psi Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Iwo wita :) Duży robi kanapki, pakuje je do torby, chwila chyba coś mu się godzinowo pomyliło to nie ranek tylko noc :-o o Boże co nowego ma mnie spotkać :roll: poszedł.....cicho wszędzie głucho wszędzie co to będzie co to będzie :roll: TNIEMY komara z Lolką i....no wreście trochę późno, bo to środek nocy i nie ładnie tak budzić dobre duszyczki :mad: ale cóż ....o Boziu kochana mały człowiek na horyzoncie :multi: jak ja się cieszę :multi: wycałowałem Go obskoczyłem, łapeczki swe śmierdzące na szyje mu zarzuciłem (bo to mały człowiek jest :eviltong: więc sięgam) radości nie było końca :loveu: ale ale ktoś tam jeszcze się gramoli to Duża :mad: cholera jak ją zobaczyłem to i złość mi na nią przeszła i też ją wycałowałem i obskoczyłem :loveu: a niech wie,że nie mam żalu i pamiętliwy też nie jestem :eviltong:.Oczywiście spałem na swoim miejscu (na łóżku dużych) było ciaśniej bo duża wróciła ale ja nie wymagający jestem swoje "kosteczki" umiem dopasować do anatomii człowieka :lol:. Powiem Wam coś jeszcze [B]ZOSTAJĘ[/B] na zawsze u [B]DUŻYCH[/B] :multi: mam swój [B]KĄT[/B] na ziemi :multi: i kawałek [B]KANAPY[/B] :eviltong: obiecali mi,że będą o mnie dbali i kochali i że już mnie nikomu nie oddadzą :loveu: ahhh teraz to już mogę spokojnie iść spać i nie martwić się,że duża znów coś głupiego wymyśli....:mad: Duża na DT się nie nadaje heheheh :eviltong: I tym oto sposobem Iwcio ma swój domek,rozkochał Nas w sobie :) Quote
Vicky62 Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Iwo, wspaniała wiadomość ...bardzo, bardzo sie cieszę,że masz swoj [B]kąt[/B] na ziemi i wspaniałych [B]DUŻYCH[/B]...bo to była ich decyzja :-) Quote
blanka xd Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Cieszę się bardzo, że Iwo zostaje :multi: Swoją drogą po cichu myślałam od początku, że może by został. :cool3: Quote
kaszanka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ekstra wiadomość o Iwo :) SUPER, nigdzie lepiej by nie miał, a na dodatek ta laseczka przy boku ;) Quote
joanna83 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ula bardzo się cieszę, że Iwo znalazł u Ciebie swoje miejsce. Oczywiście też się poryczałam czytając Twój wpis, ale u mnie to standard ;) I żeby nie było tak kolorowo to Muszka drohiczynianka wraca z adopcji po ponad roku :( Pilnie, na wczoraj szuka DT, bo pan grozi,że oddam ją do schronu lub im ucieknie... Muszka jest maleńka, waży tylko 5,5 kg. Oto ona: [IMG]http://img585.imageshack.us/img585/1959/001en.jpg[/IMG] [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/3969/006xz.jpg[/IMG] Quote
Guest monia3a Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Teraz to waży pewnie nieco więcej bo jest zbyt duża i trzeba ją odchudzić ;) Quote
joanna83 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='monia3a']Teraz to waży pewnie nieco więcej bo jest zbyt duża i trzeba ją odchudzić ;)[/QUOTE] To fakt, ale dokładnie pamiętam, że wazyła 5,5 kg jak szła do adopcji, a bardzo szczuplutka też nie była ;) Quote
yup Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 właśnie przyszedł do mnie starszy Pan i powiedział, że ktoś wywalił szczeniaki pod sklepem przy rondzie w Grabówce...może któraś z Was będzie w okolicach i zobaczy czy faktycznie tam są? ja nie mogę się ruszyć z pracy:( Quote
jaanna019 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ojej ja też nie mogę się ruszyć z pracy, może ktoś pracuje w pobliżu? A który to sklep? Tylko jeden jest w Grabówce? Quote
gawronka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Co za ludzie?! :angryy: A za pół roku pewnie to samo... Quote
dreag Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='gawronka']No i pobeczałam się...:loveu:[/QUOTE] To żeby Ci było raźniej - ja też:) No tak... suczki..., tyle z nimi kłopotu, co pół roku cieczka.. A na propozycję strylki takie oburzenie... Cała nasza rzeczywistość:angryy:! Quote
Guest monia3a Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 A kto zawiózł te szczeniaki do schroniska, przyznawać mi się tu :mad: Sznaucerka dziś została zabrana ze schroniska i pojedzie do DT. Dziewczyna wpadła w depresję, zachowuje się jak autystyczne dziecko :-( jest zamknięta w sobie, bez kontaktu, echhh Quote
jaanna019 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Ale do którego schroniska pojechały? bo to chyba schronisko w Kolnie. Quote
Guest monia3a Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Do naszego. Szczeniaczki są bardzo maleńkie mieszczą się na jednej ręce, mają z 7 tygodni. Śliczne kluseczki. Quote
joanna83 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [B]Monika[/B] poszukaj zdjęć Muszki. Chce podmienić w Allegro. I podeślij mi proszę fotkę maleństwa czarnego ze schronu na kom. Quote
yup Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Koleżanka zawiozła je do schroniska naszego, białostockiego. Nie miała wyboru niestety. 4 suczki...to chyba z miotu ten "człowiek" musiał powybierać sunie i wywalił a psy zostawił, bo psa może i ktoś weźmie a suczki to tylko problem ze szczeniakami. są jeszcze mniejsze niż te z jednostki wojska? no właśnie, gdzie idą psy znalezione na terenie Grabówki? do jakiego schroniska? Quote
kaszanka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='monia3a']Sznaucerka dziś została zabrana ze schroniska i pojedzie do DT. Dziewczyna wpadła w depresję, zachowuje się jak autystyczne dziecko :-( jest zamknięta w sobie, bez kontaktu, echhh[/QUOTE] Dt z innymi psami? Może szybciej sie odblokuje biedaczka. Quote
Guest monia3a Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Szczeniaczki są prawie o połowę mniejsze niż te z jednostki. Takie malusie klusie. Po co ja je dziś oglądałam, spać nie będę mogła przez te maluszki :( Quote
psi Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Mam pytanie dlaczego Iwo nie pozwala obwąchać się psom? Czasem znajdzie się wyjątek ale płeć tu nie ma znaczenia bo i na suczki burczy :roll: Może jest tu osoba co odkryje przyczynę zachowania Iwo :roll: Quote
kaszanka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 A czy Lolka moze go bez problemu obwąchać? Czy problem jest tylko z obcymi psami czy ze swoim również? Quote
Vicky62 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 [quote name='monia3a']Szczeniaczki są prawie o połowę mniejsze niż te z jednostki. Takie malusie klusie. Po co ja je dziś oglądałam, spać nie będę mogła przez te maluszki :([/QUOTE] Ja nie widziałam,a wystarczyło poczytać i tez nocka z głowy ...biedne maluszki, co za podły człowiek je wyrzucił, ręce opadaja do takich ludzi :-( Quote
Recommended Posts