nane Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [FONT=Courier New]no późnom porom :diabloti: Bry tak generalnie :loveu: [/FONT] Quote
Aga76 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='nane'] [FONT=Courier New]Bry tak generalnie :loveu:[/FONT] No to bry :cool1: Quote
tigrunia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Zabieram aparat do Szczecina więc nastawiam się na robienie fotek więc skoro Cardeły po dobroci nie chcą dać to zrobimy im z zaskoczenia :diabloti: :loveu: Quote
tigrunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 :BIG: :new-bday: :BIG: Wpadłam poinformować, że dziś urodzinki tu obchodzimy :loveu: :sweetCyb: Martusiowe :sweetCyb: Wsio naj maj lov :Rose: :loveu: No i bezowy for ju :tort: Quote
nane Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='tigrunia']:BIG: :new-bday: :BIG: Wpadłam poinformować, że dziś urodzinki tu obchodzimy :loveu: :sweetCyb: Martusiowe :sweetCyb: Wsio naj maj lov :Rose: :loveu: No i bezowy for ju :tort: [FONT=Courier New]idź ty żeby w środku nocy ludzi budzić :mad: ale dziękuje za pamięć :loveu: kochana moja :Rose: bezowyyyy pyyyycha :sabber: [/FONT] Quote
tigrunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]idź ty żeby w środku nocy ludzi budzić :mad: ale dziękuje za pamięć :loveu: kochana moja :Rose: bezowyyyy pyyyycha :sabber: [/FONT] Cieszę się, że smakuje :loveu: Ale Ty nie powinnaś spać tylko stawiać :cool1: Quote
nane Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='tigrunia']Cieszę się, że smakuje :loveu: Ale Ty nie powinnaś spać tylko stawiać :cool1: [FONT=Courier New]proszę bardzo [/FONT] Quote
tigrunia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 O kurka po tylu to ja rano do pracy nie wstane :crazyeye: Quote
nane Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='tigrunia']O kurka po tylu to ja rano do pracy nie wstane :crazyeye: [FONT=Courier New]nie żałuj sobie :lol: [/FONT] Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Spoznione wszystkiego naj :new-bday: Be te drinki sa dla wszystkich:cool3: Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Pegaza napisał(a): Be te drinki sa dla wszystkich:cool3: No coś nikogo tu nie widać to z kim mam się dzielić ? :eviltong: :evil_lol: Quote
nane Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Pegaza']Spoznione wszystkiego naj :new-bday: Be te drinki sa dla wszystkich:cool3: [FONT=Courier New]dla syskich dzięki :loveu: achhhh jak milo mieć te "naście" lat :evil_lol: [/FONT] Quote
nane Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [FONT=Courier New]macie troszkę Erysia :razz: [/FONT] Quote
Zuza i Noddy Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ależ się ślicznie prezentował :loveu: No i gratulacje :multi: Quote
nane Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='Zuza i Noddy']Ależ się ślicznie prezentował :loveu: No i gratulacje :multi: [quote name='Pegaza']Ale piekna szata:loveu: [FONT=Courier New]Zuza i D-E dziękujemy :oops: ja wczoraj dostałam najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć :loveu: widziałam i rozmawiałam z Envisiem na skype :cool1: malusi nie wiedział gdzie mnie szukać zaglądał to raz na monitor to na głośniki :-( ale poznał mnie :multi: [/FONT] Quote
Pegaza Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]Zuza i D-E dziękujemy :oops:[/FONT] [FONT=Courier New]ja wczoraj dostałam najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć :loveu:[/FONT] [FONT=Courier New]widziałam i rozmawiałam z Envisiem na skype :cool1:[/FONT] [FONT=Courier New]malusi nie wiedział gdzie mnie szukać[/FONT] [FONT=Courier New]zaglądał to raz na monitor to na głośniki :-([/FONT] [FONT=Courier New]ale poznał mnie :multi:[/FONT] O takie spotkania sa wyjatkowe chocby przez neta..;) Quote
