margoth137 Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 jak to moja babcia mawia ,,ładnemu we wszystkim ładnie''....:) 1 Quote
kiyoshi Posted October 1, 2014 Author Posted October 1, 2014 dziewczyny, na konto Zosi wpłynęla deklaracja od zachary- 25 zł. Bardzo dziękuje:) Quote
zachary Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Zośka...wybacz :kiss_2: ...ale przez chwilę skojarzyłaś mi się z pawianem...one mają gołe kuperki... Quote
kiyoshi Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Zośka...wybacz :kiss_2: ...ale przez chwilę skojarzyłaś mi się z pawianem...one mają gołe kuperki... :D :D ciekawe skojarzenie;0 jednak- trzeba przyznać- całkiem trafne :megagrin: dzis dla Zosi wpłynęlo 15 zł deklaracji od yoana- i znów- DZIĘKUJE:) 1 Quote
kiyoshi Posted October 4, 2014 Author Posted October 4, 2014 Witajcie cioteczki, Najpierw ureguluje sprawy finansowe. Dla Zosi wpłynęła deklaracja od nette- 10 zł :) DZIĘKUJE:) również potwierdzam odbiór pieniążków z mojego bazarku ogłoszeniowego http://www.dogomania.com/forum/topic/142798-og%C5%82oszeniowy-na-leczenie-zosi-vedycja-zako%C5%84czony-realizacja-zam%C3%B3wie%C5%84/page-9 uzbierało się 260 zł już zaksięgowane w poście nr 3 tego wątku:) przelałam dziś kolejne 300 zł dla Zosi za październik i stan konta Zosi prezentuje się wyjątkowo dobrze, jesteśmy tylko ok. 7 zł na minusie! :) MAM TEŻ NOWE WIEŚCI OD ZOSI: "U Zosi wszystko ok, biega zadowolona po ogródku, sierść już fajnie jej odrasta, chociaż na zdjęciach tego nie widać, pozdrawiamy:) " i zdjęcia: Quote
Yoana Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Dobrze, że jej sierść odrasta (chociaż faktycznie tego jeszcze nie widać) bo strasznie biednie się prezentuje i brakuje błysku w oczach. Cóż, starość jest kiepska. Quote
Bambino Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Przekazuję swoją deklarację za wrzesień i październik. Ja też mam na dt taką starą suńkę ( Klusia z banerka u margoth137). Jej uśmiechnięty pychol i spokojny sen są bezcenne Quote
kiyoshi Posted October 6, 2014 Author Posted October 6, 2014 Przekazuję swoją deklarację za wrzesień i październik. Ja też mam na dt taką starą suńkę ( Klusia z banerka u margoth137). Jej uśmiechnięty pychol i spokojny sen są bezcenne dziękuje Ci serdecznie- 20 zł od Ciebie dziś wpłynęlo i zasiliło konto Zosi. Ciesze się, że znalazła u Ciebie schronienie kolejna starowinka, oby i ona była zdrowa i znalazła DS:) Quote
kiyoshi Posted October 11, 2014 Author Posted October 11, 2014 przesyłam nowe wieści od Zosi U Zosi wszystko w porządku, pogoda dopisuje więc Zosia całymi dniami wyleguje się na słońcu, a jak widzi, że Paulina idzie z telefonem, y zrobić jej zdjęcia to zaczyna biegać jak szalona:) futerko też ładnie odrasta- tym razem już nawet widać to na zdjęciach:) same zobaczcie Quote
AgusiaP Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 no tak odrasta :) ale ten ogonek prześmieszny ma :) :) :) Quote
Ada-Vebby Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 A to łobuziak ta nasza Zośka ;) Ucieka przed aparatem... :) Moje psiaki robią tak samo ;) Quote
kiyoshi Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 witajcie:) dziś dla Zosi wpłynęło 20 zł od betka:) DZIĘKUJE:) Quote
Zofija Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Dziewczyny, przeprasza za offa, ale ZAPRASZAM na wątek wielkiego strachulca, z cieszyńskiego schroniska- Etny: http://www.dogomania...lik/?p=15841638 Może tym razem zdążę z pomocą. Quote
Ada-Vebby Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Zaglądam a tu cisza ;) Moja wpłata jeszcze nie doszła ? Głaski dla Zosieńki :) Quote
kiyoshi Posted October 21, 2014 Author Posted October 21, 2014 Zaglądam a tu cisza ;) Moja wpłata jeszcze nie doszła ? Głaski dla Zosieńki :) witajcie- Aduś wpłynęły pieniązki od Ciebie- 25 zł :) dziękuje ślicznie! mam też nowe zdjęcia Zosi zaraz postaram sie wstawić :) u Zosi wszystko w porządku- co zresztą doskonale widać na zdjęciach:) goła dooo..wcale nie przeszkadza w szaleństwach ogródkowych:) Quote
Yoana Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Już ślicznie dupina odrasta :) To samo miałam właśnie napisać :grins: Quote
Ada-Vebby Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Teraz nie goła tylko puchata dupina :) Quote
halszka Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 jak dobrze,że Zosia już szaleje i jest jej uroczy uśmiech na ostatnim zdjęciu :jumpie: tak trzymaj maleńka :kciuki: Quote
kiyoshi Posted October 25, 2014 Author Posted October 25, 2014 witajcie:) ja również bardzo się ciesze, że Zosia w coraz lepszej formie i futerko pięknie odrasta:) dla Zosi wpłynęło 20 zł deklaracji od Dancik:) pięknie DZIĘKUJEMY:) Quote
Recommended Posts