]wiesz czasami bez wyjścia awaryjnego się zdarzy :evil_lol: [/FONT] Oj, zdarzy się... zdarzy... :cool1: Quote
nane Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [FONT=Courier New]Bry wszystkim u nas dziś słonecznie Rikuś trenował przed wystawą ale zobaczymy co z tego wyniknie :evil_lol: Troszkę fotek by się przydało :razz: zdjęcia z sesji Vasylkowej robione przez Kasię (iberię) KASIU DZIĘKUJEMY :Rose: [/FONT] Quote
Aurunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Śliczne wyszedł :loveu::loveu::loveu: Ale Kasia mi wcześniej pokazał wyniki sesji zdjęciowej. Marta pokaż maleństwo :loveu: Quote
Zuza i Noddy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Mi się tylko 3 fotki z pierwszego postu wyświetlają. Prześliczny pies:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Cześć Cardełki :multi: Mi się też tylko 3 zdjęcia wyświetlają, buu :-( Piękny Vasylek, zawsze mi się podobał :loveu: Tanya już taka duża, ja ją jeszcze pamiętam, jak była szczeniaczkiem - ale ten czas szybko leci :shake: Quote
nane Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [FONT=Courier New]W związku ze stresem mojego komputera oraz problemami z fotosikiem jutro to poprawię :oops: [/FONT] Aurunia, Zuza i Noddy, Sara_i_Aris [FONT=Courier New]dziękujemy za komentarze :loveu: Vasco chyba jednak nie trafi pod nożyczki :evil_lol: nie mam serca :-( teraz śmiga po domu w rozpuszczonych włosach bo przed chwilką był kąpany (jak co tydzień zresztą) :cool1: zaraz papilotki achhhh nie jeden znany York śmigał w papilotach aż do śmierci :evil_lol: już zaraz minie 5 lat :grins: jeszcze jakby Vasco nie lubił tych kąpieli tego czesania itd. łatwiej by mi było podjąć decyzję :icon_roc: zresztą co tu dużo mówić pielęgnacja go sprawia mi przyjemność ;) zawsze wówczas odstresuję się nie myślę o niczym a i sam Vasyl jest cały i szczęśliwy bo ten czas należy tylko dla niego aaa zapomniałam wam się pochwalić Tanya opatentowała ostatnio nowy sposób życia jako, że jest suczką towarzyską i zawsze i wszędzie chodzi za mną krok w krok ostatnio została w salonie na kanapie jako, że od małego nie szczeka a skrzeczy jak kakadu :evil_lol: parę dni temu słyszę jak drze się w salonie myślę sobie o co jej właściwie chodzi ? nie chce jej się tu przyjść czy jak ? :mad: biedna siedzi na kanapie i piszczy, że mam z nią siedzieć w salonie :crazyeye: oczywiście finał był taki, że po trzech tego typu akcjach zostałam w salonie i oglądałam z nią TV :cool1: [/FONT][FONT=Courier New]to się rozpisałam ... :user:[/FONT] Quote
Aurunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Marta to jest jeszcze szansa ze Vasco pędzie się prezentować na wystawach ??:cool3: Quote
nane Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Aurunia']Marta to jest jeszcze szansa ze Vasco pędzie się prezentować na wystawach ??:cool3: [FONT=Courier New]kto wie :razz: ale raczej tak dla rozrywki a nie wygrania za wszelką cenę ;) ja go kocham takim jakim jest :loveu: a nie za to jakie ma tytuły :roll: [/FONT] Quote
Aurunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]kto wie :razz: ale raczej tak dla rozrywki a nie wygrania za wszelką cenę ;) ja go kocham takim jakim jest :loveu: a nie za to jakie ma tytuły :roll: [/FONT] Nie chodzi mi o tytuły ale super ogląda się na ringu psa cieszy się z tego że jest na wystawie i wszyscy się na niego patrzy :loveu::loveu::loveu::loveu: Takie psy mają coś w sobie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
nane Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Aurunia']Nie chodzi mi o tytuły ale super ogląda się na ringu psa cieszy się z tego że jest na wystawie i wszyscy się na niego patrzy :loveu::loveu::loveu::loveu: Takie psy mają coś w sobie :loveu::loveu::loveu::loveu: [FONT=Courier New]Ja też lubię oglądać takie psy ;) [/FONT] Quote
nane Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']To sobie Tanya świetnie wymyśliła:evil_lol: Ja na twoim miejscy tez bym się chyba nie zdecydowała na obcięcie Vasco. [FONT=Courier New]oj ona to ma zawsze świetne pomysły Jak Enviś się urodził to Tanya zamiast siedzieć z nim w posłaniu siedziała pod kołdrą i tylko patrzyła co by mieć wszystko pod kontrolą :evil_lol: z tym, że zdarzało się to tylko w nocy ;) Tanya jest bardzo przywiązana do spania w łóżku :cool1: "normalne" matki boją się nawet wyjść siku w pierwszym tygodniu po porodzie [/FONT] Quote
Zuza i Noddy Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 To sobie Tanya świetnie wymyśliła:evil_lol: Ja na twoim miejscy tez bym się chyba nie zdecydowała na obcięcie Vasco. Quote
AmiX Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 jeeeejjj co za włos:loveu: rewelacyjnie się prezentuje:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts