nane Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='Aga76']Cześć :biggrina: normalnie sukces za sukcesem, gratulacje i powodzenia :bigok: Aguś witamy serdecznie u nas :loveu: dziękujemy bardzo za słowa uznania :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Zuza96'] Nie wiem czemu nie odzywałam się i przeglądałam waszą galeryjkę, ale teraz nareszcie sie ujawniam.I raczej coś mi tak w głowie świta, że ciebie marto (??) poznałam na offie... Ogólnie to zazroszczę wam mieć tyle yorków w domciu, tez bym chciała. Będę miała swojego (raczej) w czerwcu. :cool3: Zuza96 dziękujemy bardzo za to, że nas odwiedzasz :loveu: i dziękujemy za miłego i pięknego posta :mdleje: Quote
Zuza96 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='nane']Zuza96 dziękujemy bardzo za to, że nas odwiedzasz :loveu: i dziękujemy za miłego i pięknego posta :mdleje: Oczywiście wpadłam troszeczkę do Was, ale żadnych zdjątek nie ma... Quote
nane Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 C'est Eric na wystawie w Bydgoszczy :cool1: foto zrobione telefonem przed wejściem na ring ;) a tutaj już na ringu z Dagmarą :loveu: Quote
Zuza96 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='nane']C'est Eric na wystawie w Bydgoszczy :cool1: foto zrobione telefonem przed wejściem na ring ;) a tutaj już na ringu z Dagmarą :loveu: I powiem (napiszę) tylko to Osz ty podpis sobie ładny zrobiłaś :cool3: :eviltong: Quote
nane Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Zuza96'] Osz ty podpis sobie ładny zrobiłaś :cool3: :eviltong: a co nie można :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ładny co nie??? :cool3: ale inspiracją były twoje posty :loveu: Quote
Magda Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hej Marta! Miłego dnia! Fotek nie ma to co pisać:eviltong: Quote
Kincia Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Ahh jak mnie tu dawno nie bylo :-( to wszytko przez dogo !!! Ale nadrobilam wszystko :) Sliczne fotki i GRATULUJe :multi: papa:*:loveu: Mizianko dla yoraskow:loveu: :loveu: :loveu: P.S. Sliczny podpis :lol: Quote
Zuza96 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='nane']a co nie można :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ładny co nie??? :cool3: ale inspiracją były twoje posty :loveu: No przecież, że śliczny ten napis. Jak milo mi sie zrobiło jak przeczytałam o tej inspiracji. :loveu::loveu::loveu: Dlatego do Ciebie i wszystkich Dogopsiółek. :loveu: Quote
nane Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej Marta! Miłego dnia! Fotek nie ma to co pisać:eviltong: jak to nie ma ja ci tu zaraz dam :mad: [quote name='Pinczerek-Jacky']Ahh jak mnie tu dawno nie bylo :-( to wszytko przez dogo !!! Ale nadrobilam wszystko :) Sliczne fotki i GRATULUJe :multi: papa:*:loveu: Mizianko dla yoraskow:loveu: :loveu: :loveu: P.S. Sliczny podpis :lol: dziękujemy :loveu: [quote name='Zuza96'] No przecież, że śliczny ten napis. Jak milo mi sie zrobiło jak przeczytałam o tej inspiracji. :loveu::loveu::loveu: Dlatego do Ciebie i wszystkich Dogopsiółek. :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nane Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Hellow wszystkim :hand: Dawno jakoś u nas sie nic nie pisało jakos tak zeszło dziwnie :oops: Może dlatego, że chwilowo sie prawie sie nic dzieje, albo mało znaczące rzeczy :cool3: Jedyna rzecz do której sie przygotowujemy to wyjazd na 3 dni razem ze wszystkimi piesami :multi: Już pozostało 17 dni okolica tam jest cuuuudowna wielkie Jezioro Drawsko, żagle a co najważnisze znajomi nasi, z którymi nie widzielismy się przez rok Takie trzy dni w Terierkowie naładuja troszke akumulatorki :beerchug: Prezentacja nastapi dopiero za jakis czas :loveu: Ale pożyjemy zobaczymy :shocked!: Najważniejsze jest to, że w samym Terierkowie będziemy mieli imprezke urodzinkową :BIG: :bday: Ale tak sobie postanowiłam, że w tym roku to już napewno puszczę felietonik do jednej z Psich gazetek :user: Pisałam co roku, ale tak schodziło:shithappens:, że w sumie siedziiiiiiiiiiiiiiiiii sobie felietonik w kompie, sprawdzone przez kilka osób, naniesione uwagi i na tym koniec. :comp26: Ale trudno teraz będzie inaczej relacja zostanie zdana :loveu: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Oooo:crazyeye: Zabierzcie mnie ze soba:roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Fotki obowiazkowe:multi: Quote
