Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiosenka']Chyba chodzi o Czarnego kota, ale od 10 jest czynna.[/QUOTE]

Czarny Kot na pewno od 10:00 To jest przy Umińskiego. Słuchajcie w razie czego to dzwońcie do Pana i później wyjedzie. Umówcie się z nim. On ma dzień wolny i powiedział, że każda godzina mu odpowiada. Ja rano chyba nie dam rady zajrzeć wcześniej jak koło 10. Zanim wypuszczę swoje, posprzątam, potem leki jednej i drugiej ,karmienie psów i moje leki w odstępach czasowych i śniadanie i znowu sprzątanie.

Biały robi wrażenie, mały przy bliższym poznaniu zyskuje. Teraz wybierając między nimi wybrałabym dropsika. Z tego białego też przylepa chodzi krok w krok jak za panią matką

Posted

Basiu napisałam do Tundry w sprawie bezłapka. Właśnie odpisała. Prosi o zdjęcia i informacje o nim. Pisze, że u nich też już trudniej z adopcjami. Jak będziemy miały u niej zaklepaną pomoc, to śmielej go będzie można wyciągnąć. Jeżeli nie znajdzie się dom w Polsce to pojedzie tam.

Posted

[quote name='enia']Czyli bezłapek gdzie miałby jechać??
ja mam 2 transportery ale w Krakowie, i jeszcze nie wróciły do mnie....[/QUOTE]

Eniu jeżeli tundra się zgodzi to będzie dla nas takim zabezpieczeniem. Biorąc bezłapka na DT trzeba się liczyć, że może nie pójść do adopcji. Trudno znaleźć dom dla zdrowych, fajnych piesków to w tym wypadku może żaden dom się nie trafić. Wtedy pojedzie do adopcji do Niemiec. Z Tundrą pracowałam już wiele razy i wiem jak działa.

Transportery już mogliby nawet pocztą przesłać. Są tutaj potrzebne.

Posted

Jeśli te dwa mikrusy mają DT, to Wanda pożycz swój transporter, a ja go odbiorę w Warszawie...szkoda by nie pojechały tylko ze względu na brak klatki :)

Posted

Dziewczyny nie mogę znaleźć z necie strony anie telefonu do tego lecznicy na Umińskiego żeby zapytać o transporterek.

Wiosenka jeszcze się nie odzywała niestety

Posted

[quote name='enia']Jeśli te dwa mikrusy mają DT, to Wanda pożycz swój transporter, a ja go odbiorę w Warszawie...szkoda by nie pojechały tylko ze względu na brak klatki :)[/QUOTE]

Enia ja mam koci, ale on został w Dobrzanowie, bo Anetka przewozi w nim swoją kotkę.
Próbuję tutaj załatwić, ale taż koci. Może mi podrzucą.

[quote name='Atomowka']Dziewczyny nie mogę znaleźć z necie strony anie telefonu do tego lecznicy na Umińskiego żeby zapytać o transporterek.

Wiosenka jeszcze się nie odzywała niestety[/QUOTE]
To czekamy
Ja mogę zadzwonić tam , ale jeżeli nikt nie przesunął u Pana godziny to mógł już wyjechać
[quote name='enia']a o której pan jedzie po Szarusia?[/QUOTE]
Pan ze mną umówił się koło południa. Pisałam, że jak co to niech dziewczyny dzwonią do Niego i przesuną godzinę na później. Czy ktoś dzwonił, bo jak nie to już mógł wyjechać.

Posted (edited)

Dziewczyny ja dzwoniłam do Pana ale nie odbierał, potem byłam u dentysty. Teraz się dodzwoniłam i jest już w drodze, poza Warszawą, będzie u Ciebie za jakieś 1,5 godzinki ( jak trasa będzie ok). Nie wiem mam nadzieję,że coś się uda załatwić.
A z kartonu takiego większego one by wyłaziły? Bo może by sobie smacznie spały?

Dziewczyny dzwoniłam do mnie Wiosenka nie da rady wziąć szczyla na DT od niedzieli
Nie wiem co w związku w tym, ja na długie DT go nie wezmę, do niedzieli mogę mieć dwa gnojki ale co dalej?

Edited by Atomowka
Posted

[quote name='wanda szostek']Basiu napisałam do Tundry w sprawie bezłapka. Właśnie odpisała. Prosi o zdjęcia i informacje o nim. Pisze, że u nich też już trudniej z adopcjami. Jak będziemy miały u niej zaklepaną pomoc, to śmielej go będzie można wyciągnąć. Jeżeli nie znajdzie się dom w Polsce to pojedzie tam.[/QUOTE]
Super, walczymy o maluszka.

Posted

[quote name='Atomowka']Dziewczyny ja dzwoniłam do Pana ale nie odbierał, potem byłam u dentysty. Teraz się dodzwoniłam i jest już w drodze, poza Warszawą, będzie u Ciebie za jakieś 1,5 godzinki ( jak trasa będzie ok). Nie wiem mam nadzieję,że coś się uda załatwić.
A z kartonu takiego większego one by wyłaziły? Bo może by sobie smacznie spały?

Dziewczyny dzwoniłam do mnie Wiosenka nie da rady wziąć szczyla na DT od niedzieli
Nie wiem co w związku w tym, ja na długie DT go nie wezmę, do niedzieli mogę mieć dwa gnojki ale co dalej?[/QUOTE]Ale od niedzieli go znajomi wezmą?

Posted (edited)

No właśnie wiosenka powiedziała,że nie dadzą rady więc teraz nie wiem co z tym drugim maluchem, do niedzieli ja mogłabym jakoś dwa wziąć ale co potem? Jak żaden domu nie zjadzie do tego czasu?

Edit; Państwo już są u Wandy:)
Zabierają Szarusia i Dropsa, biały szczylek musi zostać bo nie ma co z nim zrobić niestety

Edited by Atomowka
Posted

[quote name='Atomowka']No właśnie wiosenka powiedziała,że nie dadzą rady więc teraz nie wiem co z tym drugim maluchem, do niedzieli ja mogłabym jakoś dwa wziąć ale co potem? Jak żaden domu nie zjadzie do tego czasu?

Edit; Państwo już są u Wandy:)
Zabierają Szarusia i Dropsa, biały szczylek musi zostać bo nie ma co z nim zrobić niestety[/QUOTE]
Matko jedyna przecież nie może wrócić do schronu, to wyrok śmierci...
Cioteczki błagam pomyślcie, karma i wet zapewnione.

Posted

[quote name='enia']nie damy mu wrócić do schronu, szukamy DT!!![/QUOTE]
[B]Elik dzwoniła do Wandzi ,prosiłam,żeby zapewniła Wandzię,że szukamy i,że pieniądze na potrzeby maluszka wyślę.
Dziewczyny szukajcie domku dla piesia.
[/B]

Posted

[quote name='Atomowka']Ja nie podejmę sie opieki nad dwoma szczylami i dzieckiem. Awaryjnie kilka dni tak ale nie ma dłużej. Nic innego nie wymyśle niestety[/QUOTE]
Bierzesz Dropsa to bardzo dużo:):) I juz nie dziękuję:)

Posted

Dziewczyny Ritafi i Dogo07 skontaktujcie się z elik, bo moje transportery Ela wyśle mi z Krakowa pocztą.
Ciekawe jak Szaruś zareagował na nowych państwa :) strasznie jestem ciekawa.