Jump to content
Dogomania

Białystok - wątek zbiorczy, mamy przepełnione DT...

Recommended Posts

Posted

Iwo wita :)

Duży robi kanapki, pakuje je do torby, chwila chyba coś mu się godzinowo pomyliło to nie ranek tylko noc :-o o Boże co nowego ma mnie spotkać :roll: poszedł.....cicho wszędzie głucho wszędzie co to będzie co to będzie :roll: TNIEMY komara z Lolką i....no wreście trochę późno, bo to środek nocy i nie ładnie tak budzić dobre duszyczki :mad: ale cóż ....o Boziu kochana mały człowiek na horyzoncie :multi: jak ja się cieszę :multi: wycałowałem Go obskoczyłem, łapeczki swe śmierdzące na szyje mu zarzuciłem (bo to mały człowiek jest :eviltong: więc sięgam) radości nie było końca :loveu: ale ale ktoś tam jeszcze się gramoli to Duża :mad: cholera jak ją zobaczyłem to i złość mi na nią przeszła i też ją wycałowałem i obskoczyłem :loveu: a niech wie,że nie mam żalu i pamiętliwy też nie jestem :eviltong:.Oczywiście spałem na swoim miejscu (na łóżku dużych) było ciaśniej bo duża wróciła ale ja nie wymagający jestem swoje "kosteczki" umiem dopasować do anatomii człowieka :lol:.
Powiem Wam coś jeszcze [B]ZOSTAJĘ[/B] na zawsze u [B]DUŻYCH[/B] :multi: mam swój [B]KĄT[/B] na ziemi :multi: i kawałek [B]KANAPY[/B] :eviltong: obiecali mi,że będą o mnie dbali i kochali i że już mnie nikomu nie oddadzą :loveu: ahhh teraz to już mogę spokojnie iść spać i nie martwić się,że duża znów coś głupiego wymyśli....:mad:
Duża na DT się nie nadaje heheheh :eviltong:

I tym oto sposobem Iwcio ma swój domek,rozkochał Nas w sobie :)

Posted

Ula bardzo się cieszę, że Iwo znalazł u Ciebie swoje miejsce. Oczywiście też się poryczałam czytając Twój wpis, ale u mnie to standard ;)

I żeby nie było tak kolorowo to Muszka drohiczynianka wraca z adopcji po ponad roku :(
Pilnie, na wczoraj szuka DT, bo pan grozi,że oddam ją do schronu lub im ucieknie...
Muszka jest maleńka, waży tylko 5,5 kg.

Oto ona:
[IMG]http://img585.imageshack.us/img585/1959/001en.jpg[/IMG]

[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/3969/006xz.jpg[/IMG]

Guest monia3a
Posted

Teraz to waży pewnie nieco więcej bo jest zbyt duża i trzeba ją odchudzić ;)

Posted

[quote name='monia3a']Teraz to waży pewnie nieco więcej bo jest zbyt duża i trzeba ją odchudzić ;)[/QUOTE]

To fakt, ale dokładnie pamiętam, że wazyła 5,5 kg jak szła do adopcji, a bardzo szczuplutka też nie była ;)

Posted

właśnie przyszedł do mnie starszy Pan i powiedział, że ktoś wywalił szczeniaki pod sklepem przy rondzie w Grabówce...może któraś z Was będzie w okolicach i zobaczy czy faktycznie tam są? ja nie mogę się ruszyć z pracy:(

Posted

[quote name='gawronka']No i pobeczałam się...:loveu:[/QUOTE] To żeby Ci było raźniej - ja też:)

No tak... suczki..., tyle z nimi kłopotu, co pół roku cieczka.. A na propozycję strylki takie oburzenie... Cała nasza rzeczywistość:angryy:!

Guest monia3a
Posted

A kto zawiózł te szczeniaki do schroniska, przyznawać mi się tu :mad:

Sznaucerka dziś została zabrana ze schroniska i pojedzie do DT. Dziewczyna wpadła w depresję, zachowuje się jak autystyczne dziecko :-( jest zamknięta w sobie, bez kontaktu, echhh

Guest monia3a
Posted

Do naszego. Szczeniaczki są bardzo maleńkie mieszczą się na jednej ręce, mają z 7 tygodni. Śliczne kluseczki.

Posted

Koleżanka zawiozła je do schroniska naszego, białostockiego. Nie miała wyboru niestety. 4 suczki...to chyba z miotu ten "człowiek" musiał powybierać sunie i wywalił a psy zostawił, bo psa może i ktoś weźmie a suczki to tylko problem ze szczeniakami.
są jeszcze mniejsze niż te z jednostki wojska?
no właśnie, gdzie idą psy znalezione na terenie Grabówki? do jakiego schroniska?

Posted

[quote name='monia3a']Sznaucerka dziś została zabrana ze schroniska i pojedzie do DT. Dziewczyna wpadła w depresję, zachowuje się jak autystyczne dziecko :-( jest zamknięta w sobie, bez kontaktu, echhh[/QUOTE]

Dt z innymi psami? Może szybciej sie odblokuje biedaczka.

Guest monia3a
Posted

Szczeniaczki są prawie o połowę mniejsze niż te z jednostki. Takie malusie klusie.
Po co ja je dziś oglądałam, spać nie będę mogła przez te maluszki :(

Posted

Mam pytanie dlaczego Iwo nie pozwala obwąchać się psom? Czasem znajdzie się wyjątek ale płeć tu nie ma znaczenia bo i na suczki burczy :roll:
Może jest tu osoba co odkryje przyczynę zachowania Iwo :roll:

Posted

[quote name='monia3a']Szczeniaczki są prawie o połowę mniejsze niż te z jednostki. Takie malusie klusie.
Po co ja je dziś oglądałam, spać nie będę mogła przez te maluszki :([/QUOTE]
Ja nie widziałam,a wystarczyło poczytać i tez nocka z głowy ...biedne maluszki, co za podły człowiek je wyrzucił, ręce opadaja do takich ludzi :-(