Marycha35 Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Pomyslności Ludkowie:) A dla naszych ogonków kochanych, bezdomnych, samotnych takich legowisk życzę... Quote
Aimez_moi Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Lonio jest niesamowity to prawda......;) Quote
Marycha35 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 :) dziękujemy, Loluchna nasza:) A za czym kolejka ta stoi....???;) Quote
joaaa Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 No prawdę mówiąc, nie wiem. Może za możliwością siknięcia na te trawki. :cool3:. Quote
Marycha35 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Ups, za trawką znaczy się....;) I bardzo słusznie!!!;):);) Quote
piescofajnyjest Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 noworocznie sie przywitam z Laoskiem:) Quote
joaaa Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 I znowu Loluś. :loveu: Z wczoraj, było super światło. Quote
piescofajnyjest Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 caly czas nasz Laosek cos weszy i weszy..... Quote
Marycha35 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Ha, taki nos!!!! Kochany nasz grzybek w bardzo dobrej formie!!!!:) Quote
Aimez_moi Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 Fajny jest chlopak to fakt ale i towarzystwo niezle......:) Quote
piescofajnyjest Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 fajne towarzystwo to podstawa:) Quote
ania > Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 o co to chodzi z domkiem Laoskowym? :) Quote
asikowska Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 ania >;21810766 napisał(a):o co to chodzi z domkiem Laoskowym? :) Aniu może z domem dla Leona?:) bo chcemy mu poszukać hoteliku Quote
Mysia_ Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Kochani, Laos miał pojechać do innego hoteliku, ale pojechał do nowego domku we Wrocławiu :) Czekają go jeszcze badania, ale Pani Magda chce go oficjancie adoptować, wiec myślę, że można by było poprzenosić cześć deklaracji jeśli ktoś będzie chciał wesprzeć innego pieska np. Leonka :) Quote
Como Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Laos został w zeszłym tygodniu adoptowany :lol:.Prezeska fundacji,która wpłacała 300,00 zl mies.za pobyt Laosa w hoteliku zabrała go do swojego domu.Obecnie nazywa się Karlos.W sobotę miał robione badania krwi i usg.Tu niestety wielka radość miesza się ze smutkiem.Ma silne zapalenie pęcherza i to jest mały pikuś:-(.Ma nowotwór odbytu i jądra (chociaż wydawało mi się ,że był kastrowany).W tym tygodniu będzie miał rezonans i wizytę u neurologa.Przed Karlosem operacja .Bez niej jego życie nie długo by się z skończyło a z nią....Wierzę ,że wszystko będzie dobrze. Quote
joaaa Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 No własnie miałam napisać. ;) Ma mieć rehabilitację, chyba już zaczął. Miał jeździć na rehabilitację z hoteliku, tak mi powiedziała pani Magda, jak po niego przyjechała. A wylądował u niej w domu. Tu zdjęcie z FB: Ja mam kilka zdjęć z dnia wyjazdu, tylko muszę pozmniejszać. Quote
Mysia_ Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 ania >;20602125 napisał(a):Bjutko mysle ze mozna juz zaczac robic ogloszenia :) "Bylismy wczoraj u weta, prostata powiekszona ale nie ma dramatu. Jak na ten wiek i brak kastracji to raczej w normie. Zamowilam mu leki, kuracja 7 dniowa co 6 mies , koszt jednej serii ok 80zl. Podejzanie wyglada pecherz i woreczek zolciowy. Dostal caly zestaw lekow, jak podlacze skaner to wrzuce papiery z kliniki. Kontrola w piatek. Motoryka zdecydowanie sie poprawila, moglby jeszcze ze 2-3kg zrzucic, a z tym problemu nie bedzie bo grymasi przy jedzeniu jak francuski pieseczek. Oczko juz calkowicie zdrowe. O wylewie przypomina juz tylko lekko przekrzywiona glowka." uf, to chyba nienajgorsze wiesci. jeszcze dopytam co z tym pecherzem i woreczkiem. ps. snilo mi sie dzisiaj ze adoptowalam Laosa i swietnie sie dogadywali razem z moim, ba nawet ta dwojka zyla w przyjazni z kotami! ;) To ostatnia diagnoza kiedy był jeszcze u Furciaczkowej. Quote
joaaa Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Como']Laos został w zeszłym tygodniu adoptowany :lol:.Prezeska fundacji,która wpłacała 300,00 zl mies.za pobyt Laosa w hoteliku zabrała go do swojego domu.Obecnie nazywa się Karlos.W sobotę miał robione badania krwi i usg.Tu niestety wielka radość miesza się ze smutkiem.Ma silne zapalenie pęcherza i to jest mały pikuś:-(.Ma nowotwór odbytu i jądra (chociaż wydawało mi się ,że był kastrowany).W tym tygodniu będzie miał rezonans i wizytę u neurologa.Przed Karlosem operacja .Bez niej jego życie nie długo by się z skończyło a z nią....Wierzę ,że wszystko będzie dobrze.[/QUOTE] O kurcze, biedny Laos. Trzymam kciuki! Quote
joaaa Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Mysia_']To ostatnia diagnoza kiedy był jeszcze u Furciaczkowej.[/QUOTE] No tak, Gosia mówiła, że w styczniu trzeba będzie powtórzyć usg. Quote
Recommended Posts