Seaside Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 może w końcu znajdzie się człowiek który da mu dom .... :( Quote
Poker Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 czy Makary nadałby się do pilnowania posesji?Oczywiście nie na łańcuchu?Jak do kotów i teraz do psów i dzieci? Quote
Seaside Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Myślę, że nadalby się ale to pytanie trzeba zadać Karolinie - wprawdzie nie bywa teraz za często w schronisku ale zna go najlepiej :) Z psami walczył trochę, ale w tych warunkach to zrozumiałe. Po ustaleniu hierarchi w grupie - jest już spokój. Testu na kota chyba nie było ;) Quote
magda z. Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Karolina mi mówiła, że nie wiadomo skąd psiak jest, więc cięzko ocenić, wtedy chodziło o zachowanie w mieszkaniu. Trudno wyrokować, ale np. mój psiak po pobycie w schronisku ma niesamowity instynkt nawet do pilnowania mieszkania, bo po każdym spacerze sprawdza wszystkie pomieszczenia, nawet w ciągu dnia robi sobie takie obchody. Warto byłoby próbować:roll: Quote
Seaside Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Na podwórko byłby jak znalazł :razz: Quote
magda z. Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 zaraz nuniek dostanie odświeżoną aukcję na allegro, wpiszę, że jest wielkości owczarka w tytule, niech przyciąga potencjalnych fanów ON-ków:cool3: Quote
magda z. Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Makarek w górę!!!!!!!!!!!!! Jolu mojej ciotce zeszła kotka, już jej powiedziałąm, że jakby chciała nowego kociaka to jej pomogę szukać:razz: Quote
Seaside Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Makary nie leń się i wskakuj na 1!!!! szkoda, że teraz mamy takie okrojone wieści :( A ja już 3 aukcje na allegro zrobiłam dla psiaków :B-fly: :B-fly: (ale ze mnie chwalipięta :oops:) Quote
Jola_K Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 magda z. napisał(a):Makarek w górę!!!!!!!!!!!!! Jolu mojej ciotce zeszła kotka, już jej powiedziałąm, że jakby chciała nowego kociaka to jej pomogę szukać:razz: pomoz jej znalezc jakiegos biedaka z ulicy, schronu itp dla jej poprzedniego kicorka ['] :( Quote
magda z. Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 tak też pomyślałam, jak już się zdecyduje na poszukiwania to dam znac, bo Ty w tematyce kotów jesteś lepsza ode mnie:cool3: Quote
magda z. Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 ja mu wpisałam ,że jest duży jak ON w tytule to ma dużo więcej wejść:cool3: żeby tylko jeszcze ktoś zechciał go adoptować:( Quote
magda z. Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 niestety nikt nie pisze nic i chyba nie dzwoni też do karci:( Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 mam nadzieje ze w koncu cos ruszy :( :( Quote
terra Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Musi znaleźć domek i tak na pewno będzie. Makary czeka na swojego człowieka! Quote
Cekinka13* Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 podnosze..!!!:cool1: te psy czekają..... właśnie na Ciebie!!!! Quote
magda z. Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 dzięki cekinka za odwiedziny u makarego:lol: Quote
Recommended Posts