Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Posted

szczerze Ci powiem że on nie bardzo kojarzył szkolenie ze spacerami nawet bezpośrednio po i w trakcie szkolenia... chodzenie przy nodze to dla niego jakiś kosmos w ogóle... nie wiem czy dalej coś pamięta bo co jestem w schronisku to coś takiego się wydarzy i pokomplikuje, że nie mam możliwości z nim wyjść :(

Posted

mi się wydaje, że on by się w sumie mógł nadawać do pilnowania... tak wiesz, że w dzień by sobie był na dworze, na noc w domu... w sumie szczekać potrafi i dzięki temu by odstraszał intruzów i ostrzegał domowników... zobaczę jak tam z tym jego szkoleniem i wszystko tutaj napiszę

Posted

no wiem właśnie :( ale on jakby szedł do mieszkania to raczej do takiego w którym cały czas ktoś będzie... boję się, że mógłby demolować podczas nieobecności domowników... nie chciałabym robić eksperymentów i narażać go później na powrót do schroniska... :(

Posted

sara_rokitnica napisał(a):
no wiem właśnie :( ale on jakby szedł do mieszkania to raczej do takiego w którym cały czas ktoś będzie... boję się, że mógłby demolować podczas nieobecności domowników... nie chciałabym robić eksperymentów i narażać go później na powrót do schroniska... :(

ciężko wyczuć co by się działo... Widzisz taka Risza - ja bym jej przenigdy do mieszkania nie wydała, Pan się na nią zdecydował i wybrał ją po godzinach otwarcia biura, a pracownik nie znał jej zapędów... ale ludzie do dzisiaj dzwonią i chwalą, że jest grzeczna i nic nie zdemolowała :roll:

Posted

no też prawda... ile bym dała za to żeby się dowiedzieć jaki Brutus jest w mieszkaniu... od razu byłoby łatwiej... może jemu też się uda trafić tak, jak Riszy... ja nie wiem kiedy będę w schronie bo mnie jakieś choróbsko złapało :/ ale jak tylko się lepiej poczuję to przyjadę i zobaczę jak tam z Bruciem...