olico Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 przepraszam, że wtracę swoje laickie zdanie w temacie :oops:, ale nie za bardzo tego przystojniaka uszami wydłużasz? Quote
tigrunia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 olico napisał(a):przepraszam, że wtracę swoje laickie zdanie w temacie :oops:, ale nie za bardzo tego przystojniaka uszami wydłużasz? :evil_lol: Chyba koleżanka sugeruje kopiowanie uszu :evil_lol: Sorry no ale chłopak jest tak kompaktowy, że aż dziw a Ty tu z takim czymś .. widziałaś go na żywo ? :p Quote
Zuza i Noddy Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]Zuza i D-E dziękujemy :oops: ja wczoraj dostałam najpiękniejszy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć :loveu: widziałam i rozmawiałam z Envisiem na skype :cool1: malusi nie wiedział gdzie mnie szukać zaglądał to raz na monitor to na głośniki :-( ale poznał mnie :multi: [/FONT] Świetne takie spotkano, nie wiele osób ma taka okazje :loveu: Quote
olico Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 tigrunia napisał(a)::evil_lol: Chyba koleżanka sugeruje kopiowanie uszu :evil_lol: Sorry no ale chłopak jest tak kompaktowy, że aż dziw a Ty tu z takim czymś .. widziałaś go na żywo ? :p się nie nerwuj, jednego widziałam, ale to chyba vasco byl :loveu: widziałam też fotki, jak miał inaczej uszy i badziej mi sie widział, ale może to wiatr wiał i tak wyszlo tym razem, nie wiem, pytam, bo zauwazyłam, drobne zmiany kosmetyczne jakie nane wprowadziła ostatnio w zycie.... :eviltong: jesuuu no zapytac nie wolno :oops: Quote
nane Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Pegaza']O takie spotkania sa wyjatkowe chocby przez neta..;) [FONT=Courier New]ojjj tak i to bardzo :loveu: [/FONT] [quote name='olico']przepraszam, że wtracę swoje laickie zdanie w temacie :oops:, ale nie za bardzo tego przystojniaka uszami wydłużasz? [FONT=Courier New]uszami ?? :lol: ja nie czesałam i nie wystawiałam zastrzeżenia do D proszę kierować Rikusiowe zdjęcia robiła Beatka i są w dziale wystaw ogólnych ;) [/FONT] [quote name='tigrunia']:evil_lol: Chyba koleżanka sugeruje kopiowanie uszu :evil_lol: Sorry no ale chłopak jest tak kompaktowy, że aż dziw a Ty tu z takim czymś .. widziałaś go na żywo ? :p [FONT=Courier New]B na straży :cool3: [/FONT] [quote name='Zuza i Noddy']Świetne takie spotkano, nie wiele osób ma taka okazje :loveu: [FONT=Courier New]ojjj takkk :loveu: [/FONT] [quote name='olico']się nie nerwuj, jednego widziałam, ale to chyba vasco byl :loveu: widziałam też fotki, jak miał inaczej uszy i badziej mi sie widział, ale może to wiatr wiał i tak wyszlo tym razem, nie wiem, pytam, bo zauwazyłam, drobne zmiany kosmetyczne jakie nane wprowadziła ostatnio w zycie.... :eviltong: jesuuu no zapytac nie wolno :oops: [FONT=Courier New]Vasyl jedyny w swoim rodzaju jest ;) nikt nie ma drugiego takiego jak Vasylek :evil_lol: ja zmian w życie nie wprowadzam u swojej trójcy :shake: a to co D robi ze swoimi to jej sprawa :lol: tak teraz myślę, że to chyba wina fotografa czyli mnie, że zdjęcie tak wyszło :oops: [/FONT] [quote name='Aga76']O żesz no... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!! [FONT=Courier New]dzięki Aguś za pamięć :Rose: [/FONT] Quote
nane Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [FONT=Courier New]trochę dzisiejszego Rikusia z Taniunią ;) [/FONT] Quote
Recommended Posts