Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted

Zośka...wybacz :kiss_2: ...ale przez chwilę skojarzyłaś mi się z pawianem...one mają gołe kuperki...

:D :D ciekawe skojarzenie;0 jednak- trzeba przyznać- całkiem trafne :megagrin:

dzis dla Zosi wpłynęlo 15 zł deklaracji od yoana- i znów- DZIĘKUJE:)

• Upvote 1
Posted

Witajcie cioteczki, Najpierw ureguluje sprawy finansowe.

Dla Zosi wpłynęła deklaracja od nette- 10 zł :) DZIĘKUJE:)

również potwierdzam odbiór pieniążków z mojego bazarku ogłoszeniowego

http://www.dogomania.com/forum/topic/142798-og%C5%82oszeniowy-na-leczenie-zosi-vedycja-zako%C5%84czony-realizacja-zam%C3%B3wie%C5%84/page-9

uzbierało się 260 zł już zaksięgowane w poście nr 3 tego wątku:)

przelałam dziś kolejne 300 zł dla Zosi za październik i stan konta Zosi prezentuje się wyjątkowo dobrze, jesteśmy tylko ok. 7 zł na minusie! :)

MAM TEŻ NOWE WIEŚCI OD ZOSI:

"U Zosi wszystko ok, biega zadowolona po ogródku, sierść już fajnie jej odrasta, chociaż na zdjęciach tego nie widać, pozdrawiamy:) "

i zdjęcia:

IMAG0159.jpg

IMAG0295.jpg

IMAG0297.jpg

Posted

Dobrze, że jej sierść odrasta (chociaż faktycznie tego jeszcze nie widać) bo strasznie biednie się prezentuje i brakuje błysku w oczach. Cóż, starość jest kiepska.

Posted

Przekazuję swoją deklarację za wrzesień i październik. Ja też mam na dt taką starą suńkę ( Klusia z banerka u margoth137). Jej uśmiechnięty pychol i spokojny sen są bezcenne  

Posted

Przekazuję swoją deklarację za wrzesień i październik. Ja też mam na dt taką starą suńkę ( Klusia z banerka u margoth137). Jej uśmiechnięty pychol i spokojny sen są bezcenne  

dziękuje Ci serdecznie- 20 zł od Ciebie dziś wpłynęlo i zasiliło konto Zosi.

Ciesze się, że znalazła u Ciebie schronienie kolejna starowinka, oby i ona była zdrowa i znalazła DS:)

Posted

przesyłam nowe wieści od Zosi

U Zosi wszystko w porządku, pogoda dopisuje więc Zosia całymi dniami wyleguje się na słońcu, a jak widzi, że Paulina idzie z telefonem, y zrobić jej zdjęcia to zaczyna biegać jak szalona:) futerko też ładnie odrasta- tym razem już nawet widać to na zdjęciach:) same zobaczcie

IMAG0319.jpg

IMAG0317.jpg

IMAG0320.jpg

Posted

Zaglądam a tu cisza ;) Moja wpłata jeszcze nie doszła ? Głaski dla Zosieńki :)

witajcie- Aduś wpłynęły pieniązki od Ciebie- 25 zł :) dziękuje ślicznie! mam też nowe zdjęcia Zosi zaraz postaram sie wstawić :)

u Zosi wszystko w porządku- co zresztą doskonale widać na zdjęciach:) goła dooo..wcale nie przeszkadza w szaleństwach ogródkowych:)

IMAG0457.jpg

IMAG0448.jpg

IMAG0433.jpg

Posted

witajcie:) ja również bardzo się ciesze, że Zosia w coraz lepszej formie i futerko pięknie odrasta:)

dla Zosi wpłynęło 20 zł deklaracji od Dancik:) pięknie DZIĘKUJEMY:)