McDzik Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Spóźnione gratulacje wyników z Katowic i Nowego Dworu Mazowieckiego :multi: Quote
tigrunia Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Czemu tu sie nikt nie chwali? Mam zdjęcia Rikusia :loveu: IV lokata :multi: :BIG: I wszystkiego najlepszego dla Vasylka :BIG: :BIG::new-bday::BIG::new-bday::BIG: Quote
nane Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Wystawa wystawa i po wystawie efekty? Enrico i Giselle na 4 lokacie Vasylek kończy dziisaj 5 latek a Envy miał profesjonalną sesję zdjęciową, mamy nadzieję, że ten mały rozrabiaka wam się spodoba ;) Quote
nane Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 i jeszcze w pozie wystawowej :razz: a tu uchwycony w biegu Quote
Zuza i Noddy Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Gratulacje wyników z wystawy :multi: Enviś śliczny :loveu: Quote
Pegaza Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Rikus moj typ :loveu: i gratuluje Envis maly uwodziciel:loveu: http://images49.fotosik.pl/106/2b8fd0a07897a180.jpg piekne fotki pieknego psa:loveu: a zostawiasz sobie tego Envisia?:roll: Quote
nane Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Pegaza']Rikus moj typ :loveu: i gratuluje Envis maly uwodziciel:loveu: http://images49.fotosik.pl/106/2b8fd0a07897a180.jpg piekne fotki pieknego psa:loveu: a zostawiasz sobie tego Envisia?:roll: Envy od pierwszych dni ma już swojego właściciela który przyjeżdża po niego za miesiąc :-( Quote
nane Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 Cześć kochani już wracam do was na stałe :loveu: po małych zawieruchach w moim życiu podczas których zrozumiałam, że nie ma to jak rodzinka i przyjaciele (mowa tu o Beatce, Kasi i Monice):Rose::Rose::Rose: nie wspominając już o wspólnej pasji która nas połączyła :painting: ostatnio mieszkałam troszkę tu i troszkę w mieszkanku w mieście ze względu na remont pokoju ale już powoli się wprowadzam na stare śmieci tzn. dzisiaj zaczęłam jeszcze nie jest całkiem wszystko zrobione muszę m.in. kupić nowy karnisz, gniazdka itd. ale to dopiero po 10 z wiadomych względów :evil_lol: sami zobaczcie efekt najbardziej chyba z końca remontu psy są zadowolone bo znów będzie jak dawniej ;) no więc zapraszam do środka :bigcool: okno z granitowym parapetem mojego pomysłu :cool3: próg też jest granitowy ;) trochę kiepskie światło ale na żywo jest o wiele jaśniej w pokoju ;) Quote
nane Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 A teraz się pochwalimy dzisiejszym sukcesem naszego Mańka który na wystawie w Manowie został Zwycięzcą Rasy !!! :multi: niestety nie mamy zdjęcia jak chłopak stoi ale siedzące razem z Envim który dzielnie go dopingował :cool3: Gratulujemy też K i B sukcesów naszych Cardełkowych dzieci :thumbs: na dzisiejszej wystawie w NDM Quote
nane Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [quote name='iberia']ale super!!! linoleum boskie dzięki :loveu: przy psach to chyba było najmądrzejsze wyjście :roll: była jeszcze opcja kafelki ale Vasyl uwielbia się wygrzewać na słońcu na podłodze i jeszcze by mi się chłopak przeziębił :shake: Quote
nane Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Moje małe Taniusiątko, które wczoraj dzielnie kibicowało :loveu: Quote
tigrunia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='iberia'] linoleum boskie A ja myślałam, ze to taka zniszczona podłoga drewniana :evil_lol: No pikny pokoik masz :loveu: Ja jeden wyprzątnęłam i też tam linoleum wstawie.. urządzę pokoik dla piesków :diabloti: [quote name='nane']A teraz się pochwalimy dzisiejszym sukcesem naszego Mańka który na wystawie w Manowie został Zwycięzcą Rasy !!! :multi: niestety nie mamy zdjęcia jak chłopak stoi ale siedzące razem z Envim który dzielnie go dopingował :cool3: Gratulujemy też K i B sukcesów naszych Cardełkowych dzieci :thumbs: na dzisiejszej wystawie w NDM Wiedziałam, że nie mogłaś przyjść tu bezinteresownie chwalipięto :roflt::roflt::roflt: No ale co tam .. gratuluję raz jeszcze :loveu: :multi: Quote
