Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę mi się na psoty zebrało :) Bo chociaż jestem niemłody (no chyba, że duchem), to jeszcze całkiem figlarny ze mnie typek :)
Jak zwykle moc uścisków,
Wasz Załupcio!

Posted

Lena84 napisał(a):
Załupcio to cudowny 12 latek :) Ale serce jak dzwon :) A jak kochać potrafi...

ale na 12 kawalera to ma sliczne zabki no i ma widac swietny zawsze chumor

Posted

podrzucę, żal mi chłopaka, ogólnie przez wydarzenia okropne z innego wątku to mnie ogarnia taki żal, że tyle psów niekochanych w zimnych boksach w całej Polsce. Wyć się chce

Posted (edited)

zakonna napisał(a):
podrzucę, żal mi chłopaka, ogólnie przez wydarzenia okropne z innego wątku to mnie ogarnia taki żal, że tyle psów niekochanych w zimnych boksach w całej Polsce. Wyć się chce
Czlowiek jest bezsilny.Tak by bylo wspaniale zeby senior w zwiazku ze swoim wiekiem grzal kosteczki w cieplym pomieszczeniu

Edited by xxxx52
Posted

Robimy co w naszej mocy, żeby Załupcio odnalazł wreszcie swoich "Człowieków" :) Gdyby moje psiaki potrafiły zaakceptować nowego członka stada (a nie potrafią :(, to Załupcio już grzałby się u mnie! On i jeszcze kilka psów z Przytuliska w Śmiglu, gdzie pomagam. A może to i lepiej, że nie potrafią, bo miałabym w domu całą psiarnię! I tak mam 4 kochane kundelki, w tym jednego z cukrzycą...
Ehhh, dlaczego aż tyle bezdomności???

Posted

Witajcie drodzy internauci i człowieki, którym los bezdomnych zwierząt nie jest obojętny!
Od jakiegoś czasu jestem mieszkańcem schroniska w Gaju. Nie jest mi tu tak zupełnie źle... Opiekują mną się takie dobre człowieki, którzy nazywają siebie "wolontariuszami", mam co jeść i gdzie spać... Człowieki mówią, że jestem wesołym psim staruszkiem, o przyjaznym usposobieniu i bogatym wnętrzu (tylko nie bardzo wiem, jak to moje wnętrze zobaczyli:p Zrobili mi ogłoszenia, tłumaczą, że jestem zaszczepiony i odrobaczony, że jestem grzeczny i w ogóle... Że powinienem mieć swojego osobistego człowieka, ciepły dom i posłanie. Razem szukamy tego człowieka i wierzymy, że kiedyś mnie znajdzie i pokocha...

Może to właśnie Ty jesteś tym człowiekiem? Jeśli tak, to dzwoń do Karoliny 510926771, lub pisz EMILE, EMALIE (yyyyy, czy coś w tym rodzaju) do Leny ([email protected]).

Załupkowe buziaki dla Was Człowieki!