sara_rokitnica Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 niestety nadal nic.. zero zainteresowania :( Quote
halbina Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 no to zaczynamy od Nowego Roku od nowa... Quote
sara_rokitnica Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 oby ten Nowy Rok przyniósł mu nowy dom :roll: Quote
Mysia_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 oby... nie pozwólmy aby czekał w nieskończoność :-( Quote
Mysia_ Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 jusstyna85 wrzuciła ogłoszenia Brutuska tutaj: www.alegratka.pl www.kupiepsa.pl ( w 2 działach, za darmo i inne rasy) www.kupsprzedaj.pl Quote
sara_rokitnica Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 super :loveu: już to wrzucam na pierwszą stronkę :) Quote
Mysia_ Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Saruś, a powiedz jak to z Brutkiem jest, czy on coś zmienił się po szkoleniu? Czy na spacerach potrafi coś zrobić? zapiętał cos? Quote
sara_rokitnica Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 szczerze Ci powiem że on nie bardzo kojarzył szkolenie ze spacerami nawet bezpośrednio po i w trakcie szkolenia... chodzenie przy nodze to dla niego jakiś kosmos w ogóle... nie wiem czy dalej coś pamięta bo co jestem w schronisku to coś takiego się wydarzy i pokomplikuje, że nie mam możliwości z nim wyjść :( Quote
Mysia_ Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 yhm... no to sprawdź kiedyś jak na spacerku będziesz, bo ciekawa jestem... :roll: Quote
sara_rokitnica Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 okej- sprawdzę :) mam nadzieję, że jeszcze coś pamięta... w sumie Otto bardzo dużo zapamiętał ale za żadne skarby świata nie wiąże tego ze spacerem... zobaczymy jak to jest z Bruciem... Quote
Mysia_ Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 ciekawe... Zastanawiam się poprostu jak tu najlepiej tego Brutka reklamować :roll: Quote
sara_rokitnica Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 mi się wydaje, że on by się w sumie mógł nadawać do pilnowania... tak wiesz, że w dzień by sobie był na dworze, na noc w domu... w sumie szczekać potrafi i dzięki temu by odstraszał intruzów i ostrzegał domowników... zobaczę jak tam z tym jego szkoleniem i wszystko tutaj napiszę Quote
Mysia_ Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 czyli domek z ogrodem... Z tym, że ludzie z reguły mając domek z ogrodem szukają dużych psiaków :roll: Quote
sara_rokitnica Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 no wiem właśnie :( ale on jakby szedł do mieszkania to raczej do takiego w którym cały czas ktoś będzie... boję się, że mógłby demolować podczas nieobecności domowników... nie chciałabym robić eksperymentów i narażać go później na powrót do schroniska... :( Quote
Mysia_ Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 sara_rokitnica napisał(a):no wiem właśnie :( ale on jakby szedł do mieszkania to raczej do takiego w którym cały czas ktoś będzie... boję się, że mógłby demolować podczas nieobecności domowników... nie chciałabym robić eksperymentów i narażać go później na powrót do schroniska... :( ciężko wyczuć co by się działo... Widzisz taka Risza - ja bym jej przenigdy do mieszkania nie wydała, Pan się na nią zdecydował i wybrał ją po godzinach otwarcia biura, a pracownik nie znał jej zapędów... ale ludzie do dzisiaj dzwonią i chwalą, że jest grzeczna i nic nie zdemolowała :roll: Quote
sara_rokitnica Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 no też prawda... ile bym dała za to żeby się dowiedzieć jaki Brutus jest w mieszkaniu... od razu byłoby łatwiej... może jemu też się uda trafić tak, jak Riszy... ja nie wiem kiedy będę w schronie bo mnie jakieś choróbsko złapało :/ ale jak tylko się lepiej poczuję to przyjadę i zobaczę jak tam z Bruciem... Quote
sara_rokitnica Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 no właśnie nie... a ze zdenerwowania o nic jej nie dopytałam... mówiła tylko jak bardzo jej przykro i że już nie mogła się nim dłużej opiekować itd. itp. ... Quote
Mysia_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 jest ślicznym psiakiem, moze jakby go bardziej rozleklamowac... może by się udało... a nie, że już tak długo w schronisku siedzi :-( Quote
Bjuta Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Cześć Brutus! Tak wpadam na moment zobaczyć czy się coś u ciebie zmieniło... Quote
Recommended Posts