nane Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='tigrunia']A ja myślałam, ze to taka zniszczona podłoga drewniana :evil_lol: No pikny pokoik masz :loveu: Ja jeden wyprzątnęłam i też tam linoleum wstawie.. urządzę pokoik dla piesków :diabloti: specjalnie stara ta podłoga jest hallo ale miał być pokój dla mnie czyżbyś o czymś zapomniała? :mad: se kurna chata dla psów pokoje będzie robić chociaż u ciebie to każda z dziewczynek by miała swój pokój :cool3: [quote name='tigrunia'] Wiedziałam, że nie mogłaś przyjść tu bezinteresownie chwalipięto :roflt::roflt::roflt: No ale co tam .. gratuluję raz jeszcze :loveu: :multi: bardzo śmieszne wiesz? :obrazic: dzięki B :grins: Quote
tigrunia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='nane']specjalnie stara ta podłoga jest hallo ale miał być pokój dla mnie czyżbyś o czymś zapomniała? :mad: se kurna chata dla psów pokoje będzie robić chociaż u ciebie to każda z dziewczynek by miała swój pokój :cool3: bardzo śmieszne wiesz? :obrazic: dzięki B :grins: :evil_lol: Ale samym by im tak smutno było.. niech lepiej mają wspólny pokoik :loveu: Wiem :turn-l: No dobra - dam Ci szansę.. zobaczymy jak długo tu zabawisz :cool3: Quote
tigrunia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='nane']taa jasne powiedz prawdę żałujesz im miejsca i tyle :eviltong: ja tam wyczymała żem :diabloti: zobaczymy ile ty wytrzymasz :evil_lol: A co ja mam na 5 pokojach robić ? :evil_lol: Ja już długo trzymam :evil_lol: Quote
nane Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='tigrunia']:evil_lol: Ale samym by im tak smutno było.. niech lepiej mają wspólny pokoik :loveu: Wiem :turn-l: No dobra - dam Ci szansę.. zobaczymy jak długo tu zabawisz :cool3: taa jasne powiedz prawdę żałujesz im miejsca i tyle :eviltong: ja tam wyczymała żem :diabloti: zobaczymy ile ty wytrzymasz :evil_lol: Quote
nane Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [FONT=Courier New]Cześć kochani :loveu: wpadłam przesłać słoneczne pozdrowienia z pięknej Malezji od Enviego i jego właściciela :grins: [/FONT] Quote
Aga76 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 http://images37.fotosik.pl/136/32c7c430f021dc65.jpg Porządki :evil_lol: Quote
nane Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Aga76']http://images37.fotosik.pl/136/32c7c430f021dc65.jpg Porządki :evil_lol: [FONT=Courier New]ojjj tak porządki muszą byc :evil_lol: mały tak nabroił w Centrum Kwarantanny, że go wypuścili dzień wcześniej :diabloti: on chyba nigdy z tego nie wyrośnie :shake: [/FONT] Quote
Aga76 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]ojjj tak porządki muszą byc :evil_lol:[/FONT] [FONT=Courier New]mały tak nabroił w Centrum Kwarantanny, że go wypuścili dzień wcześniej :diabloti:[/FONT] [FONT=Courier New]on chyba nigdy z tego nie wyrośnie :shake:[/FONT] :roflt:to się chłopak zaprezentował z najlepszej strony! Quote
nane Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 [quote name='Aga76']:roflt:to się chłopak zaprezentował z najlepszej strony! [FONT=Courier New]chyba od razu wiedzieli, że to Polak :oops: balanga na całego była :roll: [/FONT] Quote
Aga76 Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 [quote name='nane'][FONT=Courier New]chyba od razu wiedzieli, że to Polak :oops:[/FONT] [FONT=Courier New]balanga na całego była :roll:[/FONT] Reklama w świat poszła... :evil_lol: Quote
Recommended Posts