ajlii Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 [quote name='Alojzyna']problem rozwiązany :)[/QUOTE] To dobrze :) Ja mogłam pomóc, ale mieszkam jednak kawałek od Łodzi. Quote
bea100 Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 Dziękuję za pozdrowienia :loveu: Ślę najsieplejsze pozdrowienia! Naprawiam się dzielnie ;) Jestem dzisiaj przelotnie ale od 3-go lipca powinnam już wrócić na stałe :) Dzisiaj szybciutko tylko uaktualniam rozliczenie Suzki na 1 str. Quote
barb Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Niestety nie mam żadnych mailowych zapytań o Su :shake: W ogóle o żadnego psa :shake: Quote
barb Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 magdyska25 napisał(a):Barb to tak jak u mnie...masakra jakaś... Takiej ciszy jeszcze nie było. Quote
Macia Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Jak tam u Suzanki? Domyślam się, że z ogłoszeń cisza? Quote
barb Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 Macia napisał(a):Jak tam u Suzanki? Domyślam się, że z ogłoszeń cisza? Z tych aktywowanych na mnie - niestety cisza. :shake: Pewnie się powtorzę ale o żadnego oglaszanego psiaka nie mam zapytania.:shake: Takiej ciszy nie pamiętam.:shake: Quote
magdyska25 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 u mnie niestety też w sprawie Suzanki cisza... Quote
missiaa Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 To ponawiam propozycję o nowe zdjęcia do ogłoszeń, widocznie te są dla ludzi mało atrakcyjne. ajlii cykniesz jej kilka fotek na trawie, może jakieś przy człowieku jak Ci się uda. Może nowe zdjęcia przyciągną uwagę. Quote
krakowianka.fr Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 jedni z naszych sasiadow mysli o daniu Su domu, moze DT na razie, w Krakowie. Bylby to BDT. Znam ich od urodzenia. Zainteresowali sie nia juz jakis czas temu i chca ewentualnie pomoc. Su jest gdzie dokladnie teraz? rozumiem, ze w jej skarbonce sa pieniadze (to rzadkosc na dogo), wiec moznaby ewentualnie pokryc z tego transport? Quote
bea100 Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 (edited) krakowianka.fr napisał(a):jedni z naszych sasiadow mysli o daniu Su domu, moze DT na razie, w Krakowie. Bylby to BDT. Znam ich od urodzenia. Zainteresowali sie nia juz jakis czas temu i chca ewentualnie pomoc. Su jest gdzie dokladnie teraz? rozumiem, ze w jej skarbonce sa pieniadze (to rzadkosc na dogo), wiec moznaby ewentualnie pokryc z tego transport? Pieniądze w przypadku Suzki nie są aktualnie problemem- odetchnęłam finansowo już a suczka ma na wszystko, ma też faktycznie dość pełną skarpetkę na dogo z której nie jest i nie było nigdy pobierane na hotelowanie jej czy transport z jednego DT do drugiego :) Wybieram się niedługo do ajlii w odwiedziny do Suzki- muszę jeszcze tylko wydobrzeć po szpitalu- bliskość ode mnie >to między innymi było powodem transportu Su i zmiany DT. Su jest zdrowa (jedynym problemem na dzisiaj jest to by przytyła, mamy na uwadze zmianę karmy) i adopcyjna. Czeka teraz na DS. Dzięki krakowianka.fr ale nie chciałabym zmieniać Suzce miejsca pobytu dalej ode mnie, no chyba, że byłby to sprawdzony wcześniej i wybrany DS...ale Ty piszesz chyba raczej o BDT...a może (skoro ludzie zaufani) byłaby szansa u Nich jednak na DOM STAŁY? Może wyślesz mi kontakt (telefon) to chętnie porozmawiałabym o Suzce z Twoimi sąsiadami? Edited July 4, 2013 by bea100 Quote
bea100 Posted July 4, 2013 Author Posted July 4, 2013 missiaa napisał(a):To ponawiam propozycję o nowe zdjęcia do ogłoszeń, widocznie te są dla ludzi mało atrakcyjne. ajlii cykniesz jej kilka fotek na trawie, może jakieś przy człowieku jak Ci się uda. Może nowe zdjęcia przyciągną uwagę. Przy kłopotach ajlii transferowych itp nowe zdjęcia mam obiecane na płytce- jestem umówiona, że jak się wkrótce wybiorę do ajlii i Suzki to je odbiorę :) Quote
krakowianka.fr Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 mozliwe, ze i wzieliby ja na DS, podeslesz mi twoj telefon? pozdr SUniasta Quote
bea100 Posted July 12, 2013 Author Posted July 12, 2013 krakowianka.fr napisał(a):mozliwe, ze i wzieliby ja na DS, podeslesz mi twoj telefon? pozdr SUniasta O, jest jednak taka szansa? :multi: Dzisiaj wróciłam do kompa i już masz pw Quote
bea100 Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 Zaczynamy podawać Suzce nową karmę Bosha Mobility, mamy nadzieję, że nasza szczupła panna nabierze ciałka :) Został też zakupiony dla Su zestaw aminokwasów Amino75. Kanemaster jej służył, Suza ma piękną, błyszczącą i mięciutką sierść i czuje się znakomicie ale jednak powinna nam nieco przybrać na wadze, no oczywiście bez przesady ;) Quote
barb Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 bea, przedłuzam ogłoszenia Suzanki, w miarę jak przychodzą powiadomienia z portali. A co w sprawie potencjalnego domku , o ktorym pisala krakowianka ? Były już jakieś rozmowy , jeśli mozna spytać? Quote
bea100 Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 Dziękuję za wznawianie ogłoszeń, ja też swoje podbijam. Ale nie było żadnego z nich telefonu jak dotychczas. Na tym stanęło, że podałam krakowianka.fr swój numer telefonu i czekam :) Quote
bea100 Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 Dostałam dzisiaj mailem aktualne zdjęcia bawiącej się Suzki, sama nie umiem zdjęć zamieszczać na dogo- kto pomoże i poda mi maila, to wyślę? Quote
Macia Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='bea100']Dostałam dzisiaj mailem aktualne zdjęcia bawiącej się Suzki, sama nie umiem zdjęć zamieszczać na dogo- kto pomoże i poda mi maila, to wyślę? Podeslij do mnie: [email protected] Quote
bea100 Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 Zdjęcia są fajowe, nie najlepszej jakości ale to tak dobrze zobaczyć wesolutką i uśmiechniętą Suzkę! Maciu- serdecznie dziękuję za pomoc, już wysłałam :) Quote
magdyska25 Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 ślicznie się rozkokosiła, aż miło popatrzeć :) Quote
Recommended Posts