Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asia_Klero napisał(a):
wlasnie zastanawialam sie czy to Tops czy nie bo cos mi nie pasiło do końca:diabloti:ja jej niestety nie kojarze:roll:

przywiozła ją kobieta do której podobno się przyplątała :roll:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

no patrz a wygląda jak Tops :eviltong: w każdym razie sunia, która do złudzenia przypomina Topsa jakoś nie pała miłością do Brutka i ze wzajemnością :evil_lol:
a Ty Brucio lepiej pracuj nad wizerunkiem zamiast tak szczekać :evil_lol: i tak już wszyscy wiemy że byłbyś wspaniałym stróżem :evil_lol:

Posted

O matko, jak Brutus długo nie miał allegra, to teraz znowu ma dwa (Justynka wznowiła)... My się już z tymi allegrami nie połapiemy... Jak to się skończy, to mu nie będę już wznawiać.

Posted

Bjuta napisał(a):
O matko, jak Brutus długo nie miał allegra, to teraz znowu ma dwa (Justynka wznowiła)... My się już z tymi allegrami nie połapiemy... Jak to się skończy, to mu nie będę już wznawiać.

ja zawsze odnawiam, nie odnawiałam przez bodajże 2 tyg po smierci mamy.

Bjutko-masz gg? dogadajmy sie z tym,bo przez dublowanie będą same problemy

Posted

Nie mam gg (ale maile sprawdzam b. regularnie - [email protected] ), ale już się będę pilnować! :oops: Nawet na ogólnym Zabrzańskim zrobiłam spis wszystkich allegr na 413 stronie, dopiszę tam, że Brutusa wznawiasz Ty i już mi się nie pomyli...