krzysio Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 18.06 jedziemy do Grecji/ Słowacja, Węgry, Serbia, Macedonia/ Na początku lipca jedziemy do Finlandii. 13 lipca wyjeżdzamy do Bułgarii na maraton Możemy zabrać z PL przywieżdz po drodze pieska. info [email][email protected][/email] Quote
Hiro Posted June 23, 2014 Author Posted June 23, 2014 26.06. wyjeżdżamy znów do Moskwy. Jak zwykle możemy przewieść tam lub z powrotem pieska) Quote
galador Posted August 5, 2014 Posted August 5, 2014 witam. poszukuję kontaktu z osobami podróżującymi do rosji chciałbym przeprowadzić kotkę od mojej dziewczyny w murmańsku, rosja, do mnie do gdańska na przestrzeni czasu od teraz do końca 2015 roku. bo wtedy moja połówka się zamierza przeprowadzić do polski. nie jesst to rasowe zwierzę, zwykły śmietnikowiec przygarnięty w wieku 1-1,5 roku, obecnie ma 2-4 lata została przebadana po przygarnięciu i jest bardzo zadbana, ale mawybitnie dziki charakter i drapie każdego prócz mojej lubej. szukam kontaktu z osobami podróżującymi do rosji i znającymi procedury transportu zwierząt z tego kraju. proszę wszystkich, którzy mają jakieś informacje o kontakt na matzimm(at)wp.pl [attachment=3472:11665.attach] Quote
afi19842003 Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Witam. Bardzo proszę o pomoc. Mieszkam w anglii. 4 miesiące temu do siostry w Polsce na dzialke przyblakala się kotka która okocila się i ma 4 kotki. Chciałabym przygarnąć kotkę z jednym kociatkiem. Problem w tym ze koty są na działce na którą przyjeżdża się raz na parę dni wiec są pół dzikie. Nie mam jak ich zabrać do weta, nie mam gdzie przetrzymać przez wymagane 21 dni od daty szczepionki (nikt z rodziny nie moze mi pomoc)do daty wystawienia paszportu ani nawet żadnego transportu(nie stać mnie na zapłacenie 2 tys zł za firmy przewozowe dla zwierzat). Bardzo proszę o kontakt jeśli ktoś może mi pomóc. Kasia Quote
krzysio Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 3 września jedziemy do Bułgarii przez Rumunie . Możemy pomóc w transporcie . Quote
ACTINA Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 My pod koniec września jedziemy pod granicę Francuską lub bardziej w głąb Francji, możemy coś przetransportować. We wrześniu wybieramy się także do Austri. Quote
Hiro Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 W ten piątek 12 września wyjezżamy do Moskwy. Quote
sunny Posted September 17, 2014 Posted September 17, 2014 Witam, szukam transportu dla szczeniaczka małej rasy do Włoch. Będę bardzo wdzięczna za wiadomości, najlepiej na PRIV. Quote
diatos Posted September 18, 2014 Posted September 18, 2014 dawałam już w transport ale dam jeszcze tutaj - końcem września będę jechała z Krakowa do Belgii, przez Niemcy (Hanover), jedzie ze mną szczeniak, ale mogę zabrać jeszcze jakiegoś zwierza. Quote
RudaPaskuda Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 zaznaczam temat, bo nie wiadomo kiedy się przyda :) Quote
ACTINA Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 My planujemy pod koniec miesiąca planujemy wyjazd do Norwegi (OSLO) jeśli ktoś jest chętny na wspólny wyjazd lub chce przetransportować pieska proszę o kontakt na PW Quote
Martyna F Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Cześć wszystkim :) Szukając transportu dla psa dotarłam aż tutaj :) W skrócie: Szukam transportu dla schroniskowego psa w typie owczarka niemieckiego z Hajnówki (woj. podlaskie) bądź okolic do Bremen/Oldenburga/okolic (Niemcy). Będę teraz na weekend w Polsce, więc mogłabym podpisać umowę dot. transportu (podobno się takie sporządza). Najchętniej wzięłabym go już, teraz, zaraz, jednak 12-13. grudnia będzie mógł dopiero opuścić granicę kraju i wtedy też zależało by mi na podwózce. Ktoś, coś? Pozdrawiam serdecznie Quote
irishsetters Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 3 Marca jedziemy do Birmingham ( Anglia ) możemy zabrać szczeniaka bądź dorosłego średniej wielkości psa :) Quote
aegyo Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Witam, szukam transportu dla szczeniaka labradora do Niemiec okolice Koloni, najlepiej jakby ktoś jechał w przyszłym tygodniu. Ktoś coś? Quote
Skyy Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Wstępnie poszukuję transportu z Norwegii (Oslo) na przełomie czerwiec/lipiec dla średniej wielkości szczeniaka. Osoby, które mogą pomóc prosiłabym o kontakt. Quote
mrau Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Jedziemy 03.03 na trasie: - Lublin - Warszawa - Poznań - Potsdam, DE - Magdeburg, DE - Hannover, DE - Dortmund, DE - Essen, DE - Venlo, NL - Eindhofen, NL - Antwerpen, BE - Gent, BE - Dunkerque, FR - Calais, FR. W Calais będziemy 04.03 nad ranem. - 06.03 droga powrotna tą samą trasą, start 06.03 w środku nocy, w Polsce będziemy 7.03. Możemy zabrać ze sobą w obie strony 1-2 szczeniaki małych ras, ze wszystkimi dokumentami i szczepieniami wymaganymi nową ustawą i w odpowiednim wieku. Możemy dowieźć wszędzie na tej trasie. Quote
simbik Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 W okolicach pierwszego weekendu kwietnia zawożę malucha z mojej hodowli do południowych Włoch. Mogę zabrać ze sobą również innego szczeniaka i dowieźć w dowolne miejsce na trasie (Polska-Czechy-Austria-Włochy) Quote
987 Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Szukam transportu ze Słoveni dla szczeniaka w okolicy kwiecień - maj. Quote
Recommended Posts