Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='paula_t']Zosinko, a tobie co się znowu stało? ;) Raz nie chcesz w domu, tylko cały czas na zewnątrz, a teraz na podwórko nie chcesz wyjść tylko cały czas w domu siedzisz:mdleje:[/QUOTE]

To jest właśnie nasza Zosia ;) Kobieta zmienną jest :)

Posted

cioteczki...mi się wydaje, że już lepiej 'w tą stronę' ;) takie zachowanie Zosi lepiej wróży na przyszłość i to mnie ogromnie cieszy.

na koncie Zosi pojawiło się 15 zł od yoanna- dziękuje cioteczko:D

Posted

[quote name='Ada-Vebby']Poleciała moja styczniowa deklaracja dla "napuszonej Zośki" :)[/QUOTE]

cioteczko, dziś przyszła Twoja deklaracja- bardzo, bardzo dziękuje!

czy wiecie, że właśnie mija rok jak znalazłam Zosię...czas leci tak szybko.
Mam wielką nadzieję, że to już końcówka jej pobytu w hoteliku (chociaż oczywiście dobrze jej tam:D )

a tak napisała Paulina
"u Zosieńki wszystko ok dalej sprawuje się całkiem ładnie już chyba straciła ochote na brykanie śmiejemy się tylko że jak jest ciepło Zosia pcha się do domu a jak zimno to ucieka na pole dziwna ta nasza Zosia pozdrawiamy"

bardzo mnie ciesz, że Zosia zrobiła się znacznie grzeczniejsza...bardzo trudno to zrozumieć, ale najwazniejsze, że tak jest:)

i jedno piękne zdjęcie

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-LNu35qMEmKg/Ute8_tUd3kI/AAAAAAAABSQ/wL8yGQwNAKw/w786-h508-no/DSCN5407.JPG[/img]

Posted

potwierdzam, że dla Zosi wpłynęło 30 zł spadku po Oskarze z tego watku
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246884-OSKAR-jamnikowaty-d%C5%82ugow%C5%82osy-PSI-IDEA%C5%81-znalaz%C5%82-wspania%C5%82y-DS!-powodzenia-%29?p=21799807#post21799807[/url]

a tak w ogóle to tez jestem ciekawa co u Zosiny, wszak zima, śnieg i mróz to jej żywioł;)

Posted

[quote name='Yoana']A jest u Was śnieg? Bo u nas "tylko" mróz :shake:[/QUOTE]

w Katowicach jeszcze wczoraj trochę śniegu leżało, więc myślę, że w Bielsku tez jest;)

Posted (edited)

[quote name='Yoana']A jest u Was śnieg? Bo u nas "tylko" mróz :shake:[/QUOTE]
Yoanna,jeśli tęsknicie z Ayshunią za śniegiem to zapraszam :) U nas i śnieg i mróz,uszy marzną....,ale cóż,"sory-taki mamy klimat " :):)

Edited by Ada-Vebby
Posted

[quote name='Ada-Vebby']Yoanna,jeśli tęsknicie z Ayshunią za śniegiem to zapraszam :) U nas i śnieg i mróz,uszy marzną....,ale cóż,"sory-taki mamy klimat " :):)[/QUOTE]

haha...miałam okazję przekonać się o tym 'klimacie' pociąg 3 godziny spóżniany...w dodatku 2 godziny podróży bez ogrzewania....
nikomu nie życzę:(

Posted

[quote name='Ada-Vebby']Yoanna,jeśli tęsknicie z Ayshunią za śniegiem to zapraszam :) U nas i śnieg i mróz,uszy marzną....,ale cóż,"sory-taki mamy klimat " :):)[/QUOTE]

Bardzo dziękuję za zaproszenie :Rose:, ale chyba pokibicuję wszystkim zaśnieżonym z daleka :evil_lol:

Posted

dziś wpłynęły dla Zosi deklaracje od Dancik za II oraz od Malwy za I i II. BARDZO DZIĘKUJE:)

cioteczki- będe szykować bazarek dla Zosi, jeśli ktoś chciałby dołożyć fancik będe wdzięczna!

Posted (edited)

i jeszcze nowe wieści od Zosi:D

Cześć u naszej Zosieńki wszystko w porządku sprawuje się całkiem dobrze tarza się po zmarzniętej trawie i jest cała happy pozdrawiamy

i zdjęcia

to jest the best :loveu:

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-6QzIJO99bD8/UuZfrOoXyrI/AAAAAAAABUs/Vm03uC03sQE/w651-h506-no/DSCN5466.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-90B_2-YQTRQ/UuZfrxq6umI/AAAAAAAABUw/Rs_soJN8JwA/w623-h506-no/DSCN5471.JPG[/IMG]

edit: wpłynęła też deklaracja od nette za luty:) dziękuje cioteczko:)

Edited by kiyoshi
aktualizacja