Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Podbijam!
Gdyby osoba chętna na tymczas potrzebowała wsparcia finansowego, to chętnie dołożę. Również podarauję małą wyprawkę w postaci obroży, smyczy i gryzaków oraz smaków.
Ares potrzebuje pomocy!

Posted

Melduje sie :) mam nadzieje ze poszcześci sie chłopakowi :) do dziś jeszcze jakies ogłoszenia sa na necie i dzwonią w sprawie Nerusia napewno bede wspominac o Aresku

Posted

biedny jest bardzo na tych fotkach. teraz zima, będzie mu bardzo trudno przetrwać w schronie. czy podesłaliście go do Nadziei Dobermana? Chociaż ogłoszą na swojej stronce i na FB.

Posted

Witam,
nie należę do wolontariuszy lub pracowników schroniska, więc szczegółów szukania pomocy dla Aresa niestety nie znam. Ares nie ma swojego Fanpage na FB, ale jego sytuacja jest promowana na FB przez Wolontariuszy i znajome im osoby (np. DogTeam).
W razie poważniejszego zainteresowania, proponuję kontaktować się najlepiej ze schroniskiem: http://legnica.eschronisko.pl/strona/menu/33 .

Posted

cioteczki od dobermanów już o Aresie wiedzą i dom chętny mają ;) tylko ciut więcej info nt jego zachowania nam potrzebne żeby potem dymów z suką rezydentką nie było :)
z wolontariuszami jestem w kontakcie.

Posted

właśnie dostałam informację, ze ARES został adoptowany ze schroniska.
z jednej strony super, ze już nie siedzi w boksie ale z drugiej... nie wiemy jako to dom :(

oby trafił dobrze i już do końca życia był szczęśliwy!

Posted

[quote name='Klementynkaa']właśnie dostałam informację, ze ARES został adoptowany ze schroniska.
z jednej strony super, ze już nie siedzi w boksie ale z drugiej... nie wiemy jako to dom :(

oby trafił dobrze i już do końca życia był szczęśliwy![/QUOTE]
Schronisko ma chyba co świętować, bo dzisiaj zaadoptowano 3 psy. Niech się chłopakom powodzi w nowych domkach i niech Ares szybko wraca do sił :)