Seaside Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 23 marca został dostarczonydo schroniska w Jeleniej. Psy w jego klatce od razu wyczuły słabszego :( Jest atakowany i niesamowicie zrezygnowany !!!!!!!! :placz: :placz: Makarek - pies, ok 3lat, duży, maści wilczej, gęsta sierść. KLATKA nr 7 On długo nie wytrzyma, w tej klatce są agresywne psy :( Błągamy o pomoc w znalezieniu domu tymczasowego :placz: :placz: :placz: :placz: Tel do Karci naszej wolontariuszki w Jeleniej 604 69 81 48 PILNEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! Quote
magda z. Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja mu popołudniu allegro założę, musi szybko wyjść, jest piękny:placz: :placz: :placz: Quote
Jowita Poznań Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 tez uwazam ze piekny. domku domku znajdz sie :placz: Quote
magda z. Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Na pewno ktoś Cię pokocha:-( :-( :-( taki miś piękny:placz: Quote
Jola_K Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ogromnie smutny, serce peka jak sie na niego patrzy :( Quote
Dorothy Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Makary jestes przepiekny, tylko ten smutek... Quote
magda z. Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=182977088 Już jesteś misio na allegro Quote
Poker Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 cudownie,że jest na Allegro,bo on jest cudowny,tylko taki zrezygnowany, te jego oczy :placz::placz: Quote
Seaside Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 smutas, nie lubią go kumple chyba, ale tak bywa w schronisku. Musimy się sprężać :( Quote
magda z. Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Mam nadzieję, ze się uda za pierwszym razem. Pozwoliłam sobie skopiować niektóre rzeczy stąd, powinny przemówić:-( Quote
magda z. Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Trzymaj się u góry, odwiedzin na allegro masz więcej niż dziadziuś Nestor. Quote
magda z. Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Właśnie odpisałam na maila osobie z Łodzi, która zapytała się czy byłaby możliwość przewiezienia tam psiaka. Napisałam, że tak i pomyślałam o amstaffce, bo to by było po drodze-tak myślę. Jeśli nie to proszę o korektę. Quote
Seaside Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 ?????????????? nie wierzę - czy to potencjalny domek???? Coś więcej napisał oprócz transportu????? Musimy wiedzieć więcej, żeby ciapciaka gdzieś nie wpakować :oops: :oops: Ale by było, taka szybka akcja :) Trzymam kciuki za dobry domek !:loveu: :loveu: Quote
piwow Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Witam! niestety wlaśnie dostałem e-mail od zainteresowanej dziewczyny z Łodzi, w którym pisze że bardzo jej przykro ale rodzice wzieli już dzis psiaka ze schroniska... Przykro mi, może jutro mu się powiedzie:-( Quote
Seaside Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 trudno, bliżej mieli, a dziewczyny mają ok 600 psów w łódzkim schronisku, wystarczy dogo przejrzeć :( Ehhh Makarek, co z tobą będzie... Karciu jak tam?? radzi sobie??? A poza tym to witamy piwowa na dogo :cool3: Quote
piwow Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dziękuje za miłe powitanie;) Przykro mi tylko że pierwsze wejście z taką wiadomością, pozdrawiam!! Quote
Seaside Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 masz szansę się zrehabilitować :evil_lol: Żartuję oczywiście - przecież nie my odpowiadamy z adecyzje innych :) Makarku mam nadzieję, że się nie spóźnimy :( Quote
magda z. Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Niuńku na górę wracaj i trzymaj się tam mocno:placz: Quote
Recommended Posts