maartucha Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 aaaaaaaa czesc MArciaaaaa :multi: :multi: :multi: Quote
Kincia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jej to zrobic tylko pif-paf !!! :evil_lol: :evil_lol: Quote
nane Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='maartucha']:placz: Halo Marciu Halo Marciu :placz: jestem Juwenalia są i mamy wolne :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tydzień Kultury Studenckiej jakby nie było :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: obiecujemy jutro fotki Quote
Aga76 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='nane'] Tydzień Kultury Studenckiej jakby nie było :razz: Halo Marta :multi: Hihihi - piękne to hasło :roflt: ... :mdleje: musi być naprawdę kulturalnie... Baw się dobrze! Quote
Magda Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Hej Marta! No to szalejesz dziewczyno! Czekam na te obiecane fotki, bo jak nie.......to......:mad:.......się do ciebie przejdę:diabloti: Quote
Kincia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Hejka co tam u was slychac :loveu: :loveu: ? :):) Quote
nane Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Aga76']Halo Marta :multi: Hihihi - piękne to hasło :roflt: ... :mdleje: musi być naprawdę kulturalnie... Baw się dobrze! [quote name='Magda_Miki']Hej Marta! No to szalejesz dziewczyno! Czekam na te obiecane fotki, bo jak nie.......to......:mad:.......się do ciebie przejdę:diabloti: [quote name='Pinczerek-Jacky']Hejka co tam u was slychac :loveu: :loveu: ? :):) kochani moi wróciłam :mdleje: ale dalej czuję się jak ten króliczek :tard: no ale cóż na szczęście psy są w dobrej formie :megagrin: w przeciwieństwie do właścicielki :shithappens: za chwilunię wrzucimy tu jakieś yoraskowe (i nie tylko) fotki :cunao: Quote
Guest Agata_B Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Czekamy :D Ps. Masz hodowlę yorków? :D :D :cool3: Quote
nane Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 historia Naszej kochanej Muni Ambra przyjechała do nas z Warszawy jako 3 miesięczny szczeniaczek :Dog_run: kochający jeść :sabber: od pierwszego wejrzenia zakochała się w Bałtyku :loveu: Munia od zawsze kochała zabawy :evil_lol: ale przyszedł czas na pierwsze papiloty :shithappens: i fochy Muni :obrazic: potem były wystawy które nie spodobały się naszej Ambrze tak jak byśmy tego chcieli :stupid: Munia skończyła 3 latka a my stwierziliśmy, że pora na pierwsze szczeniaczki w naszym domu :bigcool: które nie zawsze były dla niej wyrozumiałe :baddevil: po dzieciach Muńka zaczeła karierę w modelingu :B-fly: jako nasza domowa modelka ;) ale dla nas zawsze zostanie tą szaloną i rozczochraną Munią która kocha Morze, ptaki i motyle :painting: .jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
nane Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Agata_B napisał(a):Czekamy :D Ps. Masz hodowlę yorków? :D :D :cool3: tak;) Agata_B napisał(a):yorki śliczne :loveu: dziękujemy :oops: a tutaj link bo nasza Tanya załapała się na kronice i jest mendialna :cool3: http://ww6.tvp.pl/View?Cat=6555&id=497590 Quote
Pegaza Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witaj dawno mnie tutaj nie było :cool1: pozdrawiam nie wszystkie fotki mi wchodzą:mad: Quote
nane Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Pegaza napisał(a):Witaj dawno mnie tutaj nie było :cool1: pozdrawiam nie wszystkie fotki mi wchodzą:mad: ojej :-( ale to już chyba wina dogomani :mad: Quote
Recommended Posts