Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 519
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki zbieram zbędne leki dla psiaków z innego wątku i otrzymałam od znajomych Karsivan:smile: 44 tabletki z datą do 2016 r. Czy przesłać to dla Laoska? Jeśli tak podajcie mi proszę na PW adres:smile:

Posted

zapytalam o Laoska, czekamy na wiesci :)

Marycha35 napisał(a):
Dziewczynki zbieram zbędne leki dla psiaków z innego wątku i otrzymałam od znajomych Karsivan:smile: 44 tabletki z datą do 2016 r. Czy przesłać to dla Laoska? Jeśli tak podajcie mi proszę na PW adres:smile:

dziekujemy bardzo :) wysylam adres hoteliku na PW

Posted

Dotarł adres, dzięki, w środę wysyłam medykament;). Dostałam jeszcze 29 tabletek Karsivanu, ale cholera do lutego 2013 roku. Pytałam weta, mówił, że do pół roku/ 7 miesięcy leki jeszcze spokojnie można podawać, wsadzę do koperty, najwyżej Dziewczynki wywalicie i już:) Zaznaczę na opakowaniu, że to ten przeterminowany. Ściskam naszego Przyjaciela serdecznie!!!

Posted

Gosia z hoteliku napisala ze po staremu, nic niepokojacego sie nie dzieje :) sierpien mieli troche "na wariata". jak bedzie miala wiecej czasu to beda nowe fotki :)

Posted

Żeby wznowić Laosowi i Bartusiowi tablicę, potrzebuję kodu pocztowego hoteliku i nazwy miejscowości... Dodali te dane do obowiązkowych i inaczej nie da się wznowić ogłoszenia...

Posted

Marycha35 napisał(a):
Wysłałam w piątek, prosiłam o szybką przesyłkę z potwierdzeniem:) Pani tak wyliczyła, że max do środy ma być wszystko na miejscu:)

poprosze pania z hoteliku zeby dala znac jak przesylka bedzie :)

Bjuta napisał(a):
Żeby wznowić Laosowi i Bartusiowi tablicę, potrzebuję kodu pocztowego hoteliku i nazwy miejscowości... Dodali te dane do obowiązkowych i inaczej nie da się wznowić ogłoszenia...

87-731 Waganiec

Posted

uzupelnilam rozliczenie. doszly wplaty od: asikowska, Lidia B., Bjuta, Alina, Aimez_moi, piescofajnyjest - dzieki serdeczne :) zaplacilam za hotelik za sierpien i wrzesien (bo dopiero teraz dostalam rachunki z hoteliku)