Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='katarzyna09']Z bazarku: Zabaweczki,ceramika i wiele ciekawych książek dla Sokołka i Suzanki do 30.03 do 21.00

mam dla Suzki 250.35,-
;)
Już wysyłam ajlii pieniążki.
To racja- udał się ten bazarek nam, udał :multi:Dziękuję kochana za piękne poprowadzenie i dodane fajne fanty :loveu:

Suzanka została zabezpieczona na czas mojej nieobecności w grosz i mogę odetchnąć nieco :)

Edited by bea100
Posted

Przed moją operacją zobaczę ajlii, Jubu i wszystkie kochane zwierza u Nich. To takie dla mnie ważne! Mam potwierdzenie, że jutro ok 11-tej koleżanka mnie tam zawiezie, tak się cieszę :multi:

Posted

Chwilę mnie nie było u Suzanki z powodu...operacji (zupelnie nieprzewidzianej) ale teraz będę zaglądać i mocno trzymać kciuki za odzew na ogłoszenia. Mam nadzieję, że wizyta u Su udala się.

Posted

Witaj barb, mam nadzieję, że wróciłaś do Nas zdrowiutka czego Ci najserdeczniej życzę :)

Wizyta się bardzo udała :)
Widziałam dzisiaj Suzkę. I dzięki Ci ajlii :)
Tak na gorąco: Suza jest pięknie błyszcząca, jeszcze jest szczupluteńka, ale nie nazwałabym ją już chudzinką ;).
Jest w doskonałej formie.
Po paru sekundach przyszła do pokoju i usiadła obok mojego krzesła, długo ją głaskałam. To taka kochana suńka. I śliczna. I sama łagodność.
Jest uprzejma dla innych psów, jako pies domowy jest ogromnie grzeczna. Delikatna taka nadal i wrażliwa i subtelna (i taka pewnie pozostanie już ale ja od ogarków, więc znam takie usposobienie)- wg mnie jest już jak najbardziej gotowa do adopcji :).
Ogłoszenia chodzą. No tylko, gdzież ten domek dla Niej?

Posted

No i jeszcze jedna ważna sprawa:
ustaliłam pewne sprawy i zdecydowałam, że osobą decydującą o Su na czas mojej nieobecności zostanie ajlii (także jeśli chodzi tutaj o rozliczanie Suzy o co Ją proszę).
Mam wielkie zaufanie i wiem, że suńka jest w doskonałych i doświadczonych rękach u dwojga wyjątkowych Ludzi.
Jeśli zgłosi się DS, wiem, że ajlii podejmie słuszną i wyważoną decyzję- ma doświadczenie w adopcjach.

Dobrze tam Suzance, ten dom i to miejsce jest wyjątkowe.
Ogrom pracy wykonany. Widziałam Suzkę o spokojnych oczach a to nigdy nie kłamie- i za to wielkie dzięki dla ajlii i Jubu!

• Downvote 1
Posted

Lida napisał(a):
Dziś wpłaciłam 50 zł dla SU

Najserdecznie Ci dziękuję i za to dziękuję, że trwasz przu Su
:loveu:

Oska1983- mój głos został oddany :)