Jump to content
Dogomania

ZOSIA- 14 lat, nowotwór, zaćma, chore serce...ze mną na zawsze- MA DOM [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ada-Vebby']Zosia najzwyczajniej jest ciekawa świata :)Tylko żeby to się żle nie skończyło :( Kto wie,może poprzednio było podobnie..[/QUOTE]

no niestety...z Zosią nigdy nie mozna się nudzić:(
coraz to nowe pomysły:(

Posted

tez mam taką nadzieje...

tymczasem pare dni temu wrociłam do Polski, do moich rodzicow u ktorych zostawialam moja Gajusie i dowiedzialam sie, ze...
raz Gaja prawie wpadla pod samochod:(
raz uciekla na dzialkach:(
a raz mama ja zabrala do jakiejs kolezanki na drugi koniec miasta i Gaja uciekla z jej ogrodka...wszyscy szukali jej pare godzin, nawet straz miejsca...a ona przebiegla cale miasto i SAMA wrocila pod nasz blok:( :(
dramat:(

Zosia...Ty przy tym jesteś aniołem....

Posted

Dobrze, że tak to się skończyło. Teraz już będziesz ja miała pod swoimi skrzydłami to takie historie nie będą miały miejsca. Gaja pewnie "oszalała" ze szczęścia jak Cię zobaczyła :lol:

Posted

[quote name='Yoana']Dobrze, że tak to się skończyło. Teraz już będziesz ja miała pod swoimi skrzydłami to takie historie nie będą miały miejsca. Gaja pewnie "oszalała" ze szczęścia jak Cię zobaczyła :lol:[/QUOTE]

mam nadzieje:(
Gaja się ucieszyła na mój widok, ale chyba mocno przywiązała się też do mojego brata i na razie jest na etapie zagubienia:(

Posted

[quote name='kiyoshi']tez mam taką nadzieje...

tymczasem pare dni temu wrociłam do Polski, do moich rodzicow u ktorych zostawialam moja Gajusie i dowiedzialam sie, ze...
raz Gaja prawie wpadla pod samochod:(
raz uciekla na dzialkach:(
a raz mama ja zabrala do jakiejs kolezanki na drugi koniec miasta i Gaja uciekla z jej ogrodka...wszyscy szukali jej pare godzin, nawet straz miejsca...a ona przebiegla cale miasto i SAMA wrocila pod nasz blok:( :(
dramat:(

Zosia...Ty przy tym jesteś aniołem....[/QUOTE]

O matko dorze, że dopiero po powrocie się o tym dowiedziałaś...
Cieszę się, że te przygody Gaji tak dobrze się skończyły:) masz racje Zosieńka przy niej to aniołek :)

Posted

Dzisiaj wpłacam moją stałą deklarację za lipiec, sierpień i wrzesień.

Właśnie się zorientowałam, ze nie mam zapisanego konta.........poproszę o dane do wpłaty.

Posted

[quote name='MALWA']Dzisiaj wpłacam moją stałą deklarację za lipiec, sierpień i wrzesień.

Właśnie się zorientowałam, ze nie mam zapisanego konta.........poproszę o dane do wpłaty.[/QUOTE]

cioteczko, bardzo, bardzo Ci dziękuje... przesle dane na dniach

a jednocześnie przepraszam, że tak mało udzielam się na wątku:( to się wkrótce zmieni...
dziś wpłynęła wpłata od dancik za sierpień- WIELKA BUŻKA CIOTKO!
i więsci o Zosi od Paulinki:0

Cześć u Zosieńki wszystko ok narazie nie wariuje tylko czasem kąbinuje jakby tu uciec ale tylko wtedy jak nas nie ma w domu opowiadali mi teście) że jak wyjeżdżamy to biega jak zwariowana wzdłuż płotu i szuka dziury pozdrawiamy

w piatek/ sobote wrzuce zdjęcia;)

Posted

[quote name='Ada-Vebby']Poprostu Zosia nie lubi zostawać sama i już ;):)
Zresztą,który psiak lubi.. ;)[/QUOTE]

to prawda Aduś:0 Zosia widać przywiązała się do swojej 'rodziny zastępczej'
dobrze, że już nie drapie;)

Posted

[quote name='kiyoshi']to prawda Aduś:0 Zosia widać przywiązała się do swojej 'rodziny zastępczej'
dobrze, że już nie drapie;)[/QUOTE]

Całe szczęście :)oj na pewno się przywiązała skoro chce za nimi uciekać :) ta nasza Zosieńka:loveu:

Posted (edited)

dla Zosienki wpłynęło 15zł od yoanna:D
bardzo sliczne podziękowania cioteczko:)

przypomniałam sobie, że mam zaległe zdjęcia od Pauliny, więc wrzucam je teraz...

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-IYFZKu3zNLA/Uf4LLIJ_iQI/AAAAAAAAAgY/z_0nFHlMbQw/w412-h549-no/DSCN4340.JPG[/img]

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-KnNtQM8A4Lg/Uf4LM-TQAcI/AAAAAAAAAgg/0hB4UHLW_ZU/w412-h549-no/DSCN4344.JPG[/img]

Zosia to prawdziwa akrobatka:D

a dziś pewnie przyjdzie kolejna porcja informacji, jak starowinka się sprawuje;)

zaraz uzupełnie też 3 post o kolejną wpłatę za DT za sierpień- 300zł

Edited by kiyoshi
Posted

przesyłam kolejne wieści i zdjęcia Zosi
Cześć u Zosieńki wszystko ok, jak narazie dała sobie spokój z próbą ucieczki i nie sprawia żadnych problemów oby tak dalej (hahaha)pozdrawiamy

[img]https://lh3.googleusercontent.com/-inwl98pG9p8/UgIRHTvPVQI/AAAAAAAAAhM/t8Pc2Do6O1c/w594-h508-no/DSCN4376.JPG[/img]

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-lGSRA2lNGmQ/UgIRHV681XI/AAAAAAAAAhQ/5LWjHMloAmw/w677-h508-no/DSCN4379.JPG[/img]

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-1bpQWdUDr_g/UgIRHbjtjMI/AAAAAAAAAhU/Gq7AGmJe-tQ/w433-h508-no/DSCN4384.JPG[/img]

wpłynęły dla Zosi pieniązki od MALWA 30 zł za kolejne 3 miesiace, bardzo dziękujemy:loveu:

Posted

[quote name='paula_t']Ojjj Zosieńko, tak ci tam źle, że próbujesz uciec?:eviltong: Ty już chyba nie pamiętasz co było przed tym, jak ciotka kiyoshi cię znalazła;)[/QUOTE]

też myślę, że juz nie pamięta. Teraz rodzina Pauliny to jej świat...