Bjuta Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Brutus jest zwierzęciem błotnym, ktoś go pomyłkowo wziął za psa! Quote
sara_rokitnica Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 szkoda, że nie nagrały się te jego pomrukiwania, sapania i stękania podczas kąpieli :lol: xD Quote
sara_rokitnica Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 hmm.. dziwne.. mi się normalnie otwiera... może spróbuj wejść na stronkę youtube i wpisać tam w wyszukiwarce "Brutus w stawie ;)"? nie wiem dlaczego Ci się nie otwiera... Quote
Bjuta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Justynko85, może dołożysz te filmiki do allegro? Brutus jest tam tak cudny, że a nuż to pomoże? :roll: Quote
sara_rokitnica Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 może lepiej nie pokazywać tak bardzo jakim ten psiak jest brudaskiem :evil_lol: Quote
Bjuta Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Brutusku! Nikt do ciebie nie zagląda! Tak nie może być!!!! Quote
Bjuta Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 To ja sierpniowo podniosę, Brutusku, jak zajrzę tu za miesiąc, to mam nadzieję, że już cię tu nie spotkam!!! Quote
Bjuta Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ciekawe jakby to brzmiało po łacinie... :roll: Quote
sara_rokitnica Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Bjuta napisał(a):Ciekawe jakby to brzmiało po łacinie... :roll: nie kuś bo jeszcze to przetłumaczę- uczę się w szkole łaciny :evil_lol: Quote
niteczka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 sara_rokitnica napisał(a):nie kuś bo jeszcze to przetłumaczę- uczę się w szkole łaciny :evil_lol: To taki podgatunek. No to czekamy na tłumaczenie. Jak to będzie? Quote
sara_rokitnica Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 hmm... może spurcus flamma- czyli dosłownie "brudny płomień" xD nie potrafiłam znaleźć słowa rudzielec ani błotnisty xD chyba starożytni Rzymianie nie wpadli na to że takie słowa mogą komuś być kiedyś potrzebne xD Quote
niteczka Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 sara_rokitnica napisał(a):hmm... może spurcus flamma- czyli dosłownie "brudny płomień" xD nie potrafiłam znaleźć słowa rudzielec ani błotnisty xD chyba starożytni Rzymianie nie wpadli na to że takie słowa mogą komuś być kiedyś potrzebne xD :megagrin:Ciocia niemożliwe, żeby w łacinie nie było błotnisty. Starożytni Rzymianie szwędali się po różnych ziemiach i pewnie nieraz w bagnach się skąpali po doopę. Jak dla mnie "brudny płomień" też może być :cool2: Quote
sara_rokitnica Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 no tak- też prawda :D jak tylko się rok szkolny zacznie i nie zapomnę to zapytam mojej nauczycielki jak by to było w lingua latina :evil_lol: rudzielec też się pewnie znajdzie po łacinie :evil_lol: ew. zawsze można przetłumaczyć na łacinę błotnista wiewiórka- to prawie jak błotnisty rudzielec :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 a może coś z jelonkiem? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ktoś go tu kiedyś porównywał :eviltong: Quote
niteczka Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 :evil_lol::evil_lol:Ciekawe, co nam z tego wyjdzie? Brutus chyba się nie obrazi, że próbujemy go zaklasyfikować do jakiegoś gatunku:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 na wszelki wypadek lepiej mu nic nie mówić :evil_lol: Quote
niteczka Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Jak tam, chłopak dalej tapla się w błocie?:lol: Quote
Mysia_ Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 dziewczyny teraz się wakacjują, więc nie ma ich w schronisku, ale pewnie jak wrócą to zabiorą Brutusa na błotną kąpiel :diabloti: Quote
Recommended Posts